În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D, Akif, la <mâna> fostei soții

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D,  Akif, la <mâna> fostei soții
În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D, Akif, la fostei soții

În această seară, începând cu ora 20:00, telespectatorii vor fi captivați de evenimentele pline de emoție prin care vor trece frații Eren și rudele lor în noul episod al serialului "Totul pentru familia mea", difuzat pe Kanal D.

Odulcan este profund îngrijorat de starea gravă în care se află Afra. El se teme că ar putea să o piardă pe tânăra de care este îndrăgostit nebunește, dar are norocul să primească sprijinul și prezența familiei în această perioadă dificilă. Orhan și Șengul trăiesc o a doua tinerețe. Cei doi proaspăt căsătoriți par mai fericiți ca niciodată și sunt dornici să înceapă o nouă viață împreună.

Nebahat este extrem de entuziasmată de situația în care se află fostul soț, Akif. Femeia consideră că acum acesta primește ceea ce merită, având în vedere dificultățile prin care a facut-o să treacă de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, ea îl confruntă pe fostul soț într-un mod surprinzător, considerând acțiunile sale ca pe o dulce răzbunare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Nu ratați noul episod din serialul "Totul pentru familia mea" în această seară, de la ora 20:00, numai pe Kanal D.Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Andreea Marin nu acceptă sub nicio formă minciunile: „Eu pot să duc adevărurile. Oricare ar fi ele. Nu pot însă, să trec peste minciună.”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Cine este TJ Miles. “Povestea e poveste, iar istoria e istorie”

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies