În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D, Akif, la <mâna> fostei soții

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D,  Akif, la <mâna> fostei soții

În această seară, începând cu ora 20:00, telespectatorii vor fi captivați de evenimentele pline de emoție prin care vor trece frații Eren și rudele lor în noul episod al serialului "Totul pentru familia mea", difuzat pe Kanal D.

Odulcan este profund îngrijorat de starea gravă în care se află Afra. El se teme că ar putea să o piardă pe tânăra de care este îndrăgostit nebunește, dar are norocul să primească sprijinul și prezența familiei în această perioadă dificilă. Orhan și Șengul trăiesc o a doua tinerețe. Cei doi proaspăt căsătoriți par mai fericiți ca niciodată și sunt dornici să înceapă o nouă viață împreună.

Nebahat este extrem de entuziasmată de situația în care se află fostul soț, Akif. Femeia consideră că acum acesta primește ceea ce merită, având în vedere dificultățile prin care a facut-o să treacă de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, ea îl confruntă pe fostul soț într-un mod surprinzător, considerând acțiunile sale ca pe o dulce răzbunare.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Nu ratați noul episod din serialul "Totul pentru familia mea" în această seară, de la ora 20:00, numai pe Kanal D.Citește și:

„Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat” Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon

Liber la distracție si premii uriașe! Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies