În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, la Kanal D, Căsnicia lui Yildiz, în pericol

În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, la Kanal D,  Căsnicia lui Yildiz, în pericol
În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, la Kanal D, Căsnicia lui Yildiz, în pericol

În această seară, începând cu ora 20:00, fanii serialului "Prețul fericirii" vor fi martorii evoluției sinuoase și evenimentelor tensionate din viețile celebrelor familii Kuyucu și Ekinci, odată cu difuzarea unui nou episod al îndrăgitei producții, la Kanal D.

Yildiz încearcă din răsputeri să recâștige inima soțului său, acesta considerând-o în mod indirect, pe frumoasa lui soție, vinovată că ar fi provocat moartea tatălui său.

Deși au trecut luni bune de la moartea lui Hasan Ali, Cagatay continuă să <păstreze distanța> față de soția sa, și încearcă să rezolve problemele financiare apărute la firma familiei. Tânărului afacerist îi este greu să treacă peste faptul că Ender și Yildiz i-au întins o cursă răposatului său tată și condamnă trădarea acestora.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Caner este surprins să afle că Ender a refuzat să se mute cu Kaya la Londra, mai ales că sora sa își dorea să se împace cu fostul soț. Ender rămâne fermă în decizia luată și este hotărâtă să-și dedice viața, de acum înainte, exclusiv activității profesionale.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, numai la Kanal D.Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Horoscop 21 mai 2024. O zodie va începe să facă noi activități care să îi pună în valoare

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies