În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, Cagatay, prins în <ofsaid>

În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”,  Cagatay, prins în <ofsaid>
În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, Cagatay, prins în

Tensiunile se țin lanț în familia Kuyucu, iar în această seară, de la ora 20:00, fanii îndrăgitului serial “Prețul fericirii” vor avea parte de momente pline de suspans, odată cu difuzarea unui nou episod al serialului preferat, la Kanal D.

Yildiz are bănuiala că soțul o înșeală și face demersuri în acest caz. Frumoasa soție a lui Cagatay este convinsă că Feyza, colega de serviciu a acestuia, este amanta soțului său iar când este la un pas de a afla adevărul, Dogan intervine și evenimentele capătă o nouă direcție.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Celebrul om de afaceri Dogan află că fiica lui, Kumru, este cea care își petrece timpul cu soțul lui Yildiz, și nu știe cum să rezolve situația.

Yildiz nu se lasă și, copleșită de îndoielile pe care le are în privința loialității soțului său, apelează la ajutorul lui Ender. Când cele două își unesc forțele, nimic nu le stă în cale.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D.Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop 20 iunie 2024. Află ce zodie a fost dezamăgită

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Cum a fost pentru Adriana Simionescu prima zi după ce s-a întors de la maternitate? „Mi-am dat seama că într-adevăr există depresia postpartum.”

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies