În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, Cagatay, prins în <ofsaid>

În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”,  Cagatay, prins în <ofsaid>

Tensiunile se țin lanț în familia Kuyucu, iar în această seară, de la ora 20:00, fanii îndrăgitului serial “Prețul fericirii” vor avea parte de momente pline de suspans, odată cu difuzarea unui nou episod al serialului preferat, la Kanal D.

Yildiz are bănuiala că soțul o înșeală și face demersuri în acest caz. Frumoasa soție a lui Cagatay este convinsă că Feyza, colega de serviciu a acestuia, este amanta soțului său iar când este la un pas de a afla adevărul, Dogan intervine și evenimentele capătă o nouă direcție.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Celebrul om de afaceri Dogan află că fiica lui, Kumru, este cea care își petrece timpul cu soțul lui Yildiz, și nu știe cum să rezolve situația.

Yildiz nu se lasă și, copleșită de îndoielile pe care le are în privința loialității soțului său, apelează la ajutorul lui Ender. Când cele două își unesc forțele, nimic nu le stă în cale.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D.Citește și:

„Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat” Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon

Liber la distracție si premii uriașe! Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies