Implant de sprâncene. Cum se face și cât costă


Implant de sprâncene. Cum se face și cât costă

Implantul de sprâncene a devenit din ce în ce mai căutat în rândul femeilor. Noi vă oferim toate detaliile legate de modul în care se face acest procedeu, dar și cât costă.


In articol:

Reconstrucția sprâncenelor vă poate schimba total înfățișarea. Acest procedeu implică înlocuirea sau retușarea anumitor zone, în care părul nu mai crește.

Implantul de sprâncene: ce implică acest procedeu

Multe femei sunt nemulțumite de forma pe care o au sprâncenele lor.

Dacă în tinerețe v-ați pensat prea mult, în sensul că v-ați făcut sprâncenele prea subțiri, pentru că așa se purta atunci, acum cu siguranță ați observat că acestea nu-și mai revin la forma inițială, indiferent ce ați face.

Și cum în această perioadă se poartă sprâncenele cât mai naturale, nu prea aveți multe soluții pentru a reveni la forma de dinainte a acestora.

Cea mai indicată procedură este, în acest caz, implantul de sprâncene. Cu toții știm că o formă perfectă a sprâncenelor, care să

se potrivească armonios cu trăsăturile feței, vă poate schimba total look-ul.

Nu contează motivul pentru care aveți sprâncenele subțiri. Oricine își poate face implant, mai ales dacă vă aflați în una din următoarele situații:

  • aveți cicatrice pe sprânceană și evident că în locul respectiv părul nu mai crește
  • dacă ați suferit de o boală care a dus la căderea părului din sprâncene
  • dacă v-ați pensat prea subțire, pentru o perioadă mai lungă de timp

Mai exact, reconstrucția sprâncenei seamănă destul de mult cu procedeul de implantare a părului pe cap. Astfel, o să vi se introducă fire de păr, în zonele în care acesta nu mai crește.

Sună complicat, dar trebuie să știți că acest procedeu este destul de simplu, deși durează aproximativ 3 ore. Ce se întâmplă, de fapt? Se zgârie foarte puțin epiderma, pentru a se putea extrage foliculul. După aceea, cu ajutorul unor ace, se implantează fire de păr.

Care sunt riscurile implantului de sprâncene

În primul rând, trebuie să știți că există și anumite contraindicații pentru acest procedeu. Astfel, dacă aveți sângerări abundente sau dacă aveți probleme de coagulare a sângelui nu este indicat să vă faceți implant de sprâncene.

În cazul în care sunteți o persoană sănătoasă, riscurile acestei intervenții sunt minore. Se poate întâmpla ca firele de păr care o să vi se implanteze să crească într-o direcție nedorită.

În rest, nu aveți ce să pățiți, pentru că implantul de sprâncene este o tehnică minim invazivă, adica nu se depășește bariera dermică. Este important de menționat și faptul că firele de păr care vor fi implantate rezistă în proporție de 95%, ceea ce înseamnă că veți avea sprâncene frumoase pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Dacă vreți să vă faceți o reconstrucție a sprâncenelor, nu vă duceți însă la orice clinică, doar pentru că este mai ieftin. Documentați-vă foarte bine înainte și nu vă lăsați pe mâna unui neprofesionist.

Trebuie să știți însă că implantul de sprâncene este destul de scump. Prețul unei astfel de intervenții pornește de la 1.500 de euro și poate ajunge chiar și la 2.500 de euro. Depinde foarte mult de cât de mare este zona pe care doriți să o acoperiți cu fire de păr noi.


Abonează-te pe

Citește și:

Trei măști faciale minune pe bază de ou pentru fiecare tip de ten!

Nelu Ploieșteanu, BATJOCORIT pe patul de moarte! Se va lăsa cu demisii

Usturoiul, secretul pentru creșterea părului! Iată cele mai tari combinații pentru un păr lung și sănătos!

Masca pe bază de cafea te scapă de riduri! Iată cum o poți prepara la tine acasă!

Horoscop: 3 zodii care îți citesc gândurile și viitorul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Cum să scapi de căderea părului? Prepară tratamentul în bucătăria ta!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri