Imagini fabuloase cu Alina Vidican! Cum a petrecut fosta lui Cristi Borcea de Sărbători într-un hotel de superfițe


Alina Vidican și-a revenit pe deplin după despărțirea de Cristi Borcea și, de ceva vreme încoace, pare decisă să se distreze așa cum, probabil, nu a făcut-o în timpul mariajului cu omul de afaceri.


In articol:

Așa că, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, Alina Vidican și-a chemat părinții din Timișoara la Miami, dar nu au petrecut acolo prea mult, ci fără să stea pe gânduri, au plecat într-o stațiune în care să simtă, cu adevărat, magia acestei perioade.

Citeste si: Departe de tatăl lor, copiii lui Borcea cu Alina Vidican se distrează de minune! Ce veseli sunt Alexandru și Gloria FOTO

Citeste si: Alina Vidican începe tare prost anul 2020! Ce i se întâmplă fix de Bobotează

Citeste si: Alina Vidican pregătește o petrecere de pomină la Miami!

Așa că, Alina Vidican și-a luat cei doi copii, dar și părinții și au plecat din însorita Florida spre înzăpezitul Colorado, cazându-se la un resort de lux din Vail. Iar acolo, Alina Vidican a avut, cu siguranță, parte de momente cât se poate de frumoase, cu atât mai mult cu cât hotelul – la care o cameră costă minimum 700 de dolari pe noapte – are tot ce ar avea nevoie un împătimit al sporturilor de iarnă, așa cum este și fosta soție a lui Cristi Borcea.

Mai exact, resortul în care a fost cazată Alina Vidican beneficiază de mulți kilometri de pârtie pentru începători și avansați, are și patinoar propriu și, normal, servicii Spa de lux și, culmea, îi aduce aminte și de Europa, arhitectura complexului fiind una inspirată din imaginile idilice ale satelor elvețiene.

Îmbrăcată în haine de superfițe, parcă mai frunmoasă ca oricând, Alina Vidican s-a bucrat la maximum de vacanța petrecută alături de copii. Mai

mult, în Colorado, Alina Vidican a avut grijă să îi facă pe cei doi copii pe care în are cu Cristi Borcea să se simtă minunat, aducându-l pe Moș Craciun pentru a le da darurile pregătite pentru micuți și pozându-se alături de el în curtea hotelului de lux în care au fost cazați.

 

Alina Vidican și-a sters tatuajele cu Cristi Borcea

De curând, Alina Vidican a mers la unul dintre cei mai buni medici esteticieni din Miami, dar nu pentru mici retușuri la bust sau buze, ci pentru a scăpa de tatuajele  care îi aminteau de fostul ei soț. Și, după ce a plătit o sumă frumușică în dolari, una suficient de mare pentru a se asigura că nu va mai avea nicio urmă, Alina Vidican a scăpat de urmele care povesteau relația pe care a avut-o, ani la rândul, cu Cristi Borcea.

Mai mult decât atât, susțin sursele noastre, de ceva vreme, Alina Vidican este, din nou, fericită. ”Alina Vidican s-a obișnuit cu gândul că nu mai are de ce să spere la Cristi Borcea, așa că acum își vede de viața ei. Se ocupă de afacerile pe care le are în Miami, este foarte atentă cu cei doi copii ai lor și, normal, are grijă să își aducă părinții cât de des poate în Florida, pentru a petrece cât mai mult timp cu ei. Este încântată că cei doi copii ai ei cu Cristi  Borcea s-au adaptat perfect la stilul de viață american și că se descurcă de minune la școală”, ne-a spus o sursă apropiată de timișoreancă.

 

Alina Vidican şi Cristi Borcea, divorţ cu probleme

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi afacerea din Miami. Între timp, Cristi Borcea a fost eliberat condiţionat din închisoare, el fiind condamnat în "Dosarul transferurilor", și, divorțat de Alina Vidican, s-a căsătorit în toamna anului trecut cu Valentina Pelinel, cea care i-a dăruit gemeni, după ce a născut şi un băieţel, Milan.


Abonează-te pe

Citește și:

Consiliu plin de emoții la Survivor România! Bogdan a părăsit competiția pe 16 mai 2021

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Când pică Constantin și Elena 2021

Horoscopul banilor pentru săptămâna 17-23 mai

Cu ce se curăță argintul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Ana Maria Mocanu și Rareș Ciortan formează, din nou, un cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri