Imagini de senzaţie cu vila de 300.000 de euro a lui Dorian Popa! Aşa arată living-ul şi bucătăria!


Dorian Popa, imagini de senzaţie cu vila lui! Aşa arată living-ul şi bucătăria îndrăgitului cântăreţ!

Dorian Popa este unul dintre cei mai iubiţi artişti din showbiz-ul românesc, şi totodată un vloger de succes, urmărit de un milion şi jumătate de abonați şi nu numai... Solistul postează aproape zilnic câte un vlog interesant şi deseori vorbeşte despre noua lui locuinţă, arătând şi imagini de la faţa locului. În unele dintre filmări, protagonistul nostru vorbește, pe îndelete, despre casa pe care o are în construcție, dar dacă analizăm cu atenţie pozele, se poate spune că vedeta are un adevărat palat.

 

"Cuibuşorul" lui Dorian Popa este aproape finalizat, are trei etaje, piscină, și o suprafață de 400 de metri pătrați. Suma pe care Dorian a investit-o este una imensă, după cum chiar el a mărturisit în cadrul unei emisiuni. Este vorba despre o sumă de ordinul sutelor de mii de euro, pe care a băgat-o în vila ridicată la Domnești.

Ei bine, de curând, cântăreţul a făcut un vlog extrem de apreciat de fani, vlog în cadrul căruia şi-a prezentat bucătăria, dar şi o parte din living. Solistul are mobilier alb, imaculat, de cea mai bună calitate, urmăritorii acestuia fiind uluiţi de tot ce au văzut în filmarea lui Dorian.

Citeste si: Mama lui Dorian Popa îl ceartă pe artist pentru felul în care și-a construit casa: „Nu și-a pus cadă în nicio baie. Eu dacă vin la el unde fac baie?”

Dorian Popa, imagini de senzaţie cu vila lui! "Aici ar trebui să fie plantați și niște salcâmi... pentru că sunt niște copaci care fac umbră și miros frumos, dar fiecare face cum consideră"

"Să știți că l-am admonestat că nu a pus cadă în niciuna din băi. Și am zis, bine, dacă eu vin al tine acasă și vreau și eu să fac o baie în cadă, ce fac? 'Te arunci în piscină'. Buuun, te arunci în piscină vara, dar iarna ce faci? Hâtz, Johnule. Ia să vedem si spatele casei, bun, eu zic că aici ar trebui să fie plantați și niște salcâmi... pentru că sunt niște copaci care fac umbră și miros frumos, dar fiecare face cum consideră.” , a mai adăugat mama lui Dorian Popa.
Cu toate că a avut multe comentarii cu privire la casa fiului ei, la final mama lui Dorian Popa a spus că este încântată de locuinţa artistului.

Citeste si: Iubita lui Dorian Popa, o nouă intervenţie estetică! Uite ce operaţie urmează să-şi facă frumoasa Claudia Iosif!

Mărturisesc că îmi place foarte mult. Îmi place foarte mult că e totul alb”, a mai adăugat cea care i-a dat viaţă solistului.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Declarație pe proprie răspundere: Cum se completează corect. Greșeala pe care toți oamenii o fac!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri