Ilinca Vandici, lovitură cumplită. Vedeta a început să plângă. Tatăl a murit sub ochii ei după ce a strâns-o tare de mână. "A fost clipa când s-a dus"


Ilinca Vandici, lovitură cumplită de la viaţă. Uite ce o face să plângă de fiecare dată.


In articol:

Puternică, ambiţioasă şi mereu cu zâmbetul pe buze, frumoasa Ilinca Vandici este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România.

Vedeta are o sumedenie de fani, este modelul a numeroase tinere, iar când o vezi întotdeauna optimistă şi veselă ai spune că nu a trecut niciodată printr-o dramă.

Ei bine, percepţia aceasta nu are nicio legătură cu realitatea. Ilinca a muncit mult să ajungă la nivelul la care este astăzi şi a avut parte de deziluzii, de obstacole şi de dezamăgiri, pentru că drumul spre vârf nu este niciodată facil.

Prezentatoarea tv povesteşte însă, cu lacrimi în ochi, că un singur eveniment a sfâşiat-o şi a trebuit să facă eforturi psihice şi emoţionale mari să îşi revină.

În urmă cu 10 ani, când era la început de drum în televiziune, îndrăgita vedetă şi-a pierdut tatăl.

Ilinca Vandici, lovitură cumplită de la viaţă. "Îl simt că este lângă mine, că mă îndrumă"

" Aveam 21 de ani când am primit cea mai mare lovitură a vieţii mele. Era joi seară, eram în Bucureşti, când m-a sunat mama şi mi-a zis să vin de urgenţă acasă, la Oradea.

Tata era bolnav de ceva timp, dar situaţia lui se înrăutăţise. M-am dus direct la spital, am stat de vorba cu el, am mers la un moment dat să-i cumpăr o ciorbă de văcuţă, pentru că îşi dorea mult să mănânce... Am petrecut ceva timp împreună, cu toată familia, apoi el a adormit, Mama a plecat puţin, sora mea la fel, şi când s-a trezit am stat doar noi doi, m-a strâns tare de mână şi s-a întors cu faţa la perete... Aceea a fost clipa când s-a dus...Îmi vine să plâng de fiecare dată când vorbesc despre asta. Cred ca el m-a aşteptat să ajung acasă, să îmi spună că mă iubeşte şi că este mândru de mine. Din momentul respectiv, de fiecare dată când am avut de făcut o alegere, când am fost pusă într-o situaţie mai grea, m-am gândit la tatăl meu şi m-am întrebat ce şi-ar fi dorit el. Oricum vreau să vă spun că îl simt că este lângă mine, că mă îndruma şi cred că sunt fericită şi împlinită acum pentru că tatăl meu m-a ghidat cumva pe cel mai bun drum pentru mine", a declarat Ilinca Vandici pentru revista VIVA!


Abonează-te pe

Citește și:

“Am o viață foarte activă.” Cristi din Banat, despre ocupația lui din Spania, și motivul pentru care a dispărut din luminile reflectoarelor

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Maria l-a cunoscut pe părintele Calistrat la Ierusalim! Enoriașa nu a putut uita, nici până în prezent, cuvintele pe care i le-a spus

Se oferă 5.000 de euro de persoană! Nicolae Ciucă a făcut anunțul momentului, în urmă cu puțin timp. Cine va putea beneficia de bani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Inevitabil mă voi îngrăşa iar.” Răzvan Popescu a reușit să slăbească 45 de kilograme! Mesajul omului de radio, pentru oamenii care îl critică
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri