Ilinca Vandici, lovitură cumplită. Vedeta a început să plângă. Tatăl a murit sub ochii ei după ce a strâns-o tare de mână. "A fost clipa când s-a dus"


Ilinca Vandici, lovitură cumplită de la viaţă. Uite ce o face să plângă de fiecare dată.


In articol:

Puternică, ambiţioasă şi mereu cu zâmbetul pe buze, frumoasa Ilinca Vandici este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România.

Vedeta are o sumedenie de fani, este modelul a numeroase tinere, iar când o vezi întotdeauna optimistă şi veselă ai spune că nu a trecut niciodată printr-o dramă.

Ei bine, percepţia aceasta nu are nicio legătură cu realitatea. Ilinca a muncit mult să ajungă la nivelul la care este astăzi şi a avut parte de deziluzii, de obstacole şi de dezamăgiri, pentru că drumul spre vârf nu este niciodată facil.

Prezentatoarea tv povesteşte însă, cu lacrimi în ochi, că un singur eveniment a sfâşiat-o şi a trebuit să facă eforturi psihice şi emoţionale mari să îşi revină.

În urmă cu 10 ani, când era la început de drum în televiziune, îndrăgita vedetă şi-a pierdut tatăl.

Ilinca Vandici, lovitură cumplită de la viaţă. "Îl simt că este lângă mine, că mă îndrumă"

"Aveam 21 de ani când am primit cea mai mare lovitură a vieţii mele. Era joi seară, eram în Bucureşti, când m-a sunat mama şi mi-a zis să vin de urgenţă acasă, la Oradea. Tata era bolnav de ceva timp, dar situaţia lui se înrăutăţise. M-am dus direct la spital, am stat de vorba cu el, am mers la un moment dat să-i cumpăr o ciorbă de văcuţă, pentru că îşi dorea mult să mănânce... Am petrecut ceva timp împreună, cu toată familia, apoi el a adormit, Mama a plecat puţin, sora mea la fel, şi când s-a trezit am stat doar noi doi, m-a strâns tare de mână şi s-a întors cu faţa la perete... Aceea a fost clipa când s-a dus...Îmi vine să plâng de fiecare dată când vorbesc despre asta. Cred ca el m-a aşteptat să ajung acasă, să îmi spună că mă iubeşte şi că este mândru de mine. Din momentul respectiv, de fiecare dată când am avut de făcut o alegere, când am fost pusă într-o situaţie mai grea, m-am gândit la tatăl meu şi m-am întrebat ce şi-ar fi dorit el. Oricum vreau să vă spun că îl simt că este lângă mine, că mă îndruma şi cred că sunt fericită şi împlinită acum pentru că tatăl meu m-a ghidat cumva pe cel mai bun drum pentru mine", a declarat Ilinca Vandici pentru revista VIVA!


Citește și:

Horoscop zilnic duminică, 25 octombrie 2020. Află ce zodie are o propune în căsătorie sau apariția unui bebeluș în familie!

Sfatul zilei de astăzi, duminică 25 octombrie. Gemenii se îndrăgostesc

Are cancer! Celebrul actor a transmis un mesaj disperat, chiar înainte de operație

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au luat foc! "Te-ai cuplat cu unul și cu altul că să apari la televizor! Ești vedetă la altceva…"

Cum faci cei mai buni gogoșari în oțet pentru iarnă

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cum arată acum cea mai urâtă femeie din lume! Are 1 milion de urmăritori pe Facebook

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri