Ilinca Vandici, despre depresia postnatală și apariția celui de-al doilea copil: "Eu am avut semne..."

ilinca vandici declaratie copil

Prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities", Ilinca Vandici, vorbește cu teamă despre nașterea celui de-al doilea copil dar și despre depresie.

Ilinca Vandici, frumoasa prezentatoare de la "Bravo, ai stil! Celebrities", a declarat că își dorește un frățior sau o surioară pentru copilul ei, însă trebuie să treacă peste teama de a intra din nou în depresie.

Ilinca Vandici vorbește despre depresie postnatală

Ilinca Vandici a născut pentru prima oară pe data de 23 iulie 2017, iar de atunci s-a gândit serios la un al doilea copil. Totuși, vedeta a preferat să fie

sinceră și deschisă, așa cum toată lumea o cunoaște, și să recunoască faptul că atunci când l-a născut pe băiețelul ei a suferit din cauza depresiei postnatale.

Citeste si: Ilinca Vandici: „În două luni vine bebe!” Vedeta este în culmea fericirii!

”Îmi e teamă să mă duc, din nou, acolo. Îmi e teamă de stările acelea, de sentimentele acelea, dar lucrez cu un terapeut, pentru că îmi dau seama că nu e în regulă.

Depresia postnatală  are legătură foarte mult cu modificările hormonale din corpul mamei. Eu am avut semne în ultima lună de sarcină, eram foarte obosită, nu doream să văd pe nimeni, nu doream să vorbesc. După naştere, nu conştientizezi neapărat responsabilitatea care te apasă şi nu ştii să o gestionezi. Fiinţa care a venit în viaţa ta are nevoie în permanenţă de tine şi apar tot felul de necunoscute”, a declarat frumoasa prezentatoare de la "Bravo, ai stil! Celebrities".

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

ilinca vandici despre al doilea copil
Ilinca Vandici a declarat că după nașterea primului copil, a suferit de depresie postnatală[Sursa foto: Instagram Ilinca Vandici]

Cu toate acestea, Ilinca Vandici își dorește cu ardoare un al doilea copil și faptul că a suferit din cauza drepresiei nu o va opri să-și îndeplinească visul de a fi mamă din nou. 

Citeste si: Ilinca Vandici a ajuns la terapeut: „Soțul a văzut că m-am schimbat”

ilinca vandici declaratii copil si depresie
Ilinca Vandici s-a destăinuit urmăritorilor ei[Sursa foto: Instagram Ilinca Vandici]

”N-aş putea spune că l-am depăşit de tot, lucrez la asta cu un terapeut. Cu siguranţă îl voi depăşi. Cumva, toată viaţa, toată energia şi toată iubirea maternă se duc înspre Zian. El e centrul universului şi mi se pare dificil să echilibrez situaţia şi să ofer şi altcuiva aceleaşi sentimente.

Îl mai am şi pe Andrei şi nu vreau să neglijez pe nimeni. Încă nu ştiu cum aş putea face, îmi e teamă de treaba asta”, a mai spus Ilinca Vandici.

 Citește și:

Ilinca Vandici, dezvăluire neașteptată despre Andreea Tonciu: „A făcut niște greșeli...”

Ilinca Vandici, primele declarații despre cel de-al doilea copil: „Încerc să fiu cea mai bună mamă”

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies