Ilinca Vandici, despre depresia postnatală și apariția celui de-al doilea copil: "Eu am avut semne..."


Prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities", Ilinca Vandici, vorbește cu teamă despre nașterea celui de-al doilea copil dar și despre depresie.


In articol:

Ilinca Vandici, frumoasa prezentatoare de la "Bravo, ai stil! Celebrities", a declarat că își dorește un frățior sau o surioară pentru copilul ei, însă trebuie să treacă peste teama de a intra din nou în depresie.

Ilinca Vandici vorbește despre depresie postnatală

Ilinca Vandici a născut pentru prima oară pe data de 23 iulie 2017, iar de atunci s-a gândit serios la un al doilea copil. Totuși, vedeta a preferat să fie sinceră și deschisă, așa cum toată lumea o cunoaște, și să recunoască faptul că atunci când l-a născut pe băiețelul ei a suferit din cauza depresiei postnatale.

Citeste si: Ilinca Vandici: „În două luni vine bebe!” Vedeta este în culmea fericirii!

”Îmi e teamă să mă duc, din nou, acolo. Îmi e teamă de stările acelea, de sentimentele acelea, dar lucrez cu un terapeut, pentru că îmi dau seama că nu e în regulă.

Depresia postnatală  are legătură foarte mult cu modificările hormonale din corpul mamei. Eu am avut semne în ultima lună de sarcină, eram foarte obosită, nu doream să văd pe nimeni, nu doream să vorbesc. După naştere, nu conştientizezi neapărat responsabilitatea care te apasă şi nu ştii să o gestionezi. Fiinţa care a venit în viaţa ta are nevoie în permanenţă de tine şi apar tot felul de necunoscute”, a declarat frumoasa prezentatoare de la "Bravo, ai stil! Celebrities".

ilinca vandici despre al doilea copil
Ilinca Vandici a declarat că după nașterea primului copil, a suferit de depresie postnatală[Sursa foto: Instagram Ilinca Vandici]

Cu toate acestea, Ilinca Vandici își dorește cu ardoare un al doilea copil și faptul că a suferit din cauza drepresiei nu o va opri să-și îndeplinească visul de a fi mamă din nou. 

Citeste si: Ilinca Vandici a ajuns la terapeut: „Soțul a văzut că m-am schimbat”

ilinca vandici declaratii copil si depresie
Ilinca Vandici s-a destăinuit urmăritorilor ei[Sursa foto: Instagram Ilinca Vandici]

”N-aş putea spune că l-am depăşit de tot, lucrez la asta cu un terapeut. Cu siguranţă îl voi depăşi. Cumva, toată viaţa, toată energia şi toată iubirea maternă se duc înspre Zian. El e centrul universului şi mi se pare dificil să echilibrez situaţia şi să ofer şi altcuiva aceleaşi sentimente. Îl mai am şi pe Andrei şi nu vreau să neglijez pe nimeni. Încă nu ştiu cum aş putea face, îmi e teamă de treaba asta”, a mai spus Ilinca Vandici.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ilinca Vandici, dezvăluire neașteptată despre Andreea Tonciu: „A făcut niște greșeli...”

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

Ilinca Vandici, primele declarații despre cel de-al doilea copil: „Încerc să fiu cea mai bună mamă”

De ce nu poate face Vlăduța Lupău un copil? Cântăreața a făcut declarații emoționante

Drama prin care a trecut Ilinca Vandici:"Da, și eu am fost înșelată!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
De ce se electrizează părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri