Îlgaz, pus la pământ de infractorul Igor

Îlgaz, pus la pământ de infractorul Igor
Îlgaz, pus la pământ de infractorul Igor

În această seară, de la ora 22:00, într-un nou episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D2, Îlgaz face tot posibilul pentru a-l găsi pe colegul și prietenul său, Pars, care este de negăsit.

Din cauza amenințărilor primite din partea infractorilor, în legătură cu teribilul caz Ferda, care au făcut presiuni incredibile pentru ca procurorii să renunțe la a mai investiga acest groaznic incident, Derya se teme de ce este mai rău, în ceea ce îl privește pe Pars.

Îlgaz va avea însă, parte de un șoc uriaș, atunci când Igor, temutul infractor care nu o dată i-a amenințat familia procurorului, îi va întări, din nou, faptul că toate dramele i se datorează, iar acestea vor continua să se succeadă cu repeziciune.

Aflată într-o situație disperată, Derya merge în fața lui Igor pentru a-l determina să-i mărturisească ce s-a petrecut cu Pars iar ceea ce va afla o va devasta. Pentru prima dată, și Ceylin că se teme de ce este mai rău pentru ea, familia sa și cei apropiați acestora.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Omer și Yekta păstrează strâns legătura în ceea ce privește intensul și dramaticul caz al miresei Ferda, situație de la care au pornit uluitoarele drame din ultima perioadă.

Până unde este în stare să mergă infractorul Igor, din cauza faptului că Îlgaz nu a renunțat la anchetarea cazului Ferda și ce veste teribilă află Derya puteți afla astăzi, de la ora 22:00, în nnoul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2. 

 

 Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Cine este Andreea Tonciu. „Noi nu aveam centrală, nou aveam apă caldă acolo, mă spălam la lighean, era casă naționalizată.”

O RECUNOȘTI? Este o controversată cântăreață din România, care acum se află în mijlocul unui scandal

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Connect-R și Misha, din nou împreună! Imaginile au stârnit valuri de emoție în rândul fanilor

Cum ne sabotăm dragostea în relații. 7 motive pentru care majoritatea relațiilor eșuează

Roberta și Sebastian, dulce împăcare în camera roșie! Cei doi îndrăgostiți au lăcrimat și s-au sărutat pasional! „Mi-au zis băieții că te-ai îngrijorat!”

Ei sunt clujeni găsiți morți în curtea casei. Asta le-a adus sfârșitul


Cookies