Îlgaz, pus la pământ de infractorul Igor

Îlgaz, pus la pământ de infractorul Igor
Îlgaz, pus la pământ de infractorul Igor

În această seară, de la ora 22:00, într-un nou episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D2, Îlgaz face tot posibilul pentru a-l găsi pe colegul și prietenul său, Pars, care este de negăsit.

Din cauza amenințărilor primite din partea infractorilor, în legătură cu teribilul caz Ferda, care au făcut presiuni incredibile pentru ca procurorii să renunțe la a mai investiga acest groaznic incident, Derya se teme de ce este mai rău, în ceea ce îl privește pe Pars.

Îlgaz va avea însă, parte de un șoc uriaș, atunci când Igor, temutul infractor care nu o dată i-a amenințat familia procurorului, îi va întări, din nou, faptul că toate dramele i se datorează, iar acestea vor continua să se succeadă cu repeziciune.

Aflată într-o situație disperată, Derya merge în fața lui Igor pentru a-l determina să-i mărturisească ce s-a petrecut cu Pars iar ceea ce va afla o va devasta. Pentru prima dată, și Ceylin că se teme de ce este mai rău pentru ea, familia sa și cei apropiați acestora.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Omer și Yekta păstrează strâns legătura în ceea ce privește intensul și dramaticul caz al miresei Ferda, situație de la care au pornit uluitoarele drame din ultima perioadă.

Până unde este în stare să mergă infractorul Igor, din cauza faptului că Îlgaz nu a renunțat la anchetarea cazului Ferda și ce veste teribilă află Derya puteți afla astăzi, de la ora 22:00, în nnoul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2. 

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies