Ile de la Puterea dragostei, dezvăluiri uimitoare din trecutul ei: „La vârsta de 7 ani cerșeam, iar acum la 24 am ajuns să fiu eu”

Ile, declarații uimitoare la Puterea Dragostei
Ile, declarații uimitoare la Puterea Dragostei

Ile a făcut o serie de mărturisiri care i-a lăsat mască pe telespectatori! Ce poveste se află în spatele zâmbetului ei superb

Ile de la Puterea Dragostei, concurentă în sezonul 4, are o poveste de viață foarte tristă. Aceasta a mărturisit că a fost dusă la un centru de plasament încă de la vârsta de 7 ani.

Citeste si: Liviu Vârciu, ultimele pregătiri pentru botez! Când va avea loc evenimentul mult așteptat

Mai mult, tatăl ei biologic a decedat când ea avea 15 ani, dar mama trăiește și spune că ține totuși legătura cu ea.

Stabilită în Anglia, bruneta afirmă că locuiește alături de surorile ei, pe care le-a luat de la centrul de plasament pentru a le oferi o viață mai bună. Cele mai mici surori ale lui Ile de la Puterea Dragostei, doua gemene, au 17 ani. 

Ile, declarații uimitoare la Puterea Dragostei

În cadrul ediției de joi, Ile nu va mai rezista și își va ieși din minți în momentul în care Radu, concurentul cel mai activ din cadrul acestui sezon, va face noi afirmații supărătoare: „La vârsta de 7 ani cerșeam, iar acum la 24 am

ajuns să fiu eu”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Modelul Devon Windsor a născut! Primele imagini cu bebelușul frumoasei blondine

Nimeni nu se aștepta ca aceasta să fi trecut prin mari dificultăți în copilărie. Ile a decis să ofere primele detalii în legătură cu ceea ce i s-a întâmplat în copilărie.

Așadar, concurenta spune cu lacrimi în ochi că la vârsta de șapte ani a fost nevoită să cerșească pentru a reuși să supraviețuiască în orașul ei natal, Gherla.

Ile de la Puterea dragostei
Ile de la Puterea dragostei a făcut dezvăluiri[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ile și Geanina, tensiuni în timpul cometiției

Ile și Geanina au fost la un pas de a se lua la bătaie în timpul emisiunii de la Kanal D, iar acest lucru a pornit de la Radu, cel care pune paie pe foc chiar și la cel mai mic comentariul dintre concurenți.

Citeste si: Iancu Sterp și Bianca Comănici, primele reacții după o perioadă lungă în care nu s-au văzut: „Mi-a fost dor de tine”

Cu toate acestea, tot el a fost și cel care le-a despărțit până să înceapă o adevărată scenă violentă.Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Florin Tănase se căsătorește cu Medeea Turcescu! Când va avea loc cununia civilă

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Iacob de la Puterea dragostei, certat de una dintre colege după ce a jignit o concurentă: „Nu ești asumat!”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, reușită majoră pentru Nilay

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies