“Îl păzesc!” Mama lui Leo de la Strehaia, noi dezvăluiri despre starea lui de sănătate, după intervenția chirurgicală


Recent, Leo de la Strehaia a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Mama acestuia a oferit noi detalii despre starea lui de sănătate.


In articol:

Leo de la Strehaia a fost supus unei operații pe creier, după ce a avut un atac vascular cerebral, în timp ce era în pușcărie. În prezent, bărbatul este internat de mai bine de 10 zile, iar Patroana, mama acestuia, a făcut noi dezvăluiri în legătură cu starea de sănătate a fiului ei.

Patroana nu a părăsit incinta spitalului, unde se află de mai mult de 10 zile. Aceasta a mulțumit celor care s-au rugat pentru sănătatea lui Leo.

Patroana, dezvăluiri despre starea lui Leo de la Strehaia

Mama lui Leo de la Strehaia a dat primele declarații cu privire la starea de sănătate a fiului ei. Ea a refuzat să părăsească poarta spitalului, cerând constant informații despre bărbat.

”Dorm în mașină de 10-12 zile la spital, că nu mă lasă niciunde. M-am rugat de paznici de am băgat mașina aici, de dorm în ea. Nu îmi dau accept acolo polițiștii, îl păzesc. Îmi mai spun și mie asistentele, femeile de serviciu cum se simte. De 10 zile, prieteni, copilul meu stă doar pe spate și nu s-a sculat nici până acum în picioare. Numai pe spate, prieteni.

(…) Mi-a spus doctorul, care l-a internat prima dată aici, că a stat acolo la el, i-a fă cut mult tratament, i-a băgat toate felurile de tratament. A zis: Dacă nu te duci să-l operezi, dacă are șansă, de ce să nu-i mai dai o șansă? Dacă nu-l operezi, în două-trei zile se termină”, a declarat mama lui Leo de la Strehaia.

Citește și: ”După ani de căutare...” Dana Criminala, imaginile publicate cu Leo de la Strehaia, după ce a dat vestea că soțul ei a ieșit din operație

Mama lui Leo de la Strehaia, noi dezvăluiri despre starea lui de sănătate, după intervenția chirurgicală

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: ”Mulțumim lui Dumnezeu!” Soția lui Leo de la Strehaia, noi mărturisiri despre operația afaceristului după ce a suferit un AVC în închisoare

Leo de la Strehaia se află în perioada de recuperare, după o operație reușită

Mama lui Leo de la Strehaia este extrem de recunoscătoare pentru faptul că operația a reușit, iar fiul ei este bine. Cu toate astea, aceasta este îngrijorată că nu s-a ridicat încă din pat și nici nu se hrănește cum ar trebui. Doctorii încearcă să o liniștească menționând faptul că operația a fost una dificilă, însă Leo de la Strehaia se va recupera.

”După operație, el nu s-a sculat. E tot cu fața în sus de 12 zile aproape. Stă tot cu fața în sus. De mâncat nu prea a mâncat, acum a mâncat două linguri de iaurt, o gură de banană. Nu prea e mâncare asta. Are un furtun, cu care îi dădea pe gât.”, a mai declarat mama lui Leo de la Strehaia.

Citește și: „Are un cheag la inimă.” Mama lui Leo de la Strehaia, rugăciuni pentru fiul ei care a suferit un AVC

Mama lui Leo de la Strehaia, noi dezvăluiri despre starea lui de sănătate, după intervenția chirurgicală

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: “Să vă rugați pentru copilul meu!” Leo de la Strehaia a făcut AVC în închisoare!


Abonează-te pe

Citește și:

”După ani de căutare...” Dana Criminala, imaginile publicate cu Leo de la Strehaia, după ce a dat vestea că soțul ei a ieșit din operație

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

”Mulțumim lui Dumnezeu!” Soția lui Leo de la Strehaia, noi mărturisiri despre operația afaceristului după ce a suferit un AVC în închisoare

„Are un cheag la inimă.” Mama lui Leo de la Strehaia, rugăciuni pentru fiul ei care a suferit un AVC

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri