Idei de cadouri cu suflet


Idei de cadouri cu suflet

Dacă iubirea, recunoștința și bucuria ar deveni lucruri palpabile, atunci ele ar putea lua forma unor daruri prețioase. Când ești în căutare de emoții pure și vrei să dăruiești fericire, tot ce exprimă frumusețe poate deveni un pretext pentru a crea amintiri de neuitat.

Și pentru că nu este niciodată simplu să faci un dar cuiva drag din viața ta, am făcut pentru tine o listă de idei de cadouri care nu doar că vor bifa o sărbătoare, ci vor rămâne mereu în sufletul persoanei care le primește.

 

Anyoli, bijuteriile care încapsulează emoții

 

Dacă ești în căutare de emoții pure și vrei să dăruiești bucurie, bijuteriile Anyoli sunt exact ceea ce ai nevoie.

Idealul bijuteriilor Anyoli este acela de a suda și de a evidenția legătura dintre oameni, mesaj pe care și tu îți dorești să îl transmiți cuiva special. Aceste bijuterii pot îngloba orice mesaj sub formă de imagini, video-uri, fișiere audio, link-uri sau documente. În plus, amintirile pot fi schimbate oricând și oriunde folosind contul Anyoli.ro.

 

Realizate după conceptul de „cadou viu”, acestea sunt bijuterii care îți vorbesc, la propriu.

Inovația stă la bază fiecărei piese Anyoli, pentru că, dincolo de materialele prețioase din care sunt realizate, acestea nu seamănă cu nimic din ce ai văzut până acum. Datorită tehnologiei data on things poți acum să dăruiești o bijuterie care să poarte cu sine un mesaj, fie el un material video, fotografii, un document sau vocea ta.

Așadar, ce cadou pentru iubita mai potrivit îți poți imagina? Alege-ți mesajul de suflet, bijuteria în care îl vei încapsula, și poți fi sigur că ai făcut un cadou memorabil.

 

Experiențe care fac diferența

Cu un pandantiv aur nu ai cum să dai greș, dar cum ar fi ca pe lângă el să mai adaugi și o altă experiență de neuitat?

 

Este pasionată de înălțimi? Poate un zbor cu balonul cu aer cald la răsărit este ceea ce îi poți oferi pentru o aniversare romantică. Este o fire aventuroasă? Ce ai zice de un zbor cu parapanta? Sau o lecție de pilotaj cu un avion de dimensiuni mici?

Își dorește să ajungă într-un anumit loc din Europa? Poate visează să doarmă sub cerul liber și să numere stele? Sau poate vrea să se plimbe pe străduțe în orașul unde locuiește și să descopere ceainăria aceea despre care a auzit și unde și-ar dori să meargă împreună cu tine.

 

Află la ce visează cu ochii deschiși și adaugă pe lista de cadouri pentru ziua ei și îndeplinirea unei dorințe, pentru că nimic nu completează mai bine o bijuterie specială decât o experiență pe măsura.

 

Cadouri care bucură simțurile

 

Am stabilit deja: o bijuterie cu care nu ai cum să dai greș și o experiență pe măsură pot fi cadourile perfecte pentru persoana iubită. Dar cum ar fi să vii și cu ceva în plus?

 

Un parfum special creat pentru ea, o cină cu ingrediente neobișnuite, un atelier de gătit desertul acela care să o facă să simtă bucuria copilăriei, o degustare de șampanie, un concert care o trimite direct în perioada aceea din viața ei în care muzica era lucrul cel mai important. Ai atât de multe variante de daruri care să îi desăvârșească bucuria, încât tot ce ai de făcut este să le alegi pe cele care știi că ar face-o fericită.

 

Și, dincolo de toate, alege să creezi amintiri pe care să le păstreze și care să creeze conexiunea invizibilă dintre două suflete. Pentru că lucrurile care contează, deși pot fi materiale, au o componentă afectivă care își lasă amprenta asupra noastră.

 

Dacă știi că se apropie ziua cuiva drag și îți amintești că în fiecare an ești în pană de idei, ia în calcul propunerile noastre și garantăm că nu ai cum să dai greș.

 

Abonează-te pe

Citește și:

“Să îmi dea banii care mi se cuvin.” Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF! Aceștia au vrut să se știe chiar de la ei

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“Noi ne dorim, este normal acest lucru.” Codruța Filip este dornică să facă un copil

Christian Sabbagh, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri