Iata cu cine poti avea o relatie si cu cine sa nu-ti pierzi timpul, in functie de zodie!


Iata cu cine poti avea o relatie si cu cine sa nu-ti pierzi timpul, in functie de zodie!

Vrei sa stii catre ce nativ sa-ti indrepti atentia pentru o relatie de cursa lunga? Sau, din contra, iti doresti sa te distrezi cu cineva care nu-si doreste ceva serios? Iata ce spun astrele.

Berbec- Daca esti nascuta in zodia Berbec si-ti doresti o relatie serioasa, indreapta-ti atentia catre un nativ nascut in zodia Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator sau Pesti. Nu-ti pierde timpul cu  un Taur, Rac sau Scorpion. Pentru o aventura, ai nevoie de un Berbec, Fecioara, Balanta sau Capricorn.

Taur- In cazul in care esti in cautarea unei relatii de cursa lunga, ai nevoie de un partener nascut in zodia Rac, Balanta, Capricorn sau Pesti.

Nu-ti pierde timpul cu un nativ nascut in zodia Gemeni, Leu, Fecioara sau Sagetator. Daca vrei o aventura, ai nevoie de un Berbec, Taur, Scorpion sau Varsator.

Gemeni- Poti face casa buna cu un Berbec, Leu, Balanta, Sagetator sau Varsator. Nu-ti pierde timpul cu Taurii, Racii, Capricornii sau cu Pestii. Distreaza-te cu un Geaman, cu o Fecioara sau un Scorpion.

Rac- Daca vrei sa ai parte de o relatie de lunga durata, faci casa buna cu Taurii, Fecioarele, Racii sau Pestii.
Nu-ti pierde timpul cu Berbecii, Gemenii, Fecioarele, Sagetatorii sau cu Varsatorii.

Leu-
Poti face casa buna cu un nativ nascut in zodia Berbec, Gemeni, Leu, Balanta sau Sagetator. Nu-ti pierde timpul cu Capricornii, Pestii sau Taurii. Distreaza-te cu Racii, Fecioarele, Scorpionii sau Varsatorii.

Fecioara- Pentru o relatie de cursa lunga, ai nevoie de un partener nascut in zodia Rac, Fecioara, Scorpion sau Capricorn.
Nu-ti pierde timpul cu nativii nascuti in zodiile Berbec, Taur, Leu, Balanta, Sagetator sau Pesti. Distreaza-te cu Gemenii si Varsatorii.

Balanta- Esti compatibila cu nativii nascuti in zodiile Gemeni, Leu, Sagetator sau Varsator. Nu-ti pierde timpul cu cei nascuti in zodiile Rac, Fecioara, Scorpions sau Capricorn. Aventuri poti avea cu Bebercii, cu Taurii si cu Balantele.

Scorpion- Te potrivesti de minune cu nativii nascuti in zodiile Rac, Fecioara, Capricorn sau Pesti.
Nu-ti pierde timpul cu cei nascuti in zodiile Gemeni, Leu sau Balanta. Distreaza-te cu Berbecii, Taurii, Scorpionii, Sagetatorii si Varsatorii.

Sagetator-
Daca vrei sa te implici intr-o relatie serioasa, alege-ti un partener nascut in zodia Berbec, Gemeni, Leu, Balanta sau Varsator. Nu-ti pierde timpul cu Taurii, Racii, Fecioarele, Capricornii si Pesti. O aventura de-o noapte poti avea cu un Scorpion sau cu un Sagetator.

Capricorn- Pentru o relatie de cursa lunga, ai nevoie de un partener nascut in zodia Taur, Fecioara, Scorpion sau Pesti. Nu-ti pierde timpul cu Gemeni, Lei, Sagetatori sau Varsatori. Distreaza-te cu Berbeci, Raci, Balante sau Capricorni.

Varsator- Poti face casa buna cu Berbecii, Gemenii, Balantele, Sagetatorii si Varsatorii. Nu-ti pierde timpul cu Taurii, Racii, Fecioarele sau Capricornii. Daca ai chef de o aventura, alege un Leu, un Scorpion sau un Peste.

Pesti-
Daca iti doresti o relatie de lunga durata, ai nevoie de un partener nascut in zodiile Berbec, Rac, Scorpion sau Capricorn. Nu-ti pierde timpul cu Gemenii, cu Leii, cu Fecioarele sau cu Sagetatorii.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este de fapt, MIHAI PETRE. Biografie: Data naşterii, căsătorie, carieră, copii

Imagini bombă! Cum arată copilul SECRET al unei vedete din România!

CITEȘTE: Cine a fost Greta Garbo. Biografie actriței supranumită „sfinxul suedez” care a cucerit filmul american în anii 1930

CITEȘTE: Cine a fost Lady Diana, Prințesă de Wales. BIOGRAFIE: Data nașterii, căsătorie, copii, divorț, moarte

CITEȘTE: Cine a fost ANNE Boleyn. Biografia primei regine a Angliei care a murit prin decapitare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este de fapt, ELWIRA PETRE, soția lui Mihai Petre

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri