Iata care sunt cele mai timide zodii: afla si tu cine sunt introvertitii horoscopului!


Cele mai timide zodii includ Fecioarele, Racii, dar si Capricornii, pe fondul asezarii astrelor care-si lasa adanc amprenta asupra caracterului si personalitatii unei persoane.

Astfel, unii nativi se exteriorizeaza cu usurinta in timp ce altii sunt dominati de timiditate si nesiguranta.

Fecioara, timida si introvertita - Nativii Fecioara traiesc intens, dar pe interior, manifestandu-se foarte rar din cauza timiditati exacerbate. Desi par foarte calmi si senini uneori, acesti nativi gandesc fiecare miscare, analizand totul si gandindu-se in permanenta cum sa imbunatateasca lucrurile.

Rac - Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt misterioase si pline de contradictii. In timp ce isi doresc siguranta si confort, cauta neincetat aventura. Uneori sunt foarte dedicati cauzelor altora, alteori pot fi foarte tafnosi si indiferenti. Au o personalitate puternica, ascunsa atent dupa un exterior calm. Se retrag deseori in carapacea lor din teama de a nu fi raniti. Odata ce trec peste timiditate si nesiguranta, nimic nu ii poate opri pe nativii Rac.

Pestii, dominati de sensibilitate si timiditate - Nativi mistici, cei nascuti in zodia Pesti traiesc in doua lumi: cea reala si cea spirituala, unde interpreteaza lucrurile si vad doar ce isi doresc pentru a evita durerea pe care le-o transmite intreaga lume. Sunt foarte intuitivi si buni la „citit” oamenii. De asemenea, sunt timizi si predispusi la dependente din cauza ca incearca tot timpul sa fuga de realitate si sa se regaseasca.

Capricorn - Capricornii sunt foarte melancolici si nesiguri, simtind nevoia sa demonstreze tot timpul ce pot. Cea mai importanta nevoie a acestor nativi este siguranta de orice fel. Sunt ambitiosi si dedicati dorintei de a reusi, insa sunt trasi in jos de timiditatea si teama lor de a fi vulnerabili.

Afla mai multe pe: www.adevarul.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Doamne, ce a putut să facă Jador! Dovada clară că artistul are un suflet mare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri