Iata care sunt cele mai fashionable personaje din seriale!


De multe ori urmarim un anume serial pentru ca ne plac foarte mult tinutele purtate de actori. Uite care sunt cele mai cool personaje si ce poarta acestea.

Lady Mary Crawley- Downtown Abbey

Serialul ii introduce pe spectatori in lumea aristocratiei de la inceputurile secolului 20. Tinutele purtate de Lady Mary Crawley evoca romantismul perioadei. Croiala costumelor are insa puternice accente moderne. Cinele din “Downtown Abbey” reflecta tinutele decadente ale doamnelor care poarta manusi si siraguri de perle.

Lady Mary Crawley- Downtown Abbey
Serialul ii introduce pe spectatori in lumea aristocratiei de la inceputurile secolului 20.
Tinutele purtate de Lady Mary Crawley evoca romantismul perioadei. Croiala costumelor are insa puternice accente moderne.  Cinele din “Downtown Abbey” reflecta tinutele decadente ale doamnelor care poarta manusi si siraguri de perle.
Olivia Pope- Scandal
Personajul principal din serial are una din cele mai sofisticate garderobe din istoria serialelor. Tinutele sale refelecta exact statutul pe care Olivia il are,  cel de purtator de cuvant la Casa Alba.
Ziua aceasta poarta tinute office iar seara, la evenimente, personajul este evidentiat de rochiile simple dar extrem de elegante.
Carrie Bradshaw- The Carrie Diaries
Din lista noastra nu putea lipsi Carrie Bradshaw in varianta adolescenta.  Tinutele pe care aceasta le poarta trebuie sa fie fashionable avand in vedere standardul impus de style iconul care devine in serialul “Sex and The City”. Tinutele poarta amprenta anilor ’80, perioada in care Carrie era la liceu insa sunt legate prin anumite accente de tinutele pe care le poarta Saraj Jessica Parker in serial.
Regina Mills/ Evil Queen – Once Upon a Time
In lumea mirifica din ‘Once Upon a Time” actorii poarta doua tipuri de tinute, un tip pentru viata reala si altul pentru vietile din trecut, in care sunt personaje de poveste. In viata reala Regina Mills poarta camasi din matase si pulovere din Casmir insa cand este regina din povesti  aceasta poarta rochii dramatice, corsete, pene si chiar pantaloni de piele.

Olivia Pope- Scandal

Personajul principal din serial are una din cele mai sofisticate garderobe din istoria serialelor. Tinutele sale refelecta exact statutul pe care Olivia il are, cel de purtator de cuvant la Casa Alba. Ziua aceasta poarta tinute office iar seara, la evenimente, personajul este evidentiat de rochiile simple dar extrem de elegante.

Carrie Bradshaw- The Carrie Diaries

Din lista noastra nu putea lipsi Carrie Bradshaw in varianta adolescenta. Tinutele pe care aceasta le poarta trebuie sa fie fashionable avand in vedere standardul impus de style iconul care devine in serialul “Sex and The City”. Tinutele poarta amprenta anilor ’80, perioada in care Carrie era la liceu insa sunt legate prin anumite accente de tinutele pe care le poarta Saraj Jessica Parker in serial.

Regina Mills/ Evil Queen – Once Upon a Time

In lumea mirifica din "Once Upon a Time” actorii poarta doua tipuri de tinute, un tip pentru viata reala si altul pentru vietile din trecut, in care sunt personaje de poveste. In viata reala Regina Mills poarta camasi din matase si pulovere din Casmir insa cand este regina din povesti  aceasta poarta rochii dramatice, corsete, pene si chiar pantaloni de piele.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cu ce se scot PETELE de pe HAINE ALBE

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

CITEȘTE: De ce să pui oțet în fierul de călcat

CITEȘTE: Cu ce se curață fierul de călcat de arsură

CITEȘTE: La cât timp se curăță ACVARIUL

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

CITEȘTE: Cum se scot petele de CAFEA de pe hainele preferate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri