Iancu Sterp, mândru de dotările pe care le are mașina sa: „Ați mai văzut să vă faceți părul în mașină? Nu am mai văzut la alte mașini să aibă.”

Iancu Sterp, mândru de dotările pe care le are mașina sa: „Ați mai văzut să vă faceți părul în mașină? Nu am mai văzut la alte mașini să aibă.”
Iancu Sterp, mândru de dotările pe care le are mașina sa: „Ați mai văzut să vă faceți părul în mașină? Nu am mai văzut la alte mașini să aibă.”

Denisa Coțolan profită de invenția lui Iancu Sterp de la mașină.

Iancu Sterp postează adesea filmulețe pe canalul său de YouTube, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online activitățile sale. De data aceasta, fratele lui Culiță s-a filmat în mașină, alături de logodnica sa, Denisa Coțolan. Cei doi se duceau la o filmare, iar în drum spre filmare, Denisa a profitat de ocazie pentru a-și aranja părul. Astfel, Iancu a simțit nevoia să le arate urmăritorilor săi din mediul online invenția sa de la mașină.

Logodnica lui Iancu se coafează în mașină

Citește și: Discuția cu subînțeles pe care au avut-o Iancu Sterp și Denisa Coțolan pe câmp. Ce au văzut aceștia. „Eu aș vrea să vină mai multe berze.”

Iancu Sterp, mândru de invenția sa la mașină
Iancu Sterp și Denisa Coțolan [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Denisa Coțolan, ajutorul de nădejde pentru Iancu la oi! Cum și-a surprins tânărul iubita: „Ai știut unde vii, ai știut unde te bagi. Nu te-am pus eu să vii în sandale.”

Pentru a economisi timp, Denisa Coțolan a luat decizia de a se coafa în mașină. Cu toate acestea, tânăra a profitat de invenția lui Iancu de la mașină, care a instalat o priză electrică și a folosit placa de păr, până când aceasta a început să scoată fum și să iasă un miros neplăcut. În acele momente, Iancu s-a panicat și a început să-și certe iubita ca nu care cumva să îi strice priza de la mașină.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Iancu Sterp: În prim-plan este Denisa, care după cum vedeți, își face părul cu placa în mașină. Ați mai văzut să vă faceți părul în mașină? După cum vedeți, aici dispunem de priză normală. Avem priză ca și în casă, în mașină.

Denisa economisește timp, nu a mai stat acasă și își face părul în mașină
.

Denisa Coțolan: Îmi fac bucle.

Iancu Sterp: Priză din mașină. Avem mașină veche, să creadă lumea că suntem bogați. Super, foarte fain. Deci miroase ceva a încins. S-a întâmplat ceva.

Denisa Coțolan: Creierul tău, iubire.

Iancu Sterp: Creierul meu miroase a încins sau placa ta? Dacă mi-ai ars priza la mașină, care numai eu am priză la mașină în toată Europa asta, că nu am mai văzut la alte mașini să aibă priză, și mi-ai ars-o cu placa ta.

Denisa Coțolan: Placa lu soru-ta.

Iancu Sterp: E a lui Geta?

Denisa Coțolan: Da. ”, a fost o parte din dialogul celor doi parteneri.  

Iancu Sterp, mândru de invenția sa la mașină
Iancu Sterp și Denisa Coțolan [Sursa foto: Instagram]Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Vali Vijelie, despre momentul în care tatăl său a aflat că lipsește de la școală: „Eu nu aveam frică decât de Dumnezeu și de tata. Tata nu mă bătea, dar vorbele lui dureau foarte tare.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta lui iubită: ”Mi-am cerut și eu scuze pentru tot ce i-am greșit”

Cum să alegi cele mai bune culori de haine pentru tine

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies