Horoscopul săptămânal 27 iunie - 3 iulie 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie ajunge în pragul despărţirii!


Consultă horoscopul săptămânal 27 iunie - 3 iulie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unei zodii încep un nou loc de muncă.


In articol:

Horoscopul săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022 oferă câteva descrieri generale.

Conjunctura astrală oferă pentru mulți nativi mai multe momente romantice. Multe persoane vor da lupte pentru putere, exact când se așteaptă  mai puțin.

Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022 – Berbec

Alege ce este mai bine pentru tine şi nu te mai gândi la ceea ce spun cei din jurul tău. Nativii zodiei Berbec vor să-şi revadă familia şi iau decizii în acest sens. Vei simți nevoia să-i spui partenerului tău de viaţă toate dorințele, visele și temerile tale. Multe persoane vor să se regăsească.

Folosește această perioadă pentru a retrăi toate lucrurile bune prin care ai trecut până acum.

Întărește legătura cu familia.

Horoscop săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022 -Zodia Taur

Cineva la care te aștepți mai puțin... ar putea fi interesat de tine. Nativii zodiei Taur sunt pregătiți pentru o nouă schimbare în viaţa lor. Mulţi vor face drumuri scurte pentru a semna documente importante. Comunicarea este cheia pentru această nouă săptămână.

Stați departe de conversațiile în contradictoriu. Îndepliniți-vă obiectivele la timp pentru a nu avea reproșuri de la locul de muncă. Dacă vă simţiţi obosiţi, încercaţi să adormiţi mai devreme decât de obicei. Întâlnirile cu prietenii vă pot aduce noi informații despre ceva ce vă interesează.

Horoscop săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022 -Zodia Gemeni

Începeți să vă gândiți la posibilitatea de a face o călătorie scurtă, doar tu și partenerul de viaţă.

Chiar dacă este vorba de doar câteva zile, încearcă să te bucuri de intimitate, departe de prieteni și familie. Mulţi nativi ai zodiei Gemeni sunt concentrați pe a face bani. Comunicarea nu este cea mai bună şi poți primi informații eronate.

Vrei ca munca ta să fie valorificată și să ieși în evidență cu ceva nou. Dezvoltați-vă talentul în funcție de ce pasiuni aveţi şi poate reuşiţi să câştigaţi bani din acele lucruri.

  Horoscop săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022 -Zodia Rac

Petrece mai mult timp cu partenerul de viaţă. Nativii zodiei Rac trebuie să fie atenţi la relaţia de cuplu.

O perioadă cu multe întrebări și îndoieli, poate fi reprezentată de această săptămână. Fiți conștienți de următorii pași pe care trebuie să-i faceți pentru unele probleme pe care le aveţi.

Multe persoane îşi doresc să-ţi schimbe înfățișarea, printr-un look nou.

Când te simți neliniștit și vrei să te eliberezi realizează mai mult sport.

Horoscopul săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

horoscop saptamanal viitoare

Horoscop săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022 -Zodia Leu

Nu lăsa certurile nerezolvate să strice atmosfera în relaţia de cuplu. Rezolvaţi problemele pe care le aveţi cu ceilalţi şi depăşiţi stările de tristeţe. Nativii zodiei Leu trebuie să se odihnească mai mult, pentru a se recupera.

 Depășiți momentele de eşec pe care le-aţi avut in trecut. Puteți descoperi secrete care o să vă uimească prin informațiile pe care le veţi afla.

Horoscop săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022 -Zodia Fecioară

Nativii zodiei Fecioară au momente în care se simt trişti şi plin de remuşcări. Discuţiile cu familia sau prietenii îi pot stabiliza. Permiteți prietenilor să vă împărtășească sfaturi și sugestii, pentru a lua decizii mai bune. Lucrurile îşi găsesc rezolvare dacă ştiţi cum să le prioritizati. 

O perioadă foarte bună pentru a face impresii bune despre munca ta. Faceţi planuri noi pentru o călătorie!

Horoscop  săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022 -Zodia Balanță

Evită confruntările directe pentru a nu fi nevoit să intri în conflicte inutile. Încercați să rămâneți calm, mai ales dacă este vorba de locul de muncă. Nativii zodiei Balantă vor avea şansa de a arăta de ceea ce sunt în stare. Imaginea în societate contează foarte mult pentru multe persoane care iau decizia de a-şi schimba lucruri din garderoba. Întâlnirile sunt importante şi trebuie să le prioritizati.

Horoscop săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022 -Zodia Scorpion

Momente tensionate în relaţiile de cuplu ale nativilor zodiei Scorpion. Multe persoane îşi doresc să realizeze câteva călătorii şi îşi fac strategii pentru a le duce spre îndeplinire.

Încarcați să îndepliniți toate sarcinile care v-au fost atribuite de la începutul săptămânii.

Dacă simțiți că nu sunteţi capabil, cereţi ajutor unui coleg mai experimentat. Nu vă lăsaţi acaparat de ceea ce gândesc și spun oamenii din jur.

horoscop saptamanal 27 iunie 3 iulie 2022

Horoscop săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022 -Zodia Săgetător

Un bun prilej de a declara unele lucruri, pe care nu vrei să le mai ţii doar pentru tine. Nu-ți fie teamă să spui ceea ce te deranjează. Vei fi provocat la locul de muncă. Nu te lăsa copleșit de presiune şi ia deciziile corecte pentru tine. Ai mai multă grijă de sănătatea ta. Câștigurile pot apărea în a doua jumătate a săptămânii. Săgetătorii fac lucruri interesante la locul de muncă şi pot primi necunoștința şefilor.

Horoscop săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022 -Zodia Capricorn

Capricornii au probleme în relaţia de cuplu. Îşi doresc să aibă un nou început şi pot pune capăt relaţiei actuale. Cariera ta va progresa și vei lua decizii bune, pe care le-ai amânat de mult timp.

Ascultă-ți instinctul și vei ști ce să faci. Te așteaptă o nouă săptămână, mult mai grea și mai obositoare. Nu-ți fie frică, pentru ca o să fie exact cum nu te aștepți.

Horoscop  săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022 -Zodia Vărsător

Vărsătorii pot avea şansa de a se îndrăgosti din nou. Cineva din trecut, nu le dă pace şi trebuie să ia decizii rapide pentru a nu intra în conflicte. Sănătatea nu este cea mai bună pentru aceşti nativi şi mulţi pot ajunge la spital. Creativitatea și imaginația pot fi problematice în această săptămână. Multe persoane se reorientează către noi locuri de muncă.

Horoscop săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022 -Zodia Pești

Dragostea îți oferă surprize incredibile. Răspunde noilor flirturi şi nu te mai gândi foarte mult. Trăiește mai mult clipa, pentru că o să iei decizii bune.

Dacă vă gândiți să vă schimbați locul de muncă sau să începeți propria afacere, așteptați puțin înainte de a lua orice decizie. Analizaţi bine oportunitățile şi apoi acţionaţi.

Încearcă să te distrezi alături de prieteni și cei dragi.

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.


Abonează-te pe

Citește și:

„Să nu regret după, că de rușine și jenă, n-am încercat să fac totul posibil" Prima imagine cu Viorel Lis, în scanulul cu rotile

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Lucrezi de acasă? Vezi care sunt elementele cheie de care trebuie să ţii cont

Nicoleta și Sorin, momente tandre în Camera Roșie

Ce se întâmplă dacă pui sare în sticla de ulei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri