Horoscopul iubirii 26 aprilie - 2 mai: 3 zodii au parte de tensiuni în cuplu


Pentru acești trei nativi, tensiunile în cuplu vor veni ca un uragan în perioada următoare. Despre ce zodii este vorba?


In articol:

Contextul astral în perioada 26 aprilie- 2 mai este mai puțin favorabil în cazul a trei zodii care au parte de tensiuni în cuplu.

Disputele pot escalada ușor, mai mult, nu sunt excluse despărțirile, mai ales în cazul acestor cupluri în care există neînțelegeri de multă vreme. 

Horoscopul iubirii 26 aprilie- 2 mai: 3 zodii au parte de tensiuni în cuplu

1.SCORPION

Nativii acestei zodii nu au avut prea multa experiență în trecut în ceea ce privește relația de cuplu, de aceea apar probleme între acești nativi și partener și nu vor reuși să se înțeleagă absolut deloc în perioada 26 aprilie- 2 mai.

Citeste si: O mare enigmă a horoscopului: Bărbatul Taur

Sunteți o persoană politicoasă, poate prea retrasă, ceea ce-l face pe partener să creadă că nu vă dați prea mare interesul în ceea ce privește relația voastră de cuplu. Veți reuși să aduceți tensiuni în relația amoroasă și va fi greu să le reparați.

tensiuni cuplu horoscop dragoste
dragoste nu va mai pluti în era pentru acești trei nativi[Sursa foto: PixaBay]

Micile disensiuni apărute în relația cu cel drag v-ar putea acapara atenția, ba, mai mult, v-ar putea demobiliza, astfel încât să nu mai fiți în stare să vă concentrați la serviciu sau să vă îndepliniți sarcinile pe care le aveați de finalizat.

Cheia rezolvării oricărei probleme este comunicarea!

2.TAUR

Nativii acestei zodii au stat mai mult pe la locul de munca și au neglijat relația de cuplu, astfel că în perioada 26 aprilie- 2 mai, vor exista cu siguranță tensiuni în cuplu. Sunteți

o persoană calmă și liniștită, dar veți avea puține temeri atunci când veți vedea cum merge relația dumneavoastră.

Aveți un strop de duritate, dar nu iese când aveți nevoie în cele mai importante momente. Veți reuși să aduceți conflictele la bun sfârșit, cu ajutorul sufletului bun și imaginației bogate.

Citeste si: Lecția pe care fiecare zodie trebuie să o învețe în luna aprilie!

Azi, gândiți-vă serios la ce doriți să realizați în viitor, mai ales din punct de vedere personal. Stabiliți-vă clar obiectivele și gândiți-vă ce rebuie să faceți ca să le atingeți în perioada următoare.

tensiuni in cuplu horoscop iubire
acești trei nativi vor avea parte de certuri cu partenerul în perioada următoare[Sursa foto: PixaBay]

Par sfaturi banale, dar contextul astral vă este favorabil doar dacă îi dați o mână de ajutor și urmați semnele indicate!

3. SAGETATOR

Nativii acestei zodii au reușit să se descurce în fiecare problemă de cuplu care a apărut de-a lungul timpului, însă în perioada 26 aprilie- 2 mai, tensiunile din relație vor escalada. Universul a observat prin ce greutăți treceți și va dat o șansă de reușită, pe care trebuie însă să o observați la timp.

Aveți o stimă de sine ridicată, o pasiune pentru munca si o inimă iubitoare cum nu s-a mai văzut. Gândurile pozitive vă sunt totuși străine în perioada următoare, căci veți avea impresia că va interveni o despărțire.

Azi, pot apărea evenimente neașteptate care să vă dea întreg programul peste cap. Sunt posibile câteva deplasări în interes de serviciu, din cauza cărora să neglijați planurile de cuplu pe care le-ați stabilit cu ceva timp în urmă, iar acest lucru îl va enerva pe partenerul de viață.

Puteți evita cearta cu calm și tact!


Abonează-te pe

Citește și:

Compatibilitatea zodiilor în căsătorie. Care sunt cuplurile de aur ale zodiacului?

Acuzații ȘOC în familia lui Mihai Petre! Poliția a intrat pe fir!

Horoscop financiar! Zodiile care se îmbogățesc în luna mai

Horoscop! Zodia care află că va deveni mămică în luna mai

Horoscop: 3 zodii care îți citesc gândurile și viitorul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de miercuri, 29 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme ploioasa!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri