Horoscopul dragostei pentru săptămâna 28 martie-3 aprilie

Horoscopul dragostei pentru saptamana 28 martie-3 aprilie
Horoscopul dragostei pentru saptamana 28 martie-3 aprilie

Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pe plan sentimental in aceasta saptamana si cine va avea parte de surprize placute, ori cine va suferi in relatie.

Horoscopul dragostei pentru saptamana 28 martie-3 aprilie. Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pe plan sentimental in aceasta saptamana si cine va avea parte de surprize placute, ori cine va suferi in relatie.

Berbec

Esteo saptamana surprinzatoare pentru tine si nu in sens pozitiv. Vei descoperi ca partenerul tau se distanteaza de tine si tu nu ai fost cauza acestui aspect. Nu prea intelegi ce se intampla si e timpul sa faci un pas in directia lui, astfel incat sa intelegi ce se petrece in sufletul lui.

Taur

Pe plan sentimental nu iti este deloc usor in aceasta saptamana. Ravnesti la un barbat care are deja o relatie. Te-a amagit cu vorbe frumoase si tu naivo le-ai crezut. Este timpul sa cobori cu picioarele pe pamant si sa intelegi ca nu o va parasi pentru tine. Daca ii face ei asta, de ce crezi ca nu ti-ar face si tie? Meriti mai mult de atat.

Horoscopul dragostei pentru saptamana 28 martie-3 aprilie
Horoscopul dragostei pentru saptamana 28 martie-3 aprilie[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Sunt zile tensionate pentru tine pe plan sentimental. Trebuie sa intelegi ca poti gestiona situatia doar daca ramai calma si rationala. Certurile si izbucnirile nu te ajuta cu nimic. Daca vrei sa faci relatia sa mearga, lucreaza la repararea problemelor.

Rac

Lasa trecutul sa fie trecut. Viata merge inainte. E doar o chestier de timp pana ce vei gasi pe cineva mai bun decat cei care ti-au trecut prin viata.

Ridica-ti standardele si nu iti mai irosi timpul cu looseri care nu au potential de cuplu sau nu isi doresc ceva serios.

Leu

Este o saptamana minunata pe plan sentimental. Este momentul tau sa fii fericita. Ai toate motivele si meriti sa te simti atat de bine. Nu iti mai face griji inutile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fecioara

Te concentrezi prea mult pe nimicuri si este momentul sa faci un efort de a-ti stapani temperamentul, altfel vei ajunge la conflict. E pacat sa strici o relatie care merge atat de bine.

Balanta

Resimti intens o nesiguranta emotionala. Esti indragostita si iti este frica de ceea ce simti. Nu ar trebui sa iti faci atatea griji. Ar trebui sa te bucuri de moment.

Horoscopul dragostei pentru saptamana 28 martie-3 aprilie
Horoscopul dragostei pentru saptamana 28 martie-3 aprilie[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Vei avea parte de o saptamana intensa in materie de dragoste. Relatia ta avanseaza din toate punctele de vedere si poate mult prea rapid. Nu incerca sa sari etape. Bucura-te de ceea ce ai. Savureaza momentul.

Sagetator

Ai ajuns la saturatie cand vine vorba de partenerul tau. Se intampla asta deoarece aveti o comunicare defectuoasa si trebuie sa lucrati la acest aspect.

Veti descoperi imbunatatiri, nu peste noapte insa in timp cu siguranta.

Capricorn

Vei avea momente de gelozie, greu de controlat. Ai indoieli cu privire la fidelitatea partenerului tau. Ar trebui sa initiezi o discutie sincera cu el si sa stabiliti viitorul relatiei voastre. Iti poti da un ultimatum daca este nevoie. Decat sa faca ceva pe la spatele tau, mai bine il lasi liber sa se duca unde vrea.

De ce ai vrea sa traiesti constant in frica de a fi tradata?

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Varsator

Planurile iti sunt date peste cap in aceasta saptamana. Nu privi negativ situatia, nu este atat de rea precum ti-ai imaginat. Totul se intampla cu un motiv in viata. Adapteaza-te. S-ar putea chiar sa descoperi oportunitati mult mai bune.

Pesti

Este o saptamana minunata pe plan sentimental. Esti iubita si o simti din plin. poti avea incredere totala in el. Iti este loial si iti ofera tot ce are mai bun.

Citeste si: Ce rezervă astrele pentru horoscopul CHINEZESC din 1 aprilie 2022. O zodie ar putea primi o promovare

Citeste si: Ce rezervă astrele pentru horoscopul ZILNIC din 1 aprilie 2022. O zodie se va simți copleșită de situație

Citeste si: De ce te iubește doar pe tine în funcție de zodie. Află de ce ești importantă pentru el



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies