Horoscop zilnic AstroCafe - 1 aprilie. Ziua de Florii aduce surprize pentru doua zodii

Capricorn
 
Se pare ca vei fi destul de solicitat la finalul acestei săptămâni în diverse acţiuni socio-profesionale. Sunt posibile neintelegeri, dar cu prudenta si discernamant vei depasi totul cu bine. Eforturile tale sunt indreptate mai mult in zona casei si a familiei, dar îndeplineşte-ţi onorabil şi indatoririle sociale. La serviciu ai foarte multe de facut. Selecteaza-ti prioritatile si ocupa-te doar de treburile tale.
 
Varsator
 
Apar veşti din străinătate sau te pregăteşti să pleci într-o călătorie îndepărtată la finalul acestei săptămâni. Astrele iti trimit imbolduri minuntate şi în zona creativităţii. Indreapta-ti atentia catre un hobby. În functie de caz, un alt subiect important poate fi legat de studiile pe termen lung. Mentalitatea ta se schimbă frecvent, astfel că este bine să eviţi deciziile şi discursurile în faţa multor persoane. 
 
Pesti
 
La finalul acestei săptămâni este recomandabil sa te ocupi de chestiuni financiare ce vizeaza banii si bunurile altora. Sunt momente bune de a-ti achita taxele, impozitele sau pentru a-ti verifica pe indelete bugetul de venituri si cheltuieli. Pe de alta parte, gasirea echilibrului intre laturile materiale si cele spirituale ale vietii este o provocare interesanta. Concentreaza-ti eforturile spre problemele familiale.
viewscnt

Pentru tine

Parteneri