Horoscop zilnic - 3 octombrie: Gemenii trebuie sa ia decizii pentru viitor


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 3 octombrie 2016.

Berbec

Sunt posibile cheltuieli majore împreună cu alţii. Pe de o parte câştigi, primeşt bani sau bunuri importante, însă pe de altă parte vei fi nevoit să achiţi facturi restante, credite sau daunele făcute de cineva drag şi apropiat. Chibzuieşte bine fiecare ban şi bun utilizabil împreună cu alţii! Fluctuaţiile financiare sunt mari şi pe termen lung.

Taur

Delicată zi în plan partenerial. Predomină senzaţia că toată lumea s-a pornit împotriva ta şi indiferent ce ai spune sau ai face tot primeşi reproşuri. Cumva există o ruptură între tine şi ceilalţi, astfel că nu trebuie să forţezi nota. Ascultă ce ţi se spune, depune eforturi să nu iei lucrurile prea personal şi ai încredere că totul se desfăşoară în favoarea ta.

Gemeni

La serviciu există animozităţi, fiind vorba de nemulţumiri, greşeli şi hibe adunate în ani de zile. Acum ies la iveală în chip neplăcut, dar partea bună constă în faptul că se pot dizolva cu puţin efort şi bunăvoinţă.

Fii prudent şi în privinţa sănătăţii! Afecţiunile sistemului uro-genital şi/sau gâtului pot lua amploare. Odihneşte-te mult!

Rac

O zi în care cheful de amor şi aventuri este accentuat. Totuşi ar fi bine să-ţi controlezi stările şi pornirile, deoarece sunt şanse să-i dereanjezi serios pe ceilalţi. Relaţiile sentimentale sunt umbrite. Secretele lor pot ieşi la iveală în mod neaşteptat. Răbdare, toleranţă şi evită să ai aşteptări prea mari din partea celor dragi.


Leu

În plan familial apar răsturnări de situaţie deosebite. În mod special cu femeile din neamul tău de provenienţă sunt posibile discuţii aprinse şi retragerea unor promisiuni vechi. Fii atent la cele petrecute astăzi şi depune eforturi să dizolvi animozităţile. Pe de altă parte, ocupă-te şi treburile gospodăreşti restante. Instalaţiile de apă se pot avaria.

Fecioara

Multe persoane din anturajul apropiat vor dori să converseze cu tine pe teme diverse.
Este posibil să afli secrete deosebite care, pe moment, te pot destabiliza emoţional. Cumva există o legătură între segmentul financiar, secţiunea venituri obţinute din munca ta proprie şi subiectele abordate astăzi cu ceilalţi. Evită să vorbeşti despre tine sau să emiţi judecăţi la adresa altora.

Balanta

Sunt şanse să primeşti bani de la locul de muncă. Totuşi în umbră există secrete bine păzite în planul veniturilor pe care le obţii în urma eforturilor depuse în câmpul muncii. Se pare că de la şi prin femei, respectiv colegele de muncă, sunt posibile neplăceri financiare, greu de estimat. De evitat cheltuielile nefondate! Fluctuaţii financiare.

Scorpion

O zi cu stări de spirit greu de controlat. Partea bună a lucrurilor constă în faptul că ai şanse deosebite de a-ţi înţelege temerile adunate în ani de zile şi de a face lumină printre ele. Detaşează-te de cotidianul zgomotos, priveşte atent în Sufletulul tău şi ascultă ce are de zis. Surprizele se vor ţine lanţ.

Sagetator

Ar fi bine să te odihneşti şi să te îndepărtezi de oamenii şi locurile zgomotoase. Atât sufletul, cât şi trupul tău au nevoie de o pauză prelungită, deoarece se pot evidenţia afecţiuni ale sistemului uro-genital şi gât. Îngrijeşte-te pe îndelete şi oferă-ţi tot ce simţi că ai nevoie. De evitat analizele, consultaţiile medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Capricorn

Chiar dacă apar în preajma ta prieteni sau susţinători din segmentul socio-profesional, cu intenţii bune, zâmbete largi şi propuneri surprinzătoare, totul este o aparenţă minunată, care ascunde scopuri personale şi interese meschine. Nu este ceea ce pare, de aceea ţine-ţi firea şi evită să aluneci în fantasmagoriile prezentate de alţii.

Varsator

La locul de muncă este multă zarvă, mai ales în relaţiile cu şefii şi/sau autorităţile. Este nevoie de prudenţă, discernământ şi toleranţă, deoarece sunt posibile discuţii aprinse şi deteriorarea imaginii publice. Se conturează schimbări importante la locul de muncă, mai ales dacă ocupi o funcţie de conducere sau eşti implicat în proiecte de anvergură.

Pesti

Gândirea este deficitară astăzi, de aceea este posibil să-ţi fie greu să iei decizii, să susţii un dialog coerent şi constructiv sau să te implici prea mult în activităţi intelectuale. Recomandabil este să aplezi la sprijinul celorlalţi pentru a rezolva urgenţele. Călătoriile şi semnarea documentelor pot întâmpina neplăceri serioase şi pe termen lung. De evitat!


Abonează-te pe

Citește și:

Bani de la stat pentru nuntă și botez prin proiectul „Family Start”. Cât valorează creditele acordate tinerelor familii

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Pe ce dată se serbează Rusaliile în 2022. Ce semnifică această sărbătoare

Când pică Rusaliile în 2022. Ce semnifică această tradiție?

Ce nu ai voie să faci pe 21 mai 2022 de Constantin și Elena

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Adevărul despre pensiile românilor! Un fost ministru demontează promisiunile invocate de Guvern

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri