Horoscop zilnic - 29 iunie: Taurii invata o lectie de viata!


Citeste previziunile tale pentru data de 29 iunie 2016.

Berbec

Reacţiile tale sunt controversate, astfel că este dificil să fii aprobat şi susţinut de către ceilalţi. Ţine-ţi firea, lasă combativitatea deoparte şi depune eforturi să nu ieşi prea mult în evidenţă. Stările de spirit necontrolate, implicarea în activităţi care te depăşesc şi vorbele spuse la întâmplare vor atrage după sine urmări nedorite şi deteriorarea imaginii tale în ochii celorlalţi.

Taur

Se conturează o discuţie secretă cu cineva din anturajul profesional. Există detalii în activitatea de la serviciu care îţi displac, dar nu le cunoşti în totalitate. Este mai bine să ai răbadre până strângi toate datele şi abia apoi vei putea formula opinii pertinente. Ascultă sfaturile primite şi nu răstălmăci vorbele şi gesturile celorlalţi. Chiar există oameni în preajma ta care te susţin sincer.

Gemeni

Fiind atât de preocupat de prieteni sau de activităţile socio-profesionale, în plan personal, relaţiile cu cei dragi pot lua turnuri surprinzătoare. Acum te caută ei, au ei nevoie de tine, însă se pare că nu ai timp pentru ei şi nevoile lor. Fii prudent şi acordă eforturi echilibrate, atât pentru prieteni, cunoştinţe, cât şi pentru persoanele dragi şi apoiate. Vine vremea când tu vei avea nevoie de ei.

Rac

Foarte importante sunt dialogurile cu cineva din anturajul profesional. Poate fi vorba despre aflarea unor jocuri de culise, care sunt în plină desfăşurare la serviciu sau despre modificarea condiţiilor de muncă şi implicit a salarizării aferente. Dar ai încredere că, de fapt, lucrurile se desfăşoară în favoarea ta. Reţine cele aflate astăzi şi spre seară meditează pe marginea lor.

Leu

Visezi la o scenă în care deţii rolul principal şi eşti aplaudat pentru eforturile depuse. Surprizele se pot ţine lanţ, dacă te laşi prea mult dus de valul aprecierilor altora sau te bizui pe sprijinul lor necondiţionat. Planifică activităţi culturale şi antrenează-i şi pe cei dragi în ele. Din umbră primeşti informaţii deosebite privitoare la modul în care ţi-ai putea îmbunătăţi latura socio-profesională.

Fecioara

Surprize financiare! Chiar sunt şanse să primeşti recompense mari, o sumă de bani restantă dintr-o colaborare sau apar, pe neaşteptate, rezolvări financiare de proporţii. Însă nu te entuziasma prea mult şi revin-o la pragmatismul tău carcateristic. În orice situaţie te-ai afla, fii prudent, chibzuit şi foloseşte strictul necesar. Ţi-ar prinde bine niscai economii băneşti.

Balanta

Cu greu îţi intră alţii în voie, de aceea păstrează o distanţă faţă de toată lumea. Reacţiile şi vorbele celorlalţi te pot uimi mult şi bine, însă reţine-le şi, sprea seară, gândeşte-te pe îndelete la evenimentele zilei. Este nevoie să-ţi remodelezi atitudinea şi concepţiile vizavi de viaţa în doi, vizavi de lucrul în echipă şi de ţinerea cuvântului dat. Tocmai ceilalţi te pot ajuta în acest sens.

Scorpion

Se conturează activităţi comune cu alţii, atît în plan profesional, la locul de muncă, cât şi în plan personal, acasă împreună cu cei dragi. Chiar dacă ai dori să te ocupi de cu totul altceva ar fi bine să te concentrezi pe ceea ce trebuie să rezolvi astăzi. Organizându-te eficient şi rapid vei putea împăca pe toată lumea. A fi împăcat şi cu tine însuţi este marea provocare a zilei!

Sagetator

Este mai dificil astăzi se te ocupi de înadatoriri profesionale, pentru că gândurile tale au rămas cumva ancorate în relaţiile cu persoanele dragi. Fii deschis la schimbări şi oferă-le celorlalţi spaţiul necesar să îşi desfăşoare viaţa cum doresc. Există neplăceri serioase pe fundalul relaţiilor amoroase, de aceea fii prudent şi nu te baza prea mult pe cuvântul sau pe faptele celorlalţi.

Capricorn

Apar discuţii ample, cu membrii familiei sau cu rudele, pe seama relaţiilor tale amoroase sau cu copiii. Este bine să asculţi de sfaturile celorlalţi, pentru că acum, luat de valul emoţiilor intense, eşti subiectiv în aprecieri şi decizii. Mai aşteaptă câteva zile şi abia apoi revizuieşte-ţi atitudinea faţă de cei dragi şi nevoile afective. Rezervă momente pentru odihnă şi plimbări uşoare.  

Varsator

Relaxează-ţi mintea şi sufletul, chiar dacă în preajma ta forfotesc multe informaţii şi persoane agitate. Controlează-ţi reacţiile, selectează întâlnirile şi discuţiile prioritare, evitând totodată să te suprasoliciţi. Este nevoie să-ţi remodelezi anumite concepţii despre lume şi viaţă, iar astăzi un prieten apropiat te poate sprijini foarte bine în acest sens. Odihneşte-te mai mult!

Pesti

Este nevoie să găseşti un echilibru între laturile materiale şi cele spirituale ale vieţii. Tentaţia de a te ancora în materialism şi în activităţile pragmatice duce la oboseală accentuată şi relaţii deficitare cu ceilalţi. Câştigurile tale din munca proprie sunt o temă la care ar fi bine să te gândeşti pe îndelete. Numai de banii munciţi cinstit te vei putea bucura şi folosi cu succes!


Citește și:

Horoscop astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Săgetătorii au de rezolvat un conflict!

Bianca Comănici încă suferă după Livian?! „Am văzut imagini din pat…”

Câștigătorul de la Puterea Dragostei a fost prins când… fura!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocțiul de Toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viața nativilor Balanță!

Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Balanțele pun piciorul în prag

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Berna și Philip, întâlnire neașteptată în toiul nopții! Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri