Horoscop zilnic - 29 decembrie: Leii au probleme de sanatate


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 29 decembrie 2016.

Berbec

Se conturează o nouă etapă socio-profesională, începând de astăzi. Turnurile de situaţie din segmentul muncii şi al imaginii publice sunt răscolitoare şi total neaşteptate. Controlează-ţi reacţiile, evită să-ţi prezinţi opiniile şi fii atent la ce spun ceilalţi. Vei descoperi şi înţelege multe aspecte printre rânduri. După-amiază rezervă momente de odihnă. O discuţie cu cineva drag şi de încredere te ajută mult.

Taur

Ziua îţi aduce o mare deschidere mentală şi posibilitatea de aborda, de acum încolo, un alt sistem al valorilor morale şi spirituale. Este nevoie de prudenţă pentru că există riscul suprasolicitării nervoase şi de aici pot apărea discuţii contradictorii cu ceilalţi. Creionează planuri noi de călătorie sau de studii pe termen lung. Spre seara sunt momente favorabile activităţilor culturale, alături de cei dragi.

Gemeni

Aspectele financiare comune cu alţii reprezintă un subiect important astăzi. Este vorba despre rezolvări financiare trenante de genul achitarea unor facturi, lămurirea unor documente financiar-contabile sau demararea unor planuri de investiţii.

Începe o etapă nouă vizavi de acest capitol, astfel că se deschid variante noi de a-ţi îmbunătăţi veniturile şi de a opera acele schimbări necesare în atitudinea ta faţă de bani, bunuri şi implicaţiile lor.

Rac

Se deschide un nou capitol partenerial. Sunt şanse de a discuta, de a negocia poziţia ta în cadrul unui colectiv de lucru sau într-un parteneriat matrimonial. Ar fi bine ca totul să rămână, deocamdată, la stadiul de discuţii, iar luarea deciziilor şi acţiunea propriu-zisă, lasă-le peste câteva zile.
Este posibil să apară răsturnări de situaţie, să te răzgândeşti, pentru că există detalii importante pe care le vei afla mai târziu.

Leu

Ar fi bine să-ţi dozezi eforturile astăzi, pentru că energia înconjurătoare te predispune la oboseală, acţiuni haotice şi confuzie mentală. La locul de muncă începe o etapă nouă, care presupune, pe lângă responsabilităţi noi şi reluarea unora vechi. Vei descoperi uşor ce a rămas nefinalizat sau ce trebuie reluat de la capăt.
Sănătatea este vunerabilă, dar evită pe cât posibil analizele, consultaţiile medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Fecioara

Relaţiile amoroase încep un nou capitol, dar poate fi vorba mai mult de revigorarea unei relaţii vechi sau de o alegere ticluită demult, respectiv de a te implica într-o relaţie cu cineva observat şi dorit în trecut. Se recomandă prudenţă, pentru că este rost de autoamăgire, confuzie mentală şi decizii proaste. Şi relaţiile cu copiii încep o etapă nouă, dar una la care nici cu gândul nu gândeşti. Răbdare, înţelegere, toleranţă!

Balanta

Zi importantă la capitolul relaţii familiale şi casă! Se conturează o etapă nouă vizavi de ambientul familial, schimbări definitive, lămurirea unor conflicte vechi. Au succes trasarea planurilor domestice şi dialogurile cu membrii familiei pe teme patrimoniale. Primeşti ajutor substanţial din partea rudelor şi a prietenilor apropiaţi. Evită forţarea notei, indiferent despre cine sau despre ce este vorba!

Scorpion

Foarte importante sunt astăzi şi de acum încolo relaţiile cu persoanele din anturajul apropiat! Ceva se schimbă definitiv, atât în mentalitatea ta faţă de acest segment relaţional, cât şi în relaţii propriu-zis. Ar bine să renunţi la unele persoane care te-au necăjit prea mult. Sunt şanse bune de a vedea clar cine îţi este loial şi cine mai puţin sau deloc. De asemenea este posibil să călătoreşti pe distanţe scurte, dar fii prudent.

Sagetator

Se conturează o nouă etapă financiară. Cumva este vorba despre rezolvarea unor aspecte vechi, de genul primirea unor sume de bani restante, a unor obiecte împrumutate cuiva sau rediscutarea condiţiilor de muncă şi a salarizării aferente. Totuşi ar fi bine să te gândeşti şi la un alt loc de muncă, chiar într-un domeniu cu totul nou. Prudenţă la cheltuieli, pentru că unii vor dori să  profite de pe urma generozităţii tale.

Capricorn

Zi mare pentru tine, datorită configuraţiilor astrale ce se construiesc astăzi în Semnul tău zodiacal! Se deschide o etapă nouă de viaţă, în care personalitatea ta si relaţiile cu ceilalţi vor fi diferite faţă de ce a fost până acum. Rezervă momente de linişte, de singurătate şi creionează planuri noi, în toate domeniile vieţii tale. Revizuieşte planurile vechi, recunoaşte-ţi punctele slabe şi pe cele tari din felul tău de a fi şi operează modificările necesare.

Varsator

Ai nevoie de multă linişte şi de retragere din forfota cotidiană, pentru că energia zilei te predispune la visare, interiorizare şi somnolenţă. Se pot accentua unele probleme de sănătate, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei depăşi totul cu bine. Îngrijeşte-te pe îndelete şi ţine cont de semnalele organismului tău. Informaţiile primite pe căi neobişnuite sunt revelatoare mai ales pentru domeniul socio-profesional.

Pesti

Relaţiile cu prietenii se vor reconfigura de acum încolo, astfel că unele persoane din acest anturaj vor dispărea definitiv din preajma ta. Sunt momente bune pentru a afla secrete păstrate multă vreme privitoare la acţiunile comune cu unii prieteni şi de a înţelege adevăratele lor intenţii. Evită să vorbeşti despre tine şi fii atent la tot ce se petrece în preajma ta. Analizează pe îndelete informaţiile obţinute.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este ANGELA RUSU. "N-am crezut că o să mă mai mărit vreodată! Aveam o repulsie… După trei căsnicii…"

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Jodie Marsh s-a despărțit de Billy Collins Nuttall după trei ani de relație

Alexia Eram și Mario Fresh, pregătiți pentru pasul cel mare? Fiica Andreei Esca a prins buchetul la o nuntă

De ce se aruncă prima apă de la carne

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MARIUS MODOVAN: Cine este şi cu ce se ocupă soţul Angelei Rusu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri