Horoscop zilnic - 28 aprilie: Pestii trebuie sa fie cu ochii in patru!


Horoscop zilnic - 28 aprilie: Pestii trebuie sa fie cu ochii in patru!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 28 aprilie 2016.

Berbec

Este multă forfotă în zona profesională, astfel că este posibil să fii luat la întrebări de către şefii de la locul de muncă sau de diverşi alţi reprezentanţi oficiali. Prezintă-te cu calm, pregătit şi deschis pentru dialog, încrezător în faptul că te vei descurca excelent în orice situaţie. Este rost de schimbări importante vizavi de imaginea ta publică, dar vor apărea schimbări şi în cadrul colectivului de lucru din care faci parte. Prudenţă şi atenţie în toate!

Taur

Este multă forfotă în zona profesională, astfel că este posibil să fii luat la întrebări de către şefii de la locul de muncă sau de diverşi alţi reprezentanţi oficiali. Prezintă-te cu calm, pregătit şi deschis pentru dialog, încrezător în faptul că te vei descurca excelent în orice situaţie. Este rost de schimbări importante vizavi de imaginea ta publică, dar vor apărea schimbări şi în cadrul colectivului de lucru din care faci parte.

Prudenţă şi atenţie în toate!

Gemeni

Se pare că vei primi bani, favoruri sau bonusuri diverse dinspre segmentul profesional sau de la rude. Pe de altă parte s-ar putea să fii nevoit să achiţi facturi, taxe restante sau datorii, însă te vei descurca onorabil cu toate. Recomandabil este să te rezumi la bugetul disponibil şi să cheltuieşti strictul necesar. Poate că partenerul de viaţă sau colaboratorii vor avea pretenţia să le oferi sprijin financiar substanţial, însă scuză-te politicos şi lasă-i să se descurce cum pot.


Rac

Relaţiile parteneriale îţi vor oferi lecţii de viaţă importante astăzi, chiar şi prin simple discuţii sau gesturi şi activităţi cotidiene. Învaţă de la toţi, nu lua nimic personal şi admite fără rezerve când greşeşti sau necăjeşti pe cineva fără intenţie. O vorbă bună, o îmbrăţişare sinceră îi va aduce pe ceilalţi mai aproape de sufletul tău şi astfel se vor lămuri toate animozităţile. Şi alţii au zile mai puţin bune.
De aceea vino în întâmpinarea lor şi animă plăcut atmosfera.

Leu

Ziua aduce activităţi de rutină, fie că stai acasă, fie că mergi la serviciu. Te-ai putea gândi să faci altfel lucrurile, să adopţi o altă atitudine faţă de muncă şi implicaţiile ei. La nevoie cere sprijinul celor dragi şi nu lăsa să te copleşească îndatoririle personale şi profesionale pe care le ai. O mică puază, mâna de ajutor primită de la cineva apropiat pot face adevărate minuni. Odihneşte-te şi îngrijeşte-ţi sănătatea! Se pot evidenţia afecţiuni mai vechi şi mai noi.

Fecioara

Te vei înţelege bine cu persoana iubită şi copiii. Segmentul amoros are nevoie de revigorare, astfel că acum este un bun prilej de a dialoga cu cei dragi. Există şanse de a te îndrăgosti, de a privi cu alţi ochi semenii şi de a dărui afecţiune în mod necondiţionat. Unii ţi-ar putea strica cheful de distracţii şi aventuri, însă dacă eşti atent vei reuşi să le dejoci planurile. Rezervă-ţi momente pentru un hobby şi plimbări în aer liber!

Balanta

Sunt posibile contradicţii în relaţiile cu membrii familiei. Fii alături de cei dragi şi ocupă-te pe îndelete de treburile casnice! Ai avea succes la curăţenii generale, reparaţii sau la reamenajări ambientale. A cădea la pace cu cei dragi este provocare a zilei. Foloseşte-ţi în mod conştient farmecul şi talentul nativ de a aduce echilibru şi armonie în viaţa celorlalţi! Astfel toţi cei din preajma ta te vor susţine şi se vor bucura la final de cele realizate împreună.

Scorpion

Întâlnirile şi dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente, lucru care poate deveni obositor dacă-l laşi la voia întâmplării. Gestionează-ţi atent energia mentală şi acţiunile, întruct unii te-ar putea înţelege greşit. Călătoriile pe distanţe scurte reprezintă o altă temă importantă a zilei. Schimbul de informaţii este util, dar evită să oferi sfaturi şi soluţii pentru problemele altora. Relaxează-te şi nu te implica în treburi care nu te privesc.

Sagetator

Răsturnările de situaţie din segmentul financiar te pot necăji profund astăzi, pentru că sunt surprinzătoare şi nimic nu le prevesteau. Adaptează-te situaţiei şi rezumă-te la bugetul disponibil. Sunt şanse să primeşti bani, cadouri sau favoruri de la locul de muncă, dar probabil că sunt nesatisfăcătoare după gustul sau eforturile tale depuse în câmpul muncii. Provocarea momentului constă în a te mulţumi şi descurca cu ceea ce ai, fără resentimente.

Capricorn

Multe lucruri pot începe astăzi, pentru că este un moment prielnic începuturilor de orice fel. Rezervă suficient timp pentru a te gândi pe îndelete la situaţiile în care eşti implicat, la sănătatea ta şi mai ales la ceea ce îţi doreşti cu adevărat de acum încolo. Posibil să simţi goluri mentale sau haos în discuţii, însă cu răbdare şi calm te vei putea înţelege tu cu tine şi apoi şi cu alţii. Ocupă-te serios de treburile tale şi evită eforturile fizice mari.

Varsator

Ar fi bine să te detaşezi de tumultul cotidian şi să îţi acorzi toată atenţia şi afecţiunea disponibile. Provocările din partea celorlalţi, mai ales de la prieteni şi de la colegii de serviciu sunt multe si dificil de contracarat, dar cu puţin efort şi bunăvoinţă le vei depăşi cu bine. Îngrijeşte-ţi serios sănătatea, pentru că se pot evidenţia afecţiuni ale ficatului, şoldurilor sau coapselor. Alcătuieşte în plan de consultaţii şi analize. Îţi va prinde bine.

Pesti

Este nevoie să-ţi reevaluezi relaţiile cu prietenii şi cu persoanele din domeniul profesional care până nu demult te susţineau şi îţi protejau activitatea profesională. Probabil că unii au deja alte interese sau pur şi simplu nu mai au puterea necesară pentru a-ţi oferi mai departe sprijin. Fii prudent, pune-ţi la adăpost ideile, planurile profesionale şi orientează-te spre a lega noi relaţii cu persoane de bună calitate şi capabile să te ajute în continuare.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine a inventat pastele. „Dacă le combinăm la o masă și cu ce trebuie, pastele devin un aliment chiar sănătos”

Cine a inventat papanașii. „A salvat generații întregi de gospodine de la coacerea miezului problematic”

Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri