Horoscop zilnic - 25 aprilie: Sagetatorii trebuie sa evite barfele!


Horoscop zilnic - 25 aprilie: Sagetatorii trebuie sa evite barfele!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 25 aprilie 2016.

Berbec

Eşti tentat să iei decizii majore în ceea ce priveşte activitatea profesională pe care o desfăşori la locul de muncă. Este bine să nu dai crezare primului impuls sau primului gând, pentru că subiectivismul este accentuat şi sunt şanse mari de a judeca greşit atât oamenii, cât şi faptele. Chiar dacă unii te provoacă la discuţii aprinse, fii înţelegător cu aceştia şi gândeşte-te că fiecare are problemele lui şi reacţionează ca atare.

Taur

Se conturează cheltuieli majore pentru alţii. Pe de o parte ai de achitat facturi sau taxe restante, însă pe de altă parte, cineva din anturajul apropiat sau o rudă va apela la sprijinul tău financiar. Foarte uşor pot apărea discuţii aprinse cu persoana iubită sau copiii din cauza banilor şi investiţiilor. Pune-ţi banii şi bunurile la adăpost şi nu te lăsa şantajat emoţional de către nimeni.

Dincolo de aparenţe, fiecare are inteserele lui.

Gemeni

Relaţiile parteneriale aduc surprize deosebite astăzi. Dialogurile cu partenerul de viaţă şi cu partenerii profesionali sunt tensionate, astfel încât fii prudent şi nu escalada conflicte gratuite. Pentru că în plan domestic se petrec schimbări importante este posibil să acorzi prea puţină atenţie şi prea puţine eforturi înadoririlor matrimoniale sau celor profesionale. Cu puţin efort şi bună voinţă vei depăşi totul cu bine!

Rac

Multă activitate se conturează astăzi fie că eşti la serviciu, fie că eşti acasă.
Probabil că ai treburi restante care acum se cer rapid rezolvate, astfel că vei fi nevoit să munceşti continuu. Pe de altă parte dozează-ţi eforturile, deoarece sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului şi şoldurilor. Printre rânduri este bine să-ţi reorganizezi programul cotidian astfel încât să ai timp suficient şi pentru odihnă.

Leu

Multă activitate se conturează astăzi fie că eşti la serviciu, fie că eşti acasă.
Probabil că ai treburi restante care acum se cer rapid rezolvate, astfel că vei fi nevoit să munceşti continuu. Pe de altă parte dozează-ţi eforturile, deoarece sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului şi şoldurilor. Printre rânduri este bine să-ţi reorganizezi programul cotidian astfel încât să ai timp suficient şi pentru odihnă.

Fecioara

Este momentul să lămureşti chestiuni familiale cu rudele, membrii familiei sau cu tine însuţi. Poate fi vorba despre moşteniri sau despre concepţii, idei, planuri trasate undeva, cândva pentru segmentul domestic şi care acum se dovedesc total perimate. Tu eşti artizanul a tot ce se petrece sau ce se poate petrece în acest segment, astfel că nu ezita să rezolvi lucrurile aşa cum crezi tu de cuviinţă. Evită discuţiile aprinse, criticile sau căutarea unor vinovaţi!

Balanta

Se întrezăresc discuţii aprinse cu persoanele din anturajul apropiat. Fii prudent, controlează-ţi reacţiile şi vorbele, pentru că sunt şanse mari de a se destrăma relaţii şi situaţii bune. Cumva eşti mânat de la spate, de o mână nevăzută, care te îndeamnă să spui sau să faci lucruri negândite, mirându-te la rândul tău cum de eşti capabil de aşa ceva. Evită luarea deciziilor, planificarea călătoriilor şi studiilor! Mici deplasări pe distanţe scurte.

Scorpion

Cheltuielile pe care intenţionezi să le faci vor atrage oprobiul celor dragi şi critica prietenilor. Restricţiile financiare evidente din această perioadă pare că le ignori sau nu le înţelegi. Ascultă la sfaturile şi îndemnurile celorlalţi şi cheltuieşte strictul necesar. Pe de altă parte, cineva din anturajul apropiat va încerca să profite de pe urma agoniselilor tale materiale, cerându-ţi fie bani, fie bunuri cu titlul de împrumut. Pe acesta nu-l asculta.

Sagetator

O zi tensionată sufleteşte, pentru că tendinţa de a te raporta la alţii, de a privi numai în ograda lor este mare şi irezistibilă. Se pare că nemulţumirile tale pornesc de la situaţia din segmentul profesional sau de la faptul că unii şi-au format o părere nepotrivită despre tine şi faptele tale. Totuşi, gândeşte-te bine cum de s-a ajuns la această stare a lucrurilor şi caută soluţii de îmbunătăţire. Odihneşte-te şi ai încredere în tine!

Capricorn

Ar fi bine să te odihneşti şi să te ocupi numai de activităţi uşoare. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului, şoldurilor şi coapselor, astfel că îţi poate fi dificil să relaţionezi cu alţii sau să te implici în treburi diverse. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil, întrucât sunt şanse de a se produce erori de diagnostic şi tratament. Şi la locul de muncă fii prudent.

Varsator

Revin în atenţie relaţiile cu prietenii şi proiectele comune cu aceştia. Este posibil ca datorită cheltuielilor comune cu aceste persoane să fii nevoit să renunţi la unele colaborări. Vorbele şi gesturile unora, în care până nu demult aveai încredere, te pot necăji profund. Traversăm o perioadă care evidenţiază tensiuni şi nemulţumiri majore între semeni. Păstrează o distanţă sănătoasă faţă de toată lumea.

Pesti

Eşti foarte solicitat în plan profesional, mai ales de către şefi sau de reprezentanţi ai unor instituţii oficiale. Se recomandă prudenţă, întrucât imaginea ta publică, poziţia din cadrul unui grup de lucru se pot deteriora pe neaşteptate. Partenerul de viaţă sau colaborările în care eşti implicat au un rol foarte important în situaţia ta socio-profeisonală actuală. Revizuieşte-ţi atitudinea şi concepţiile despre lume şi viaţă!


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine a inventat pastele. „Dacă le combinăm la o masă și cu ce trebuie, pastele devin un aliment chiar sănătos”

Cine a inventat papanașii. „A salvat generații întregi de gospodine de la coacerea miezului problematic”

Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri