Horoscop zilnic - 20 iunie: Inceput de saptamana cu surprize pentru Capricorni!


Citeste previziunile tale astrale pentru 20 iunie 2016.

Berbec

O discuţie cu cineva aflat departe de graniţele ţării sau cu un instructor, profesor îţi va oferi lămuriri importante vizavi de experienţele de viaţă în care eşti implicat. În Semnul Săgetătorului se formează aspectul de Lună plină, oferindu-ţi şanse deosebite de a renunţa la păreri şi concepţii învechite şi a te orienta spre noi filozofii de viaţă. Rezervă momente pentru lectură sau meditaţii interioare în locuri sfinte. Schimbări în planurile de călătorii şi de studii.

Taur

Primeşti dovezi clare că apar modificări serioase vizavi de banii şi bunurile comune cu alţii. Practic se încheie o etapă de câştig şi favoruri de la şi prin alţii. Ziua este marcată de alcătuirea momentului de Lună plină în Semnul Săgetătorului, activând segmentul financiar. Sunt posibile cheltuieli pentru a ajuta pe cineva mai în vârstă sau pentru a plăti diverse daune. Planifică pe îndelete bugetul disponibil pentru cel puţin patru săptămâni de acum încolo.   

Gemeni

Zi importantă la capitolul relaţii parteneriale, întrucât se formează aspectul de Lună plină în Semnul Săgetătorului. Se conturează reconfigurări şi finaluri neaşteptate, atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în relaţiile de colaborare profesională. Desprinde-te rapid din situaţiile şi relaţiile toxice! Astfel pregăteşti terenul pentru relaţii şi situaţii noi, mult mai favorabile ţie acum. Relaxează-te şi îngrijeşte-ţi sănătatea!

Rac

Reuşeşti să finalizezi sarcini profesionale şi să pui la punct un alt program de lucru, care să-ţi eficientizeze activitatea şi care să-ţi permită să te relaxezi regulat. Eşti ajutat de influxurile astrale ale momentului de Lună plină care se construieşte astăzi în Semnul Săgetătorului. Se deschide o nouă etapă în câmpul muncii, de aceea, fii prudent cum îţi ordonezi treburile, atât pentru viaţa personală, cât şi pentru cea profesională. Îngrijeşte-ţi sănătatea!

Leu

Creativitatea atinge un maxim, fiind susţinută de influxurile astrale ale momentului de Lună plină care se formează astăzi în Semnul Săgetătorului. Transpune în practică ideile care îţi vin în minte, notează-le într-un jurnal, încrezător că se vor materialiaza favorabil la momentul potrivit. Pe de altă parte, relaţiile sentimentale sunt tensionate, fiind şanse de reconfigurare sau chiar de a finalzia o relaţie amoroasă veche. Prudenţă şi calm!

Fecioara

Interesantă zi în plan familial, pentru că se formează aspectul de Lună plină în Semnul Săgetătorului, evidenţiind finalul unei etape. Ai spor în rezolvarea treburilor gospodăreşti şi în lămurirea chestiunilor patrimoniale. Întrucât eşti foarte preocupat de sarcinile profesionale şi de imaginea ta publică există riscul să neglijezi ceea ce se petrece în plan personal, la nivelul familiei. Ocupă-te pe îndelete de casă, familie, dar şi de sănătate!

Balanta

O mulţime de gânduri năvălesc în mintea ta, astfel că îţi poate fi dificil să susţii un dialog sau să te ocupi de activităţi intelectuale. Relaxează-te, alcătuieşte un program de priorităţi, deoarece energia astrală a zilei te predispune la discuţii sterile şi călătorii pe distanţe scurte. În Semnul Săgetătorului se formează aspectul de Lună plină, de aceea este un moment excelent de a-ţi selecta concepţiile, relaţiile, activităţile, dar şi reacţiile.

Scorpion

Revizuieşte-ţi concepţiile şi atitudinea faţă de bani, acum fiindu-ţi uşor să abordezi şi alte faţete ale realităţii. Eşti sprijinit în acest sens de aspectul de Lună plină ce se formează în Semnul Săgetătorului. Se conturează schimbări importante privitoare la veniturile tale obţinute din munca proprie, dar ai încredere că totul se desfăşoară în favoarea ta. După-amiază te vei simţi mai bine, iar cineva drag te va invita la un dialog constructiv.

Sagetator

Influxurile momentului de Lună plină ce se formează astăzi în Semnul tău zodiacal îţi oferă şanse minuate de a opera acele schimbări în personalitatea ta de care ai nevoie pentru a progresa. Desprinde-te de trecut şi deschide-ţi sufletul spre experienţe noi. Chiar dacă stările tale sunt oscilante, poate chiar şi sănătatea îţi oferă neplăceri, ai încredere că vei depăşi totul cu bine. Spre seară îţi va reveni pofta de viaţă şi vei avea o altă perspectivă asupra vieţii.

Capricorn

Eşti hotărât să aduci schimbări serioase în viaţa ta, astfel că astăzi eşti concentrat mai mult pe tine şi treburile tale personale. Aspectul de Lună plină ce se construieşte în Semnul Săgetătorului îţi aduce informaţii deosebite pe căi mai puţin obişnuite, la care ar fi bine să iei aminte. Spre seraă te vei simţi mai bine şi vei reveni cu elan în mijlocul celorlalţi. Evită activităţile şi discuţiile solicitante! Organsimul este vulnerabil.

Varsator

Aspectul de Lună plină ce se formează astăzi în Semnul Săgetătorului îţi oferă dovezi clare provitoare la unele persoane din anturajul prietenilor, la care ar fi recomandabil să renunţi cât mai rapid. Se conturează finalizarea unor acţiuni sau proiecte comune cu aceste persoane, iar alţii îşi vor trage sprijinul pe care ţi l-au acordat până acum. Relaxează-te, oferă-ţi momente de linişte şi regândeşte-ţi planurile şi relaţiile.

Pesti

Ziua aduce tumult profesional, schimbări la locul de muncă, dar mai ales în relaţiile cu şefii. În Semnul Săgetătorului se formează aspectul de Lună plină, influenţând mult şi definitiv ceea ce se petrece în plan profesional. Însă, acasă, membrii familiei te susţin, te ademenesc să le rezolvi treburile, dar să şi te implici în cele gospodăreşti cotitidene. Fii prudent în relaţiile cu ierarhiile superioare şi planifică-ţi treburile cu grijă!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Papa Francisc- anunț de ultimă oră despre coronavirus. Ce este această boală, de fapt?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri