Horoscop zilnic - 1 septembrie: Inceput de luna cu peripetii pentru tauri si pesti


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 1 septembrie 2016.

Berbec

Eenergia zilei te predispune la oboseală şi stres la serviciu. Poţi preîntâmpina aceste aspecte, cu o atitudine pozitivă, planificându-ţi atent activităţile şi, la nevoie, apelând la ajutorul celorlalţi. De reţinut cele gândite, discutate sau petrecute astăzi, pentru că ecourile lor le vei resimţi multă vreme de acum încolo. Vin vremuri noi în câmpul muncii!

Taur

Se întrezăresc schimbări radicale în plan sentimental, astfel că surprizele zilei pot fi din cele mai diverse şi inedite. Ziua ar trebui memorată, indiferent că la prima vedere se petrec lucruri banale. Poate începe o idilă, poate intra în discuţie un copil, dar cu siguranţă îţi vei schimba concepţiile şi viziunea privitoare la iubire şi implicaţiile ei. Renunţă la a cere prea mult de la alţii!

Gemeni

O zi foarte importantă în plan domestic şi familial! Rezervă momente pentru a fii alături de familie, acasă, pentru reevaluarea unor planuri necesare îmbunătăţirii condiţiilor de locuit. Revizuieşte-ţi atitudinea faţă de acest segment de viaţă şi gândeşte-te cum ai dori să se desfăşoare lucrurile de acum încolo. Sunt mari şanse de reuşită, dacă îţi asumi cele gândite!

Rac

Este posibil să simţi o mare destabilizare mentală şi emoţională, însă provocarea momentului constă în a lua o pauză de la iureşul cotidian şi a-ţi întoarce eforturile spre tine însuţi. Gândeşte-te numai la aspectele frumoase din viaţa ta, bucură-te de cele realizate până acum şi ai încredere că totul se desfăşoară în favoarea ta. Schimbări în relaţiile cu anturajul apropiat!

Leu

Noutăţi financiare la secţiunea venituri din munca proprie! Se pare că eşti pornit să munceşti mult, însă cei dragi parcă se opun elanului tău sau doresc, în secret, să profite de pe urma câştigurilor tale. Revizuieşte-ţi relaţiile, atitudinea faţă de bani şi implicaţiile lor! Strategiile financiare gândite acum vor da roade cel puţin un an de zile de acum încolo.

Fecioara

Zi mare pentru tine, astfel că ar fi bine să sărbătoreşti pe îndelete. Sunt momente excelente pentru trasarea planurilor noi, schimbarea atitudinii faţă de ceilalţi şi faţă de evenimentele vieţii. Sigur că mulţi ţi se vor opune, dar operează toate schimbările de care nevoie, în mare taină. Cele gândite, dorite, asumate astăzi au şanse de reuşită în viitorul apropiat.

Balanta

Ai nevoie de linişte, discreţie, meditaţii interioare. Energia zilei este puternică, astfel că te poţi simţi obosit şi confuz. Relaxează-te, evită spaţiile aglomerate, oamenii zgomotoşi şi eforturile de orice fel. Sunt momente bune numai pentru tine şi sufletul tău. Regândeşte unele planuri de viaţă şi vizualizează felul în care doreşti să fie viaţa ta de acum încolo. Şi aşa va fi!

Scorpion

Turnurile din relaţiile cu prietenii sau protectorii din segmentul profesional te vor pune serios pe gânduri. S-ar putea să afli detalii picante despre aceste persoane, care brusc să te facă să iei decizii rapide. Contextul astral de astăzi te predispune la reevaluarea segmentului prietenilor şi al persoanelor din anturajul profesional. Ar fi bine să asculţi imboldurile primite astăzi.

Sagetator

Schimbări în plan profesional, în mod special în relaţiile cu şefii şi autorităţile! Fii prudent, deoarece eşti tentat să te răzvrăteşti împotriva la tot şi toate. Se întrezăresc situaţii bune la locul de muncă în viitorul apropiat, deci ar fi bine să ai răbdare şi să-ţi foloseşti surplusul enegetic în mod constructiv. Imaginea ta în ochii celorlalţi poate avea de suferit iremediabil.

Capricorn

O mulţime de gânduri năvălesc astăzi în mintea ta, fiindu-ţi dificil să le disciplinezi sau să le înţelegi rapid. Procesul schimbării filozofiei de viaţă este lent, dar astăzi energia astrală impulsionează mult şi sunt şanse să faci salturi evolutive importante. Totul este să fii deschis la nou şi să ai încredere că Universul lucrează meticulos şi perseverent spre bunăstarea ta.

Varsator

Se conturează schimbări în plan financiar, mai ales în ceea ce priveşte banii şi bunurile comune cu alţii. Dincolo de măştile cotidiene există motivaţii profunde vizavi de ceea ce se petrece în segmentul financiar. Foloseşte energia astrală de astăzi pentru regândirea unor posibilităţi de câştig şi folosinţă a unor bunuri. Evită cheltuielile şi investiţiile de orice fel!

Pesti

Zi memorabilă pentru relaţiile parteneriale! Atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în relaţiile de colaborare sau de afaceri apar modificări mai mult sau mai puţin vizibile. Există detalii ascunse, scopuri meschine ale unora, dar ai încredere că la momentul potrivit vălul mirific ce învăluie acum aceste relaţii se va destrăma ca prin minune.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simona Trașcă scandal fără precedent într-o emisiune live! „Ești atât de nasoală, că nici Dincă nu te-ar lua la ocazie”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri