Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-16 mai 2021. Trei zodii, părăsite de persoana iubită


Mariana Cojocaru a realizat horoscop săptămânal pentru săptămâna 9-16 mai 2021 pentru toate zodiile. Ce anunță astrele.


In articol:

Citește

horoscop săptămânal pentru fiecare zodie în parte și vezi cine va avea parte de o săptămână liniștită, dar și cine are probleme la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia BERBEC

Berbec- Venus schimbă foaia și vine cu o nouă strategie și plan de acțiune. Evident, dragostea este prima vizată! Dar, când mă refer la dragostea, nu pot face abstracție de sentimente,copii, familie.

Cere să deschideți un nou capitol în carieră, dar mulți dintre voi sunteți debusolați și nu-i veți descifra mesajul. Săptămâna începe sub noi auspicii și atunci când vorbim de sănătate, influențată de amor.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia TAUR

Taur- Dragostea între Lilith și Venus. Așa vor fi de ciudate și alegerile sau deciziile în carieră. Trăiți pe principiul între “două nu vă plouă” sau “una-n mână, una-n gură și cu ochii după alta”? Că nu sunteți fachiri și vă puteți frige pe cărbunii încinși.

Și nici călca pe cuie ascuțite(amor, sentimente, afaceri, parteneriate de lucru). Sănătatea va fi sub o geană de lumină(Venus) sau arsă și cu tăciune(Karma).

Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru realizează săptămânal horoscopul pentru kfetele.ro[Sursa foto: kfetele.ro]

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia GEMENI

Gemeni- Să vă explic sub ce auspicii se înscriu tranzitele venusiene. Când credeți că totul este sub control în carieră sau în dragoste, poate să apară cineva să vă tragă preșul de sub picior(nu e folclor, ține chiar de mitologie).

O persoană pe care nu o identificați singuri (aspecte karmice din viețile voastre anterioare) sau cineva pe care nici nu o bănuiți. Influența aceasta energetică vă poate virusa și sănătatea...

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia RAC

Rac- Aspectele pe care Venus le face cu Luna vor fi mult mai pregnante spre finele săptămânii, deci vizează dragostea și sănătatea. Cariera va fi între ciocan și nicovală, căci toate efectele venusiene vor fi în lanț. Axa Destinului vă ia la întrebări relațiile sentimentale, cele cu copiii, dar și pe cele care țin de business(colaborările, parteneriatele, asocierile, relațiile socio-profesionale,ș.a.)

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia LEU

Leu- Prieteniile țin și de relațiile de suflet(dragoste), dar și de cele cu copii. Tranzitele venusiene vizează și relațiile cu autoritățile-justiție, sănătatea și căutarea unor soluții noi de a reda robusteatea organismului(trebuie raportat totul la karma personală, aceste sunt aspecte generale). Căutați noi filoane pentru a știi exact ce să faceți în cariera karmică, pentru că nu ține de profesia aleasă și vă puteți blaza...

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara- Magnetismul astro-planetar, dar și influența lui Venus în săptămâna viitoare, interferența acestuia cu Asteroizi importanți pe cerul de destin al perioadei următoare, mă îndreptățesc să afirm că veți avea de rezolvat un sistem de ecuații complex pentru a face alegeri corecte în dragoste, sănătate, studii(alegerea corectă a unei școli, conform astrogramei voastre) și, nu în ultimul rând, în carieră, viață.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia BALANȚĂ

Balanța- Nu e niciun secret că Venus va fi într-o altă companie astrală, deci va creiona o altă structură de destin pentru toți cei născuți în acest semn zodiacal. Va fi sub influență karmică și, în perioada care urmează(termen scurt, nu mediu), va fi sub tutelă karmică. Deci: sentimentele la control!(dragoste, copii, familie, rude). Sentimentele vor fi în relație directă și cu sănătatea și influențează acum și cariera.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia SCORPION

Scorpion- Compatibilitățile și incompatibilitățile au ca bază de pornire analiza lui Venus, dar raportat la Axa Karmică și astrograma complexă a oricărui muritor. Suntem efemeri pe Pământ, de aceea săptămâna care urmează vă ridică întrebări noi, la care nu veți ști singuri răspunsul(dragoste, carieră, business, sănătate, copiii și orientarea lor în viață, alegerea corectă a unei școli sau a unei meserii potrivite).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia SĂGETĂTOR

Săgetător- Știți cântecele lui Mihai Mărgineanu “Mă iubește femeile/Și e moarte dupe mine”(pentru bărbați) si „Te-aș Schimba”(pentru femei). Așa va fi mișcarea venusiană... L-ar schimba cu 66, ca la table și i-ar arde și portretul... Nu o spun eu...o spune poetul. Că e mult mai inspirat decât mine, când este vorba de căsătorii și relații amoroase.Eu sunt o profană în relații, luați de la artiștii specialiști(Karma).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia CAPRICORN

Capricorn- La voi mișcarea venusiană pe astrograma generală a perioadei următoare este MANIFEST(ascultați cântecul lui Mihai Mărgineanu cu acest titlu) și veți înțelege ce manifest venusian va face diferența între cei care se dedică muncii adevărate și cei care vă jupoaie de vii(neavând conștiința încărcată). De aceea spun de justiția divină! Influențează și sănătatea, dar și amorul din interes.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia VĂRSĂTOR

Vărsător- Dacă tot Venus este adevărata planetă artistică în zodiac, migrarea ei într-o nouă formulă în Univers, vă recomad să ascultați cântecul lui Ionel Istrati “Eu numai, numai”. Prima pe listă este cariera, urmată îndeaproape de sănătate. Și, cu voia Dvs. și iubirea, că ține de compatibilitatea cu un suflet pereche greu de identificat. Odată indentificat( se vede pe astrograma complexă), totul va fi altfel!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia PEȘTI

Pești- Melancolia și durerea sunt două caracteristici ale trăirilor voastre venusiene în săptămâna care urmează(dragoste, sănătate). Știți cântecul Doinei Badea-„ Cânta un matelot” („la proră, un singur matelot cânta”...). „Din largul Mării Marmara/Și marea nu-l înțelegea”(raporturile pe carieră, orientarea profesională, alegerea corectă școlii și profesiei de urmat pentru juniori și nepoți, ca să nu abandoneze).


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Ce să îți pui în bagaj la munte

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

DESCOPERĂ: Cine este DORIAN HÂTZ POPA. De ce și-a schimbat numele din buletin

CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi MOARTEA cuiva. Este semn bun sau rău?

CITEȘTE: La cât timp se șterge praful

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este și ce vârstă are chef RADU DUMITRESCU

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri