Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 21 - 27 iunie 2021. Mercur retrograd face ravagii în viața a trei zodii


Citește horoscop Mariana Cojocaru pentru a vedea ce se întâmplă în această săptămână, după ce Soarele a intrat în Rac. Eclipsa de Soare vine cu schimbări.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia BERBEC

Berbec- Soarele intră în Zodia Racului, Mercur este Retrograd în Rac, Venus este Retrograd în Gemeni, iar Marte se poziționează încă în Pești. Pe scurt: o perioadă foarte complicată în toate sectoarele existențiale importante: carieră, dragoste, sănătate. Cum nu este voie să întindeți mâna la partenerul de viață sau rude, v-ați gândit vreodată ce misiune karmică aveți, ca să știți cum să vă descurcați singuri??

Horoscop săptămânal pentru zodia TAUR

Taur- Uranus face sextil cu Mercur Retrograd și accentuează disensiunile în familie. Acest sextil vă amintește de problemele și tensiunile din relațiile cu cei din jur, care nu pot fi soluționate, până nu le înțelegeți cauza. Cum cauza este de natură kamică, diferă de la un nativ la altul(dragoste, copii, familie/rude, parteneri sociali, de muncă și de afaceri). Sănătatea vă poate da multe planuri peste cap, atenție!...

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia GEMENI

Gemeni- O rocadă mică între Mercur(acum retrograd) și Venus, tot retrograd. Ambele planete sunt poziționate în Rac și Gemeni. Cum și Soarele intră în Rac, iar debutul de săptămână are pe cuspidă Luna și Capul Drasgonului, așteptați-vă la evenimente ȘOC. De ce? Săptămâna debutează exact pe Eclipsa Inelară de Soare. Cum încărcătura este foarte grea, soluțiile le văd individual pe Karma personală.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: kfetele.ro]

Horoscop săptămânal pentru zodia RAC

Rac- Eclipsa Inelară de Soare din 21 iunie va poziționează între ciocan și nicovală. Mulți nu veți ști încotro să o luați. Și nu mă refer doar la carieră, ci și la dragoste(căsătorie, copiiiși orientarea lor în viață, etc) și sănătate(afecțiuni de natură profundă, subtilă, karmică). Cum se schimbă complet structura astrală, se schimbă de ceva vreme și cea care ține de compatibilități sau incompatibilități...

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia LEU

Leu- Nu e structura mea de așa natură încât să vin cu vești rele și, cred că am fost destul de blândă atunci când făceam previziunile pentru acest an, chiar de la finalul anului trecut. Ați văzut ce a făcut acesta Pandemie din oameni și câți oameni nevinovați sau care luptă pe baricade i-au căzut victime. Dar nici nu pot să fac previziuni siropoase, doar ca lumea să mă placă. Deși, mi-ar plăcea să fie altfel!

Horoscop săptămânal pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara- Intrarea Soarelui în Rac, exact pe Eclipsă de Soare, anunță schimbări radicale în multe sectoare astro-existențiale. Pentru mai toate zodiile... Pentru voi sau pentru cei apropiați vouă. Cum Mercur este retrograd în Rac(patroana vostră astrală), iar în Gemeni este Venus retrograd, marcați sunt și Gemenii, Racii, Taurii, Berbecii, Leii, dar și zodiile opuse: Pești, Vărsător, Capricorn, Săgetător, Scorpion.

Horoscop săptămânal pentru zodia BALANȚĂ

Balanță- Cuadratura Soarelui natal cu Eclipsa Inelară de Soare și cu Mercur Retrograd ar trebui să vă pună pe gânduri(vedeți ce am scris și la Berbec, Leu, Fecioară, etc). O perioadă cu blocaje și cumpene greu de depășit. Cum și Venus(patroana voastră astrală) este retrogradă, e clar că Eclipsa are mesaje karmice grele pentru voi, pe care nu le puteți descifra singure. Sănătate în pioneze.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal pentru zodia SCORPION

Scorpion- Diferența dintre Spiritele Superioare și cele inferioare o pot face doar analizând personal karma fiecăruia și viețile anterioare. Eclipsa Inelară de Soare este foarte importantă pentru mulți dintre voi, pentru că dă startul unei noi etape. Unii încearcă să caute acul în carul cu fân, deși acul este ascuns în altă parte. Mă refer și la compatibilități/incompatibilități(dragoste), carieră/loc de muncă/job, etc.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia SĂGETĂTOR

Săgetător- Vă spuneam că acum Karma Negativă a intrat în zodia voastră. Vă mai spuneam că de aici se poate declanșa Jihadul în viața voastră, chiar de la finele anului trecut. Cum este prima Eclipsă de Soare care vă are în vizor, este doar debutul a ceea ce va urma. Vizate sunt relațiile de căsătorie/sentimentale, relațiile parteneriale(carieră), sănătatea. Cheile le văd doar în viețile voastre anterioare...

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia CAPRICORN

Capricorn- Eclipsa Inelară de Soare se produce pe Axa Karmică poziționată pe cuspidă: Gemeni-Săgetător, Rac-Capricorn. Marchează business-ul multora, relațiile de suflet, socio-profesionale și relațiile cu copiii. Probleme cu justiția(Jupiter Retrograd), dar la mulți provoacă probleme de conștiință(Pluton Retrograd). Nici sănătatea nu pare deloc că stă pe roze(tensiuni karmice grele).

Horoscop săptămânal pentru zodia VĂRSĂTOR

Vărsător- Saturn Retrograd din constelația voastră se întoarece din drum și deja se apropie vertiginos de granița cu Capricornul. Vizează sănătatea unora, dar e clar că va pune bariere pe care nu le puteți ocoli singuri. Mă refer la dragoste, orientarea profesională, îndeplininirea misiunii karmice cu care ați fost trimiși/trimise pe Pământ. Multe persoane orbecăie în această viață și nu se cunosc.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia PEȘTI

Pești- Natura duală vă poate da de furcă și vă va ridica probleme al cărui răspuns nu veți ști cum să-l dați: Eclipsa Inelară de Soare(dragoste, carieră, sănătate karmică). Cum Maleficul Marte este încă în zodia voastră nu veți ști să luați decizii singuri și, chiar puteți lua decizii exact pe dos. Cum este un cadru general previzional, soluțiile sunt ascunse pe karma vieților anterioare (acolo le pot studia).

Rămâi pe kfetele.ro pentru a afla și săptămâna viitoare cine începe luna iulie cu dreptul și cine își găsește sufletul pereche în curând.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

Monica Tatoiu, anunț tulburător despre moarte! Care este ultima ei dorință 😔

Cine este soțul Simonei Gherghe. „Am cea mai tare soacră din lume. Fără ea am fi fost morţi de mai multe ori în ultimii trei ani”

Horoscop 3 iulie 2022. Află ce zodie face o schimbare majoră în viaţă!

Un cunoscut doctor explică de ce nu trebuie sărutați morții. La ce riscuri se expun persoanele care fac acest lucru

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Urina umană, folosită ca îngrășământ în diferite culturi! Care sunt rezultatele experimentului
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri