Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 19- 25 septembrie! Ce schimbări aduce echinocţiul de toamă


Echinocţiul de toamnă schimbă vieţile tuturor zodiilor.


In articol:

Berbec- Echinocțiul de Toamna din acest an va fi pe 22 SEPTEMBRIE ora 22:21 min. Se instalează toamna astronomică și astrologică, iar Soarele va părăsi Fecioara în săptămâna viitoare și va intra în Balanță.

Va aduce aspecte demne de luat în seamă pentru Berbec, atât în sectorul matrimonial(dragoste), carieră(asocieri, colaborări parteneriate), dar și în sănătate. Vine cu o misiune nouă spirituală.

Taur- Cvintilul lui Uranus Retrograd cu Lilith și Axa Karmică vă ia la întrebări devenirea legată de carieră, loc de muncă, business, relații sentimentale (dragoste cu incompatibilități și compatibilități). Cum mulți veți avea cumpene inclusiv pe sănătate, Echinocțiul de Toamnă vă poate produce neplăceri neașteptate (familie).

Citeste si: BERBEC: Horoscop OCTOMBRIE 2021. Nativii zodiei Berbec pot avea venituri suplimentare!

Gemeni: Apropierea Echinocțiului de Toamnă anunță schimbări bruște de macaz în dragoste sau pe destinul copiilor voștri. Cum fiecare dintre noi are astrograma lui complexă și aici analiza o fac într-un cadru ultra-general, doar individual pot indica căi sau soluții de afirmare în carieră, business sau vulnerabilitățile pe sănătate care pot scăpa de sub control sau chiar o pot lua razna.

Risc de sinucideri şi crime.

Rac- Intrarea Soarelui în Balanță la Echinocțiu avertizează asupra cuadraturii pe care o va face cu Soarele vostru natal. Vi se pun bariere marțiene pe destin, pe care le veți putea deschide doar analizându-vă viețile anterioare, cu ce ați fost și ce ați făcut fiecare. Altfel, veți fi foarte vulnerabili în dragoste, găsirea drumului corect în carieră/business, sănătate și puteți da greș în proiectele propuse(familie, job,etc)

Leu- Voi aveți înscrise la debut de Echinocțiu de Toamnă dileme(dragoste: un ochi la făină și altul la slănină- Lilith activ cu Axa Karmică în cvintil cu Uranus Retrograd din Taur, zodie fixă ca și a voastră), blocaje de comunicare, probleme ce țin de școală sau orientarea profesională. Sincer, cred că ascundeți ceva partenerului de viață sau vă amăgiți că sunteți la adăpost. Veți fi în patul puștii!...

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 19- 25 septembrie! "Intrarea Soarelui în Balanță la Echinocțiu în prezența lui Marte vă dă un plus de energie analitică" 

Fecioara- Soarele părăsește constelația voastră pe 22 septembrie ora 22:21 și va fi primit de Marte în Balanță, secondat de Mercur, patroana voastră astrală. Să vedeți ce tensiuni se anunță în casă sau carieră de la câștiguri și facturi. Deși Marte este în cădere în Balanță să vedeți certuri și tensiuni în case, dar și la case mai mari: politică, mase sociale nemulțumite, lideri impuși,, trădători...

Balanța- Intrarea Soarelui în Balanță la Echinocțiu în prezența lui Marte vă dă un plus de energie analitică. Pentru a ști ce vă asteptă în carieră, dragoste, sănătate trebuie să analizez astrograma ta complexă.

Citeste si: FECIOARĂ: Horoscop OCTOMBRIE 2021. Nativii zodiei Fecioară îşi ating toate obiectivele!

Scorpion- Să vedeți cum scapă evenimentele de sub control de Echinocțiu. Tensiuni pe toate planurile: dragoste (compatibili/incompatibili), carieră, etc. 

Săgetător: Pentru că este An de Karmă la voi, acum la Echinocțiu e bine să tranșăm probleme în dragoste, carieră sau care țin de sănătate. 

Capricorn: Echinocțiul de Toamnă are planuri și pentru voi. Vă veți poziționa la răscruce de drumuri, ca la o intersecție și nu identificați direcția corectă de mers. Dezorintați în carieră, dragoste sau chiar sănătate, familie. Așa veți fi! Pentru că este Pluton Retrograd, iar la Vărsător este Saturn Retrograd!

Vărsător: Pentru a ști cum să vă adaptați la vremurile ce vin, trebuie să vă studiez karma individuală cu care ați venit pe Geea.

Pești: Trecerea Soarelui dintr-o constelație în alta aduce un aflux nou de energie și generează noi evenimente în carieră, familie, dragoste, sănătate, etc. Pentru unii pot fi amăgitoare, pentru alții pot fi dificile. 


Abonează-te pe

Citește și:

„Te iubesc” Mario Fresh, surpriză pentru Alexia Eram, în miez de noapte. Ce i-a pregătit artistul iubitei sale

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Am nevoie de ceva mai mare.” Jador, cadou de sute de mii de euro. Ce și-a achiziționat artistul

Sfatul zilei din 14 Decembrie 2022. O zodie simte nevoia de mai multă odihnă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Nu mai pot.” Vlad Gherman se confruntă cu probleme de sănătate. Ce le-a transmis actorul fanlor săi de pe rețelele de socializare
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri