Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 13 - 19 iunie 2021. Marte în Leu vine cu vești bune pentru trei zodii


Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscop săptămânal pentru săptămâna 13-19 iunie 2021.


In articol:

Marte intră în Leu și anunță vești uriașe pentru trei zodii. Citește horoscop săptămânal pentru fiecare zodie în parte și vezi cum debutează săptămâna, potrivit celebrei astroloage Mariana Cojocaru.

Horoscop săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- Săptămâna debutează într-o zi de 13 și, să sperăm, că va fi purtătoare de noroc cum este la alte popoare. Marte a părăsit Racul și s-a instalat deja în Leu, tot zodie de foc ca și a voastră(veste bună). Nu aceleași vești avem de la Soarele în rezonanță cu Mercur Retrograd în Gemeni. De efectele post-eclipse știți deja, că sunt mult mai puternice, ca după furtună:cu repercursiuni în dragoste, carieră, viață.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia TAUR

Taur- Uranus din Taur în cuadratură cu Saturn Retrograd din Vărsător prefigurează constrângerile din plan social(carieră) și business. De ce nu și în plan afectiv(dragoste), căci aspectele sunt ultra-generale și trebuiesc raportate la aspectele personale pentru a ști cum va arăta viitorul relațional al fiecăruia. Sănătatea are încă pericole ascunse, ce țin de karma fiecărui nativ(e) în parte…

Horoscop săptămânal pentru zodia GEMENI

Gemeni- Perioadă foarte grea mai pentru toți, de la vlădică până la opincă. Perioadele post-eclipse au efecte grele, iar cei mai mulți își ling rănile. La unii aspectele se transformă în traume emoționale, generate de încercările în dragoste și carieră, cu repercursiuni asupra sănătății. Vi se întind încă tot felul de capcane pe destin, deosebit de periculoase, deci sunteți vulnerabili(Karmă+Mercur Retrograd).

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul saptamanal[Sursa foto: kfetele.ro]

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia RAC

Rac- Tandem Venus-Lună la debut de săptămână!(ca să iasă și rima). Acest tandem face opoziție cu Pluton Retrograd, deci se poate lăsa cu emoții crescute și lacrimi. La unii de bucurie, iar la alții de necaz! Sănătatea e sub influența emoțiilor de un fel la tinerețe și de altă natură la bătrânețe. Dragostea are nevoie de reparații sau de schimbări. Cariera se poticnește în chestiuni care nu vă fac plăcere(blocaj).

Horoscop săptămânal pentru zodia LEU

Leu- Motor în doi timpi, nu opt cilindri în V? Parcă sunteți Trabant, căci Marte face opoziție cu Saturn Retrograd și vă poate arunca în gard(efecte post-eclipse). Și dacă vă dați tari cu caroseria, tot degeaba(dragoste, sănătate). Risc mare de ruptură în amor, că vreți să vă luați la trântă cu viața. În carieră sunteți întreținuți sau ați intrat în competiție cu jumătatea? Scârțâiți din toate încheieturile karmice vii.

Horoscop săptămânal pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara- Vii și doritoare de acțiune sunteți și voi. Doar că pe aceste aspecte astrale post-eclipsă și vremuri vă mișcați cu încetinitorul, nu doar în reluare cum sunt alții. Soarele natal poate face opoziție cu Jupiter sau cu Neptun din Pești. Vă presează chestiuni care țin de justiție, parteneriate, colaborări, alianțe, familie, etc. Cum Mercur este retrograd, cariera, dragostea, sănătate dau semnale reale de gripare.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia BALANȚĂ

Balanța- Astrograma generală este iar dezechilibrată, de aceea apar sincope în cariera, dragostea, sănătatea și relația cu cei din jur. Include și copiii aici, care cer focusare pe viitorul și devenirea lor. De la naștere vin cu un bagaj energetic, intelectual și trebuie orientați corect în viață, conform cadrului astral de la nașterea lor. Și ei au vieți anterioare, acolo sunt multe secrete orientative tare valoroase.

Horoscop săptămânal pentru zodia SCORPION

Scorpion- Perioada post-eclipse vine cu tot felul de grenade pe destin, care pot fi extrem de periculoase. Nici nu realizați în ce hățiș vă afundați, pe plan relațional și căsătorii(dragoste). Karma lui Lilith, opoziția lui Pluton Retrograd cu Venus și Luna, dar și a lui Marte cu Saturn Retrograd destabilizează cariera(că nu e carieră de piatră-și acolo o iau pietrele la vale!), business-ul, sănătatea. Stare de spirit grea.

Horoscop săptămânal pentru zodia SĂGETĂTOR

Săgetător- Efectele eclipselor de-au fost sunt tinichele zornăitoare de viață agătațe de coada voastră. Zornăie certificatele de căsătorie, că s-a aprins becul roșu de Urgențe?! Dispute, certuri, că este Mercur Retrograd lăngă Axa Karmică? Că sigur aveți restanțe și ați dat de fundul sacului afectiv. Glumim noi, dar chiar nu-i de glumă! Totul se va răsfrânge asupra sănătății în acest an și în următorii doi ani!

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal pentru zodia CAPRICORN

Capricorn- “Vâjâie ca vijelia și ca ropotul de ploaie/ Care vine, vine, vine, calcă totul în picioare”. Dacă războiul este la Săgetător și Gemeni în amor, la voi numai dacă nu ați rezolvat chestiunile presante în ultimii doi ani, vă pot presa acum. Pot deveni cangrenă(dragoste, sănătate, ș.a). Cariera trebuie raportată la astrograma complexă a fiecăruia, pentru a ști dacă sunteți pe un drum corect sau înfundat.

Horoscop săptămânal pentru zodia VĂRSĂTOR

Vărsător- Pe ușa din dos a destinului acționează privilegiații de la putere și, multe noi nu le vedem. Dar ne afectează sănătatea, relațiile cu cei din jur(familie, dragoste, carieră). Vorba poetului: “Ei au doar stele cu noroc/ Și rătăciri de soartă/Noi nu avem nici timp, nici loc/ Și nu cunoaștem moarte!...”. Efemeride și efemeri, așa sunt unii prin viață. Acced la posturi fără să le merite: mediocrii!…

Horoscop săptămânal pentru zodia PEȘTI

Pești- Efectele post-eclipse le veți resimți din plin. Sunt ca bilele pe masa de billiard, iar masa e dezechilibrată. Tacul atinge bila neagră(eclipsă) și ea va lovi cariera, sănătatea sau relația/relațiile de dragoste. Se poate rostogoli și spre copii sau sectoare de viață ascunse. De ce nu, chiar dubioase la unii. Când vezi persoane care sunt agresive cu copiii și viețuitoare, singur nu sunt oameni, ci bestiile Iadului.


Abonează-te pe

Citește și:

O formulă pentru relaţii durabile. Crezi ca o cunosti?

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Simptome ale unui mariaj sortit divorţului

21 SEPETEMBRIE 2021: Horoscop zilnic marţi, 21 septembrie 2021. O zodie are mare nevoie de odihnă!

Vremea de luni, 20 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a câştigat jocul de amuletă la Asia Express – 19 septembrie 2021. Care este legenda Calului Troian, al cărui simbol se află în Çanakkale – Turcia

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri