Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1-7 august 2021. Trei zodii, lovite de karma


Citește horoscop săptămânal pentru a vedea ce anunță cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie în parte.


In articol:

Cunoscuta

Mariana Cojocaru a realizat pentru kfetele.ro horoscop săptămânal pentru fiecare zodie în parte. Iată cine începe luna august cu dreptul, dar și cine are probleme:


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru BERBEC

Berbec- Săptămâna debutează cu două conjuncții importante: Soare conjunct cu Mercur în Leu și Luna cu Uranus în Taur. Se va încheia cu o alinirea de planete în Leu: Soare-Mercur-Luna. Conjuncțiile ar fi bune la o primă vedere, dar ele sunt în cuadratură pe zodiile fixe menționate, semn de cumpene în dragoste, carieră, sănătate și pentru voi și pentru celelalte zodii.

Căile le văd pe karma individuală.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru TAUR

Taur- Conjuncția Lunii Albe cu Uranus și viitorul cvintil cu Lilith, alias Luna Neagră anunță hățișuri grele de destin cu care vă veți confrunta și nu veți ști încotro să o luați. Mă refer la carieră, dragoste(cupluri sau întâlnirea unui sortit), sănătate, copii, justiție terestră și divină. Cum astrograma complexă a fiecăruia reprezintă o busolă de orientare, nu am cum să vă dau aici soluții de ieșire…

Citeste si:|| NOTEAZĂ|| Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru GEMENI

Gemeni- Cuadraturile de le menționam anterior, la debut și final de săptămână, ar trebui să vă pună pe gânduri. De ce? Pentru că vă vizează în mod direct, prin simplu fapt că fac aspect de cvintil cu Lilith și Axa Karmică(vezi Taur).

În dragoste vă reamintesc de aspectul 2Malefic Kisses(Scorpion-Săgetător) și vă recomand melodia Ultimul Val-Jean Gavril&Feli. Afecțiuni karmice pe sănătate.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul saptamanal[Sursa foto: Captură KANAL D]

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru RAC

Rac- Cum mulți sunt în vacanță, nu sunteți prea atenți la ce vă pregătește destinul și că aspectele sunt cu încărcătură mare karmică în dragoste, carieră și sănătate. Puteți face mișcări greșite și apoi să plângeți în pumni. Trebuie să raportez totul la astrograma vostră complexă sau a partenerilor, nu doar în dragoste, ci și în business. Că nu este de joacă cu perioada care va urma până la finele anului…

Citeste si: Zodiile care pierd totul în luna august. Toamna le găsește în suferință

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru LEU

Leu- Conjuncția Soarelui cu Mercur și cuadratura cu cealaltă conjuncție din Taur(Luna cu Uranus), anunță bariere grele pe destin, pe care nu veți ști să le ridicați singuri: carieră, business, familie/dragoste, sănătatea vostră sau a cuiva drag. Poate fi și un alt sector existențial important, că vă poziționați într-un labirint întunecos, din care nu vedeți calea de ieșire. Chiar și la cei comptatibili în amor…

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru FECIOARĂ

Fecioara- Conjuncțiile și cuadraturile de la început și final de săptămână de le menționam la celelalte zodii au menirea de a vă pune în gardă în dragoste, carieră, business sau pe sănătate. Fiți cu mare băgare de seamă și ce alimente consumați! Opoziția Soarelui natal cu Neptun Retrograd din Pești, precum și cele două planete retrograde din Vărsător, trebuie să le raportez la astrograma complexă a fiecăruia.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru BALANȚĂ

Balanță- Destin plin de hățișuri și de spini, ca în junglă, că și vacanța este o aventură în perioada aceasta. Rămân surprinsă cum mulți își asumă riscuri exagerat de mari, atunci când aleg destinații cu grad foarte mare de risc. Saturn Retrograd și Jupiter Retrograd vizează dragostea și copiii din dotare. Aspecte karmice complexe ce se pot răsfrânge și asupra carierei, dar și a sănătății(viețile voastre anterioare).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru SCORPION

Scorpion- La Gemeni reaminteam de aspectul 2Malefic Kisses și de incompatibilitatea Scorpion- Săgetător, chiar și de cea cu Gemenii, foarte pregnant în dragoste, carieră, business în perioada care urmează, nu doar în această săptămână. Sunteți pe un teren minat, de aceea doar astrograma complexă, în care analizez și viețile anterioare îmi dau repere clare ce țin de calea corectă de evoluție.

Horoscop Mariana Cojocaru
Horoscop pentru fiecare zodie în parte[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru SĂGETĂTOR

Săgetător- Dacă ați citit acest Horoscop Săptămânal, ați înțeles efectul de bumerag al Axei Karmice din Săgetător și Gemeni. Este exact ca-n cântecul Don*t Speak-Gwen Stefani, căci Axa De Destin nu iartă și nu uită, înmagazinează informații karmice grele care se vor răsfrânge asupra celor care i-au afectat pe cei din jur(valabil, evident și la Scorpioni).Mai ales la cei care au profitat nemeritat de alții.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru CAPRICORN

Capricorn- Cu Sabia lui Damocles deasupra capului veți fi în amor, sănătate și în carieră(cuadratură Soare-Mercur cu Luna Albă-Uranus). Săptămâna care urmează e marcată de tranzitul selenar din Taur până în Leu. Poate mătura destinul multora și face ravagii în carieră, business, dragoste, sănătate, etc. Mulți nu conștientizează aceste lucruri și ajung să mă caute când le ajunge cuțitul karmic nu numai la os…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru VĂRSĂTOR

Vărsător- Cuadraturile săptămânii viitoare sunt prezente și la voi, căci conjuncția din Taur(Uranus-Lună) va face aspect de cuadratură dublă Saturn Retrograd, Jupiter Retrograd. Toate pun presiune asupra destinului vostru de viitor și vă aruncă într-un ring de box în dragoste, carieră, business, sănătate, misiune karmică obligatoriu de îndeplinit, ca-n Beliver( BeliveHER) a celor de la Imagine Dragons.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru PEȘTI

Pești- Ați văzut deja ce aspecte astrale am descris la celelate zodii, inclusiv la Gemeni și la Săgetător, considerate zodii dulbe ca și a voastră. Mesajul este profund karmic și vă prinde în acesta vâltoare și fără să vă dați seama. Unde? Pe carieră, dragoste, sănătate( etc) anunțând blocaje. Cum trebuie să analizez astrograma karmică a fiecăruia cu vieți anterioare, ascultați Deep End-Foushee.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Rețetă de bombe cu vișine. Nu necesită coacere

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: 4 feluri de mâncăruri sănătoase pe care să le faci din soia. Sunt nelipsite în timpul postului

NOUTATE: Cine este ELWIRA PETRE, soția lui Mihai Petre

NOUTATE: Cine este MIHAI PETRE. Biografie: Data naşterii, căsătorie, carieră, copii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă limba

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri