Astrolog Ana Maria Ticea: Horoscop săptămânal 6 - 12 iunie 2022. O zodie își dorește un nou loc de muncă!

Astrolog Ana Maria Ticea: Horoscop săptămânal 6 - 12 iunie 2022. O zodie își dorește un nou loc de muncă!
Astrolog Ana Maria Ticea: Horoscop săptămânal 6 - 12 iunie 2022. O zodie își dorește un nou loc de muncă!

Consultă horoscopul săptămânal 6 - 12 iunie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unei zodii au discuții aprinse cu cei dragi.

Horoscopul săptămânal 6- 12 iunie 2022 oferă câteva descrieri generale.

Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peșți.

Horoscop săptămânal 6- 12 iunie 2022 – Berbec

Nativii zodiei Berbec se află în căutare de noi proiecte. Aceștia conștientizează timpul pierdut pe lucruri nesemnificative și doresc să realizeze multe schimbări.

Norocul le poate bate la ușa... exact când nu se așteaptă! Multe persoane pot lua decizii legate de plecări în străinătate. Discuțiile pot fi tensionate dacă nu vor ști cum să gestioneze comunicarea în relația de cuplu.

Citeste si: Ce îl enervează pe bărbatul BERBEC. Ce îi scoate din minți pe acești nativi

Horoscop  săptămânal 6- 12 iunie 2022 -Zodia Taur

Iubirea durează doar dacă este menținută în permanentă.

Profită de această perioadă pentru a te organiza cu toate cheltuielile din luna. Propune o ieșire cu familia sau prietenii pentru a te mai elibera de rutina zilnică. Schimbările pot fi importante la locul de muncă, pentru mulți nativi ai zodiei Taur. Investițiile pot deveni o prioritate, doar dacă simțiți potențialul afacerii. Mulți nativi pot avea discuții despre banii altor persoane din familie.

Citeste si: Horoscop 8 IUNIE 2022. Află ce zodie ar trebui să treacă peste neplăcerile din trecut

Horoscop săptămânal 6- 12 iunie 2022 -Zodia Gemeni

Nu vă învinovățiți pentru eșecul din relația de cuplu. Schimbările în relații pot fi prezente în această săptămână. Ai răbdare în rezolvarea situațiilor de la locul de muncă.

Concentrarea nativilor zodiei Gemeni trebuie să fie pe partenerul de viață. Nu va mai raportați la ceea ce spun ceilalți despre voi!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

  Horoscop săptămânal 6- 12 iunie 2022 -Zodia Rac

S-ar putea să te simți puțin plictisit în relația ta de cuplu si să îți dorești o schimbare.

Nativii zodiei Rac trebuie să muncească mult pentru a avea rezultate bune. Unele persoane pot avea zile în care se simt devitalizați sau fără chef de muncă. Tratați problemele de sănătate și mergeți la medic.

Horoscopul săptămânal 6- 12 iunie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop săptămânal 6- 12 iunie 2022 -Zodia Leu

Nativii zodiei Leu trebuie să se bucure mai mult de ceea ce primesc de la viață. Lipsa de recunoștință din partea oamenilor dragi, îi poate întrista în această săptămână. Vor avea discuții temeinice cu cei dragi pe toate planurile, în special legate de bani. Multe persoane își doresc recunoaștere la locul de muncă, pentru a nu cădea într-o tristețe.

Horoscop săptămânal 6- 12 iunie 2022 -Zodia Fecioară

Dacă ai fost implicat în probleme la locul de muncă, vei putea în sfârșit, să le rezolvi. Nu te simți așa de bine in această săptămână. Poate că ați atins o limită pentru organism si aveți nevoie de o pauza. Aveți mai multă grijă de sănătatea voastră.

Horoscop săptămânal 6- 12 iunie 2022 -Zodia Balanță

Dragostea este o sarcină dificilă și trebuie consolidată mereu cu aportul ambilor parteneri.

Vă așteaptă multă muncă grea în această nouă săptămână. Nu vă neglijați aspectul fizic și sănătatea. Nativii zodiei Balanță vor face multe drumuri și își doresc să poată socializa mai mult cu prietenii. Cheltuielile și drumurile importante vor fi prezente pe parcursul întregii săptămâni.

Citeste si: Blestemul ZODIILOR. Care este partea întunecată a zodiei tale

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Horoscop săptămânal 6- 12 iunie 2022 -Zodia Scorpion

Nu crea așteptări unei persoane care te place mult.

Fii pozitiv și relaxat, dacă vrei să obții vreun progres în munca ta. Încrâncenarea nu duce nicăieri! În caz contrar, rezultatul va fi legat de multă nemulțumire. Nativii zodiei Scorpion trebuie exploateze calitățile pe care le au. Autoritatea nu trebuie să fie prezentă în această perioadă. Nu veți avea sorți de izbândă cu ea.

Horoscop săptămânal 6- 12 iunie 2022 -Zodia Săgetător

Săgetătorii își schimbă viața! Acești nativi își fac planuri noi de viitor și vor să fie implicați în proiecte noi. Mulți dintre ei vor porni pe un drum nou. Pregătiți-vă pentru o săptămână de muncă intensă. Profită de această energie și bună dispoziție pentru a face lucruri mărețe. Mare atenție la anturaj!

Horoscop săptămânal 6- 12 iunie 2022 -Zodia Capricorn

Spune-i persoanei dragi, sentimentele tale și încearcă să-ți deschizi inima. Acest lucru vă va îmbunătăți foarte mult relația și surprizele ar putea fi foarte frumoase. Șeful tău îți încearcă răbdarea. Profită de o oportunitate bună care va apărea foarte curând. Socializarea este o modalitate excelentă de a cunoaște oameni noi.

Horoscop săptămânal 6- 12 iunie 2022 -Zodia Vărsător

Vărsătorii pot primi vești neplăcute! Multe persoane vor fi concentrate pe noi proiecte.

În această săptămână pot apărea câteva probleme financiare. Nu disperați pentru că veți găsi calea de rezolvare pentru toate problemele. Organizați-vă lucrurile mai bine pentru a putea găsi o noi soluții pentru problemele din familie. Nativii acestei zodii au discuții legate de vacanță.

Horoscop săptămânal 6- 12 iunie 2022 -Zodia Pești

Încercați să acționați conform intuiției pe care o aveți. Dacă situațiile de la locul de muncă sunt tot mai dificile, poate ar fi bine să luați în calcul și un alt loc de muncă. Nativii zodiei Pești pot avea discuții alături de cei dragi legate de bani sau plecări importante. Multe persoane sunt concentrate pe carieră și își doresc schimbări importante în viitorul apropiat.

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Horoscop 7 IUNIE 2022. Află ce zodie este copleșită de situație

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies