Horoscop rune pentru anul 2021. Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru fiecare zodie


Ce anunță Mihai Vorochievici pentru fiecare zodie în parte. Ce spun runele pentru anul 2021, potrivit maestrului Voropchievici.


In articol:

Horoscop 2021. Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a anunțat cum va fi anul 2021, după ce se va termina pandemia de coronavirus. Iată cine va avea un an de excepție, dar și cine va avea un an dificil.


Horoscop 2021 BERBEC, cu Mihai Voropchievici

BERBEC

Situațiile financiare vor controla viața berbecilor în acest an, în funcție de cum fac și cum cheltuiesc banii.

Tentațiile sunt foarte multe iar berbecul e impulsiv în a cheltui. Cei căsătoriți vor putea cheltui pentru familie, iar cei singuri își pot găsi perechea.

Horoscop post-coronavirus Berbec, cu Mihai Voropchievici
Femeia berbec trebuie să realizele multe lucruri în 2021, are multe planuri. Berbecii trebuie să fie foarte atenți în luarea deciziilor și trebuie să analizeze bine o situație. Berbecii acționează rapid. În 2021 aveți oportunitatea de a face bani.

Lărgirea cercului de prieteni poate aduce succes. Vor fi mulți berbeci care vor căuta să-și schimbe locul de muncă. Sănătatea e bună pentru Berbeci în 2021.


Horoscop 2021 TAUR, cu Mihai Voropchievici

TAUR

Anul acesta Taurii pot obține rezultate importante doar dacă abordează viața cu idei noi. în 2021 veniți cu idei noi și renunțați la trecut. Taurii se vor obișnui greu.

Trăiesc un pic în trecut. Șansa vieții lor e anul acesta- dacă vreți să câștigați mult asumați-vă riscuri mari. E an de multă muncă, dar și de recontectare cu familia. Cei singuri pot rămâne tot singuri în 2021.

Horoscop post-coronavirus Taur, cu Mihai Voropchievici

Munca le va aduce taurilor mulți bani, dar stresul le poate afecta sănătatea. Încercați să ieșiți în natură, pentru a vă încărca bateriile. Călătoriți și asta vă place extraordinar de mult, în 2021 ieșiți din tipar. Taurii au an bun pentru introspecție, pentru a cere ajutor la nevoie. E bine ca în acest an să vă spuneți deschis tot ce vă frământă. E anul în care puteți răbufni și răsufla ușurați. Veți fi tentați să schimbați jobul.

Citeste si: Zodiile care se îmbogățesc până la finalul anului 2020


Horoscop 2021 GEMENI, cu Mihai Voropchievici

GEMENI

Gemenii la anul au parte de schimbări minore, dar relațiile devin profunde. Rudele au nevoie de ajutorul lor și ei au nevoie de ajutorul rudelor. E an foarte bun pentru a face bani.

Horoscop post-coronavirus Gemeni, cu Mihai Voropchievici


Petreceți cât mai mult timp cu familia și renunțați la relațiile toxice. Cei care sunt singuri găsesc dragostea în cercul de prieteni, iar cei căsătoriți au armonie, liniște și pace. Gemenii în 2021 devin mai carismatici și mai creativi.


Horoscop 2021RAC, cu Mihai Voropchievici


RAC:

Racul a dus-o greu în 2020 și va trebui să iasă și să centreze pe socializare. Sunt harnici și vor trebui să-și contruiască multe relații în 2021. Vor avea beneficii de pe urma acestor relații, practic își vor consolida viitorul. Schimbarea plutește în aer pentru ei și adaptarea rapidă aduce succes.

În 2021 trebuie să prindă toate oportunitățile. Anul viitor trebuie să-și întărească relația sentimentală. Familia e prioritară. Talentele vă pot aduce bani în plus. 2021 e anul cu cele mai mari oportunități de a scoate talentele la iveală. Racii în 2021 trebuie să știe să se adapteze.

Citeste si: Ce semnificație au cifrele din CNP, potrivit lui Mihai Voropchievici


Horoscop 2021 LEU, cu Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici, horoscop pentru anul 2021[Sursa foto: Captură YouTube]

LEU:
Aspectele profesionale vor fi în centrul preocupărilor Leilor tot anul. Vor studia, vor acumula cunoștințe. Marte îți va ajuta pe Lei să fie informați. Cei singuri își pot planifica nunta, aprilie-septembrie e intervalul în care se poate face asta.

Horoscop post-coronavirus Leu, cu Mihai Voropchievici
Surpriză pentru cei căsătoriți. La locul de munca Leii sunt apreciați și e bine să economisiți banii. Din ianuarie, sănătatea cere atenție pentru Lei. Nu intrați în contact cu cei răciți!


Horoscop 2021 FECIOARĂ, cu Mihai Voropchievici

FECIOARĂ:
Munca e mult mai obositoare pentru Fecioare. Nu vă temeți să cereți ajutorul cuiva. În prim plan e familia în 2021.

Horoscop post-coronavirus Fecioară, cu Mihai Voropchievici
Învațați să vedeți dacă un om profitor vă e benefic. Sănătatea e bună dacă petreceți mai mult timp în natură. Faceți-vă noi prieteni pentru că anul aduce mult noroc în viața socială.


Horoscop 2021 BALANȚĂ, cu Mihai Voropchievici

BALANȚĂ:
Multe speranțe și schimbări pozitive pentru Balanțe. Au ajutor din partea multe prieteni în 2021. Analizând trecutul, vor afla cum să se orienteze în viitor. 2021 e an bun pentru cei căsătoriți și pentru cei ce își doresc o căsătorie.

Horoscop post-coronavirus Balanță, cu Mihai Voropchievici
Tentația de a cheltui fără măsură e foarte mare. În 2021 nu mai faceți poftele tuturor că sunt tentații multe de a cheltui inutil. Atenție la sănătate! Tentațiile în 2021 pentru toate zodiile de a scăpa în bunătățuri și a strica sistemul digestiv. Și cântarul.

Balanțele pot avea conflicte anul viitor cu familia. Anul pare promițător în toate direcțiile.


Horoscop 2021 SCORPION, cu Mihai Voropchievici

SCORPION:
În 2021 scorpionii trebuie să fie discreți. Nu e bine să spuneți ce vreți să faceți, câți bani aveți, ce casă vă luați. E anul discreției totale. Nu uitați de familie.

Horoscop post-coronavirus Scorpion, cu Mihai Voropchievici
Creativitatea vă va ajuta în cariera dumneavoastră, 2021 e anul pentru schimbări mari. Nu folosiți toți banii în investiție. Achitați-vă datoriile! Sănătatea mentală trebuie să fie protejată, dar și sănătatea fizică. Odihnă mai multă la anul. În 2021 vi se vor întâmpla multe lucruri interesante.

Horoscop 2021 SĂGETĂTOR, cu Mihai Voropchievici

SĂGETĂTOR:
În 2021, Săgetătorii au un an calm și prosper. În dragoste sunt stimulați și ies din rutină. La muncă sunt mult mai solicitați anul viitor. Săgetătorii vor învăța lucruri noi în 2021.

Horoscop post-coronavirus Săgetător, cu Mihai Voropchievici
Renunțați la obiceiurile proaste, fiți moderați! E posibil să vă îngrășați. Anul 2021 aduce tentații amoroase, noroc la bani, carieră și în viața socială. Va trebui să aveți grijă cum vă manifestați personalitatea.

Horoscop 2021 CAPRICORN, cu Mihai Voropchievici

CAPRICORN:
Capricornul va avea un an special. Mult noroc în dragoste anul viitor. Nu luați decizii în grabă! Financiar pot să apara îngrijorări pentru că banii s-au dus. În 2021 nu împrumutați bani.

Horoscop post-coronavirus Capricorn, cu Mihai Voropchievici
Viața de familie va fi provocatoare, atât timp cât Mercur e retrograd. Apelați la compromisuri și vă va face bine. Aveți suișuri și coborîșuri în 2021, e una caldă și una rece. Fiind norocoși, anul va trece în folosul vostru. Sănătatea e bună dacă păstrați un echilibru în alimentație și în tot ce înseamnă tentații.

Horoscop 2021 VĂRSĂTOR, cu Mihai Voropchievici

VĂRSĂTOR:
Vărsătorul are un an lejer. Anul 2021 aduce multe oportunități, șanse și provocări. În plan sentimental aveți continuitate, partenerul vă înțelege. Dacă sunt totuși tensiuni mari, păstrați echilibrul.

Horoscop post-coronavirus Vărsător, cu Mihai Voropchievici
Pot fi schimbări la locul de muncă. Banii nu-i cheltuiți pe nimicuri în 2021! Nu ignorați niciun semn al corpului în special în perioada aprilie-septembrie pe latura de sănătate. Vărsătorii au carismă în 2021.

Horoscop 2021 PEȘTI, cu Mihai Voropchievici

PEȘTI:

În 2021 Peștii se concentrează pe pasiuni. Comunicarea plăcută aduce oportuniți în dragoste, parteneriate, cupluri dar și pentru cei singuri. Explozie de dragoste în perioada 25 februarie- 20 martie.

Horoscop post-coronavirus Pești, cu Mihai Voropchievici
Pentru cei necăsătoriți e an bun pentru uniune. Nu vă folosiți banii în mod necugetat. Nu e an de cumpărat mașină! Chiar dacă sursa de venit e permanentă e bine să cheltuiți moderat.

 

Sursa: antena3.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 27 decembrie 2020 - 2 ianuarie 2021. 6 zodii, momente cumplite la trecerea dintre ani

Avertisment șocant pentru toți românii: ”Închideți gazele și lumina!”. Ce se va întâmpla

Zodiile care se îmbogățesc până la finalul anului 2020

Horoscop bani Ianuarie 2021: Ce zodie va avea bani cu carul și ce zodie va pierde tot?

Ce semnificație au cifrele din CNP, potrivit lui Mihai Voropchievici

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ritualul practicat de Baba Vanga pentru noroc și bani. Ce rugăciune poate atrage schimbări favorabile în viețile noastre
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri