Horoscop rune: 12 iulie – 18 iulie 2021. O zodie depăşeşte multe obstacole!

Horoscop rune: 12 iulie – 18 iulie 2021. O zodie depăşeşte multe obstacole!
Horoscop rune: 12 iulie – 18 iulie 2021. O zodie depăşeşte multe obstacole!

Consultă horoscopul săptămânal al runelor, 12 iulie – 18 iulie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Balanță pot ajunge la conflicte mari!

Horoscop  rune, 12 iulie – 18 iulie 2021, oferă câteva descrieri generale. În această săptămâna, eforturile vor fi răsplătite.  Crede în visele tale, pentru că îți vei atinge obiectivele. Noi oportunități profesionale și financiare prospere vor veni în curând.

Horoscopul rune oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop rune, 12 iulie – 18 iulie 2021- Zodia Berbec

Cei care acționează cu prudență, moderație și organizare ar putea primi rezultate constante și sigure, în această săptămână. În acest moment, cel mai bine este să acordați prioritate mai multor proiecte temporare și să acționați în etape.

Horoscop rune, 12 iulie – 18 iulie 2021- Zodia Taur

În această săptămână totul este legat darul tău de empatie și comunicare emoțională. Încearcaţi să fiţi la curent cu meditația și relaxarea profundă. Trebuie să evitaţi energia conflictului. Căile sunt deschise pentru realizări, toate favorabile obiectivelor. Acceptă tot ceea ce oferă viața și fii optimist.

Horoscop rune, 12 iulie – 18 iulie 2021- Zodia Gemeni

Este timpul să vă cunoasteţi mai mult pe voi înşivă.

Definiţia săptămânii este  înțelepciunea, meditația, rugăciunea şi studiul. Această cunoaștere a identității este rodul conștientizării, care poate fi găsit doar în linişte și singurătate. Abia atunci putem simți cine suntem cu adevărat.

Horoscop rune, 12 iulie – 18 iulie 2021- Zodia Rac

În acest moment, bunăstarea va fi realizată dacă puteți învesti într-o perfecţionare profesională. Evitați să acționați cu vehemenţă la locul de muncă, chiar dacă aveți perfectă dreptate.

Cel mai bun lucru este să încerci să-ți imaginezi cum se simte persoana respectivă, să te pui în locul ei. Acest lucru va face diferența.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Horoscopul rune, 12 iulie – 18 iulie 2021 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop rune, 12 iulie – 18 iulie 2021- Zodia Leu

Depășirea unor obstacole și perseverenta în viața de zi cu zi vor aduce un succes constant. Seninătatea este cheia succesului. Evitați anxietatea pe cât de mult posibil. Folosește timpul în favoarea ta. Răbdarea va duce la depășirea fiecărui obstacol din trecut.

Horoscop rune, 12 iulie – 18 iulie 2021- Zodia Fecioară

Există preziceri de noi oportunități în plan financiar, cu posibilitatea unui câştig foarte mare. Veți putea achita datoriile sau veți învesti în ceva nou. Ar putea apărea o nouă funcție sau un loc de muncă, în această săptămână. Totuşi, acesta este încă un moment de instabilitate, urcușuri și coborâșuri și schimbări neașteptate.  

Horoscop rune, 12 iulie – 18 iulie 2021- Zodia Balanță

Săptămâna aduce preziceri ale rupturilor și conflictelor, dacă vă lăsați condus de rațiune şi încăpățânare. Nu are rost să luptaţi dacă lucrurile nu merita. Există mai multe fapte care dezvăluie erori, neînțelegeri și confuzii. În același timp în care există multă atracție, doriţi să vă lăsaţi purtați de aventuri.

Citeste si: //CITEȘTE// FEMEIA SCORPION. TOP 7 caracteristici

Horoscop rune, 12 iulie – 18 iulie 2021- Zodia Scorpion

O săptămâna favorabila căutării spirituale și cunoașterii de sine. Nu există obstacole sau probleme, dar evitați să încercați să recuperați ceva care nu a funcționat. Căutați inspirație și creativitate în activități diferite și distractive.

Horoscop rune, 12 iulie – 18 iulie 2021- Zodia Săgetător

Acesta este un moment de retrospecţie şi reflexie. Orice veţi face acasă va fi reînnoit și vă va reîncărca energia pentru întreaga săptămână. Există energii complicate pe cer în acest moment, care înclină spre stări de apăsare, astfel încât să evitați expunerea la riscuri.

Citește și: Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii- kanald.ro

Citește și: "Am sperat că Viorel scapă!"- Părinții bărbatului mort la Ibănești își urlă durerea!- stirilekanald.ro

Horoscop rune, 12 iulie – 18 iulie 2021- Zodia Capricorn

Evitați să vă lăsați purtați de dorințe, în această perioadă. În acest moment există un risc ridicat de amăgire și de a vă lăsa purtați pe căi ce nu duc la lucruri serioase. Nu este o săptămâna favorabilă pentru achiziții mari. Așteptați ceva timp înainte de a decide în privinţa unei cheltuieli.

Horoscop rune, 12 iulie – 18 iulie 2021- Zodia Vărsător

Luna va favoriza momente intime...  Profitați de ocazie pentru a crea un moment special cu dragostea voastră la lumina lumânărilor. Această săptămâna favorizează imaginația, visele și fantezia. Există modalități bune de a face afaceri sau de a dezvolta noi proiecte. Oameni din trecutul pot reapărea când nu te aştepţi.

Horoscop rune, 12 iulie – 18 iulie 2021- Zodia Pești

Această săptămâna dezvăluie iubirea adevărată! Vor fi posibile momente de sărbătoare mare și vești ce aduc fericire. Conjunctura astrală vă avantajează. Evitaţi să oferiți ajutor dacă asistați la vreun conflict chiar şi la locul de muncă, deoarece pot fi lupte karmice grele și... vă veți epuiza energia dacă nu veți avea grijă de voi înșivă.

 

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul rune şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

12 iulie 2021: horoscop. O zodie poate face o achiziţie scumpă!

Imagini IMPRESIONANTE cu Andreea Esca și mama ei, din tinerețe. Femeia care i-a dat viață vedetei era o ADEVĂRATĂ divă

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Un nou val de praf saharian vine în România. Ce recomandă specialiștii

Rugăciune care se citește în a doua zi de Rusalii. Ajută la iertarea păcatelor

Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! „Mi s-a părut că se pune în fața mea să mă intimideze!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Rebecca

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies