Horoscop romantic pentru 2015! Uite cum vei sta cu iubirea anul viitor, in functie de zodia ta!


Horoscop romantic pentru 2015! Uite cum vei sta cu iubirea anul viitor, in functie de zodia ta!

Horoscopul dragostei 2015 este realizat pe baza tranzitelor si aspectelor astrologice care influenteaza casa relatiilor sentimentale, casa casniciei si casa sexualitatii - pentru fiecare zodie in parte.

 

BERBEC
Energia sexuala, la cote inalte, si puternica inflacarare emotionala iti trezesc un viu interes pentru flirt, experiente erotice sau legaturi sentimentale. Ocaziile amoroase nu lipsesc, iar raspunsul tau la aluzii sau provocari este prompt si viguros. Pe scurt, in 2015 sunt sanse maxime sa te indragostesti.
Daca asa se va intampla, va fi o iubire nascuta brusc, in circumstante neobisnuite sau pentru o persoana neasteptata.
Flacara poate izbucni oricand, insa exista anumite perioade care accentueaza predispozitia: februarie-martie, cand Venus, planeta iubirii, si Marte, planeta pasiunii, trec prin Berbec; aprilie, cand se produce o eclipsa de Luna chiar in casa relatiilor Berbecului; sau iunie-iulie, cand Venus trece prin casa senzualitatii Berbecului.
Daca ai o relatie solida si nu se pune problema alteia noi, in cuplu se discuta despre copii, poate sa apara chiar o sarcina, sau exista o realizare legata de copii.
Iar viata intima este mai bogata si mai intensa.
Pe 11 august 2015 Jupiter trece in casa muncii Berbecului, iar elanul se mai domoleste. Ba, se poate chiar sa apara unele complicatii.
Ciclul retrogradarii lui Venus atinge casa iubirii Berbecului in august-septembrie 2015, iar in septembrie-octombrie casa cuplului Berbecului este atinsa si ea de retrogradarea lui Mercur.
Septembrie 2015, luna in care se intersecteaza cele doua cicluri, nu se anunta deloc linistita, dar poate fi deosebit de relevanta.
Ultimele doua luni ale anului 2015 sunt din nou foarte pasionale, mai ales noiembrie.
TAUR
Saturn paraseste casa relatiilor Taurului mai intai pe 23 decembrie 2014, lasandu-te sa respiri liber in prima parte a lui 2015.
Starnite de trecerea lui Venus si a lui Marte prin Taur, lunile martie si aprilie 2015 sunt zburdalnice si infocate, putandu-se solda cu aventuri galante, dar si cu peripetii si momente de pierdere a controlului.
Saturn revine in casa relatiilor Taurului la jumatatea lui iunie 2015, pentru inca trei luni mai sobre, in care pune punctul pe i sau finalizeaza ceva ce ramasese nefinalizat la trecerea precedenta.
In timpul acesta, are loc un alt eveniment astral de mare insemnatate pentru viata sentimentala a Taurilor: pe 11 august 2015 Jupiter, Marele Benefic, intra in casa dragostei Taurului, unde va sta pana in august 2016.
Incepand din 11 august, si mai ales dupa plecarea definitiva a lui Saturn din casa relatiilor Taurului (pe 16 septembrie 2015), atitudinea ta este marcata de senzualitate si romantism, de un apetit sexual robust si o inclinare catre flirt si placeri.
In plus, Jupiter e mester in a-ti crea conjuncturi favorabile nasterii unei noi iubiri...
Octombrie si prima decada din noiembrie 2015 formeaza o perioada fierbinte, cea mai fierbinte din an: langa Jupiter, in casa dragostei Taurului apar Venus, planeta iubirii si a seductiei, si Marte, planeta dorintei si a cuceririi. O adevarata bomba erotica. Ai grija, sa nu te ranesti daca explodeaza!
GEMENI
Evenimentele care intervin in 2015 sunt menite a te ajuta sa gasesti raspunsuri la intrebari de genul: Sunt in relatia potrivita? Ce vreau, de fapt, de la o relatie? Ce asteptari am de la partener/partenera? Si oare ce asteptari are el/ea de la mine?
2015 este primul din cei trei ani pe care Saturn ii va petrece in casa cuplului Gemenilor.
Saturn este o planeta sobra si inteleapta, care doreste sa te aduca pe albia nevoilor tale autentice, sa te invete sa analizezi si sa discerni, sa faci alegeri corecte, in cunostinta de cauza. Pentru asta, insa, te poate obliga sa treci prin felurite teste si incercari.
Perioada de 3 ani care incepe in 2015 este pentru Gemeni o perioada de bilant sentimental, de maturizare emotionala, de asezare intr-o relatie mai solida sau, dimpotriva, o perioada de redefinire sau de schimbare a directiei in viata de cuplu.
Se poate sa vrei sa te ancorezi mai adanc sau, dimpotriva, sa resimti nevoia de a te desprinde, de a lua o pauza. Depinde cat de solida e relatia. Ca linie generala, ai nevoie alaturi de tine de o persoana onesta si responsabila, pe care sa te poti baza.
Dincolo de toate, insa, tranzitul saturnian are o anumita rigiditate, pe care o poti depasi numai daca faci apel la suplete si adaptabilitate. Daca vrei sa ai o relatie confortabila, este important sa te situezi mereu pe o pozitie cooperanta, sa fii gata sa cauti solutii si punti de comunicare, sa examinezi situatiile si prin ochii celuilalt.
RAC
Daca esti pe faza si initiezi transformarile necesare, relatia se va imbunatati Daca ignori semnalele, tensiunile acumulate vor provoca la un moment dat transformari nedorite.
Inca ceva: Pluto este cam extremist. In 2015 va trebui, asadar, sa ai mai multa bunavointa si sa fii mai maleabil(a) cu cel de alaturi.
Exista insa si un motiv de bucurie: Saturn paraseste casa iubirii si a sexualitatii Racului, in care s-a aflat incepand din 2012, perioada in care te-a obligat sa suporti o doza suplimentara de incordare si frustrari.
Odata influenta saturniana indepartata din casa iubirii Racului, apare o relaxare la nivel erotic, iar terenul ar putea deveni fertil pentru o noua iubire.
Lunile mai si decembrie 2015 sunt incarcate de senzualitate si potential romantic; capacitatea de seductie a Racilor este la maximum si pot aparea ocazii sentimentale favorabile.
Sfarsitul lui iunie, toata luna iulie si prima decada din august 2015 aduc Racului o forta sexuala crescuta si inclinatii pasionale, fiind orientate catre initiativa si cucerire.
Iubirea Racilor este impulsionata, deopotriva, la finele lui octombrie si in primele doua decade din noiembrie 2015.
LEU
Intrat in Sagetator in decembrie 2014, Saturn, stapanul casei cuplului Leului, scapa de atmosfera apasatoare a Scorpionului, iar viata intima a Leilor se relaxeaza.
Saturn va reveni pentru scurt timp in Scorpion, intre iunie si septembrie 2015, reactivand anumite tensiuni, cel mai probabil legate de familia, locuinta sau proprietatile Leilor. In rest, pana in decembrie 2017, Saturn se va afla in Sagetator, adica in casa dragostei, a sexualitatii si a copiilor Leului- o pozitie frumoasa, care promite.
Trigonul pe care il face Saturn cu Uranus indica posibilitatea aparitiei unor schimbari de situatie neasteptate care ii avantajeaza pe Lei, sau a unor intamplari inedite, mai putin obisnuite.
Uranus vrea independenta si originalitate, asa ca lucrurile vor merge perfect pentru Lei daca cuplul va fi deschis catre noi experimente si partenerii isi vor respecta unul altuia independenta.
Cireasa de pe tort este trigonul pe care acelasi Saturn il face cu Jupiter din Leu in prima jumatate a anului 2015, trigon care prevesteste Leilor impliniri sentimentale, fericire si realizari comune.
Pentru Leii care sunt inca singuri, cresc sansele de a-si intalni jumatatea.
Ianuarie 2015 este pentru Leu o luna favorabila iubirii, dar cea mai interesanta parte a anului este cuprinsa intre iunie si octombrie 2015, cand Venus se va afla aproape continuu in zodia Leului.
FECIOARA
Inca din prima luna a anului 2015 ai parte de actiune: pe 12 ianuarie Marte intra in casa relatiilor Fecioarei, unde sta pana pe 20 februarie.
Marte starneste pasiuni aprinse, are tendinta de a cuceri si de a-si manifesta deschis emotiile. Se inflacareaza rapid si poate sa aduca iubiri fulgeratoare. Dar Marte poate sa provoace si conflicte, fiindca este impulsiv, razboinic si pripit.
Intre 27 ianuarie si 20 februarie 2015, prin casa cuplului Fecioarei trece si Venus, planeta dragostei. Venus seduce, atrage iubirea si are multa afectiune de oferit.
In perioada 27 ianuarie- 20 februarie, Marte si Venus se afla amandoi in casa relatiilor Fecioarei: este o perioada... fierbinte!
Apoi se instaureaza o oarecare liniste. Abia prin luna mai 2015 s-ar mai putea ivi ceva palpitant.
Adevarata aventura incepe pentru Fecioare in august 2015, cand Jupiter intra in Fecioara.
Mai intai, Jupiter este creditat cu darul de a aduce sansa in toate domeniile, deci si in dragoste. Apoi, Jupiter este un mare furnizor de energie fizica si sexuala, deci te poti astepta la o amplificare a libidoului si, de aici, la o predispozitie amoroasa mai accentuata.
BALANTA
Se poate sa se nasca o relatie noua sau sa renasca relatia existenta.
In cazul in care te afli intr-o legatura constrangatoare sau care nu are la baza o compatibilitate reala, nu ar fi de mirare ca aceasta sa se rupa in 2015. In acest caz, ruptura nu trebuie privita ca o drama, ci mai degraba ca o eliberare: se incheie o etapa si incepe alta, probabil mult mai interesanta si mai motivanta.
Ca regula generala, cat timp Uranus se afla in casa cuplului Balantei (pana in 2018), nimic nu este batut in cuie, totul este supus schimbarii si reinnoirii.
Daca vrei sa-ti mearga bine in dragoste sau in casnicie, in 2015 trebuie sa fugi de rutina, sa aduci mereu in relatie ceva nou, original sau incitant si, mai ales, sa faci astfel incat sa respecti libertatea celuilalt si sa ti-o aperi pe a ta, in acelasi timp.
SCORPION
In 2015 iti regasesti entuziasmul, iti creste moralul si ai mai multa incredere in tine. Apoi, eliberandu-te de alte presiuni, te poti ocupa mai pe indelete de suflet.
Alt motiv de optimism in 2015 este situarea lui Jupiter, stapanul casei iubirii si a erotismului Scorpionului, in cel mai inalt punct al horoscopului tau solar si in pasionalul si radiantul semn la Leului. Asadar: actiune!
In plus, trigonul pe care-l face Jupiter cu Uranus arata ca in 2015 in viata ta poate aparea o noua dragoste, pe neasteptate sau pentru o persoana la care nu te-i fi gandit. Daca nu se pune problema unui nou amor, relatia existenta poate sa cunoasca o revigorare sexuala si o deschidere spre noi experimente.
Luna ianuarie si primele doua decade din februarie 2015 sunt pasionale, pline de senzualitate.
In ultima decada din februarie si prima jumatate din martie 2015, dragostea Scorpionilor se impleteste cu munca sau cu responsabilitatile.
In a doua jumatate din martie, aprilie si prima jumatate din mai 2015, cuplul este pentru Scorpioni axul Universului.
Un mare potential amoros au si lunile septembrie, octombrie si decembrie 2015.
SAGETATOR
Dragostea poate sa apara dintr-o data, in circumstante iesite din comun, sau sa te arunce in bratele unei persoane cu totul neasteptate. Si nu ar fi de mirare sa aiba legatura cu diferentele culturale sau distantele geografice.
Altfel, 2015 este pentru Sagetatori un an al romantismului si al senzualitatii: Marte, stapanul casei iubirii Sagetatorului, face trei conjunctii cu Venus, in loc de una singura, cat este normal intr-un an.
Dragostea te cauta si iti poate rasari in fata oricand. Totusi, sansele cel mai mari sunt in februarie-aprilie si octombrie-noiembrie.
Astfel, perioada ianuarie-februarie 2015 pune accentul pe comunicare in general si pe influenta comunicarii asupra vietii in doi.
Perioada mai-iunie 2015 se centreaza strict asupra relatiilor Sagetatorului, disecand probleme mai vechi care reapar la suprafata sau readucandu-ti in atentie o fosta iubire.
Iar perioada septembrie-octombrie 2015 Mercur ia la puricat integrarea sociala a relatiei.
CAPRICORN
Acum dispar unele bariere, obstacole sau ghinioane care se poate sa fi afectat viata sentimentala si sexuala a Capricornilor in ultimii doi ani sau sa le fi pus piedici in incercarea de a intra intr-o noua relatie.
2015 este un an bun pentru schimbari care tin de familie sau domiciliu. Este posibil sa te muti la el/ea sau invers, iar daca locuiti deja impreuna, este posibil sa va mutati intr-o locuinta mai mare sau mai frumoasa sau, poate, in alta localitate sau chiar in alta tara.
Daca nu ai inca pereche, ai sanse mari sa-ti gasesti. In prima parte a anului 2015 se pot produce transformari psihologice ce pot conduce la o imbunatatire a relatiilor cu ceilalti si, prin aceasta, la sporirea sanselor de a intalni omul potrivit.
In martie-aprilie 2015 tendintele pasionale ale Capricornului sunt puternice si nu ar fi de mirare sa se iste vreo poveste de amor.
Iulie 2015 este o alta luna importanta pentru cuplul Capricornului, cu o mare incarcare emotionala. Atentie: aceasta intensitate se poate solda cu zile fierbinti de neuitat, dar poate si sa piarda directia si sa se materializeze in conflict.
O dezamagire nu este exclusa in august-septembrie 2015.
Octombrie 2015 poate aduce o idila la distanta, iar decembrie 2015 poate aduce multa distractie in doi.
VARSATOR
Apar ocazii propice nasterii unei noi iubiri, oferte si tentatii sentimentale, propuneri de logodna sau de casatorie, cuceriri, impacari sau alte satisfactii amoroase.
Daca te afli deja intr-o relatie, aceasta trece printr-o perioada de buna intelegere, sprijin reciproc, implinire si dezvoltare. Partenerul/partenera are parte de realizari, iar reusita sa contribuie indirect la fericirea ta. Perioada aprilie-iunie 2015 este plina de senzualitate si pasiune.
Pe de alta parte, daca esti intr-o relatie restrictiva sau constrangatoare, care te apasa, in 2015 se poate sa rupi lanturile si sa te eliberezi. In acest caz, este putin probabil ca perioada de singuratate sa dureze. Se va gasi iute cineva care sa umple golul.
Atentie mai ales in august-septembrie 2015, cand in casa relatiilor Varsatorului, alaturi de Venus, apare si Marte, iar situatia devine clocotitoare- fie foarte pasionala, fie conflictuala.
PESTI
2015 poate fi pentru Pesti un an al intalnirilor fericite, al implinirilor sentimentale, sau chiar al casatoriei. Dar poate aduce si spulberarea unor sperante sau o situatie relationala confuza.
Anul incepe contradictoriu: ianuarie si februarie 2015 sunt luni incarcate de erotism, gratie trecerii simultane prin Pesti a lui Venus si Marte, dar tot cam atunci Mercur, stapanul casei cuplului Pestilor, se afla in ciclul retrogradarii intr-o casa defavorabila, asa ca pasiunea ar putea merge mana in mana cu frustrarea.
Luna mai 2015 este foarte senzuala si poate da nastere unor conjuncturi fericite.
In iunie si iulie 2015, erotismul Pestilor atinge din nou cote inalte, iar viata amoroasa este foarte dinamica.
In august 2015 se petrece evenimentul anului: Jupiter, Marele Benefic, intra in casa cuplului Pestilor, unde va sta pana in vara lui 2016. Influenta benefica a lui Jupiter ar trebui sa se traduca prin dragoste si impliniri. Jupiter poate sa aduca Pestilor o noua iubire, satisfactii in relatia existenta- sau chiar ruperea relatiei, daca te constrange sau te apasa.
Octombrie si prima parte din noiembrie 2015 constituie pentru Pesti o perioada fierbinte si provocatoare, dar care te poate face sa-ti pierzi capul. Numai ca, daca vrei sa ai o viata de cuplu fericita, in 2015 trebuie sa-ti pastrezi capul pe umeri- si foarte limpede!
Sursa: Eastrolog.ro

BERBEC

Energia sexuala, la cote inalte, si puternica inflacarare emotionala iti trezesc un viu interes pentru flirt, experiente erotice sau legaturi sentimentale. Ocaziile amoroase nu lipsesc, iar raspunsul tau la aluzii sau provocari este prompt si viguros. Pe scurt, in 2015 sunt sanse maxime sa te indragostesti.

Daca asa se va intampla, va fi o iubire nascuta brusc, in circumstante neobisnuite sau pentru o persoana neasteptata. Flacara poate izbucni oricand, insa exista anumite perioade care accentueaza predispozitia: februarie-martie, cand Venus, planeta iubirii, si Marte, planeta pasiunii, trec prin Berbec; aprilie, cand se produce o eclipsa de Luna chiar in casa relatiilor Berbecului; sau iunie-iulie, cand Venus trece prin casa senzualitatii Berbecului.

Daca ai o relatie solida si nu se pune problema alteia noi, in cuplu se discuta despre copii, poate sa apara chiar o sarcina, sau exista o realizare legata de copii. Iar viata intima este mai bogata si mai intensa.

Pe 11 august 2015 Jupiter trece in casa muncii Berbecului, iar elanul se mai domoleste. Ba, se poate chiar sa apara unele complicatii.

Ciclul retrogradarii lui Venus atinge casa iubirii Berbecului in august-septembrie 2015, iar in septembrie-octombrie casa cuplului Berbecului este atinsa si ea de retrogradarea lui Mercur.

Septembrie 2015, luna in care se intersecteaza cele doua cicluri, nu se anunta deloc linistita, dar poate fi deosebit de relevanta.

Ultimele doua luni ale anului 2015 sunt din nou foarte pasionale, mai ales noiembrie.

TAUR

Saturn paraseste casa relatiilor Taurului mai intai pe 23 decembrie 2014, lasandu-te sa respiri liber in prima parte a lui 2015.

Starnite de trecerea lui Venus si a lui Marte prin Taur, lunile martie si aprilie 2015 sunt zburdalnice si infocate, putandu-se solda cu aventuri galante, dar si cu peripetii si momente de pierdere a controlului.

Saturn revine in casa relatiilor Taurului la jumatatea lui iunie 2015, pentru inca trei luni mai sobre, in care pune punctul pe i sau finalizeaza ceva ce ramasese nefinalizat la trecerea precedenta.

In timpul acesta, are loc un alt eveniment astral de mare insemnatate pentru viata sentimentala a Taurilor: pe 11 august 2015 Jupiter, Marele Benefic, intra in casa dragostei Taurului, unde va sta pana in august 2016.

Incepand din 11 august, si mai ales dupa plecarea definitiva a lui Saturn din casa relatiilor Taurului (pe 16 septembrie 2015), atitudinea ta este marcata de senzualitate si romantism, de un apetit sexual robust si o inclinare catre flirt si placeri.

In plus, Jupiter e mester in a-ti crea conjuncturi favorabile nasterii unei noi iubiri...

Octombrie si prima decada din noiembrie 2015 formeaza o perioada fierbinte, cea mai fierbinte din an: langa Jupiter, in casa dragostei Taurului apar Venus, planeta iubirii si a seductiei, si Marte, planeta dorintei si a cuceririi. O adevarata bomba erotica. Ai grija, sa nu te ranesti daca explodeaza!

GEMENI

Evenimentele care intervin in 2015 sunt menite a te ajuta sa gasesti raspunsuri la intrebari de genul: Sunt in relatia potrivita? Ce vreau, de fapt, de la o relatie? Ce asteptari am de la partener/partenera? Si oare ce asteptari are el/ea de la mine?

2015 este primul din cei trei ani pe care Saturn ii va petrece in casa cuplului Gemenilor.Saturn este o planeta sobra si inteleapta, care doreste sa te aduca pe albia nevoilor tale autentice, sa te invete sa analizezi si sa discerni, sa faci alegeri corecte, in cunostinta de cauza. Pentru asta, insa, te poate obliga sa treci prin felurite teste si incercari.

Perioada de 3 ani care incepe in 2015 este pentru Gemeni o perioada de bilant sentimental, de maturizare emotionala, de asezare intr-o relatie mai solida sau, dimpotriva, o perioada de redefinire sau de schimbare a directiei in viata de cuplu.

Se poate sa vrei sa te ancorezi mai adanc sau, dimpotriva, sa resimti nevoia de a te desprinde, de a lua o pauza. Depinde cat de solida e relatia. Ca linie generala, ai nevoie alaturi de tine de o persoana onesta si responsabila, pe care sa te poti baza.

Dincolo de toate, insa, tranzitul saturnian are o anumita rigiditate, pe care o poti depasi numai daca faci apel la suplete si adaptabilitate. Daca vrei sa ai o relatie confortabila, este important sa te situezi mereu pe o pozitie cooperanta, sa fii gata sa cauti solutii si punti de comunicare, sa examinezi situatiile si prin ochii celuilalt.

RAC

Daca esti pe faza si initiezi transformarile necesare, relatia se va imbunatati Daca ignori semnalele, tensiunile acumulate vor provoca la un moment dat transformari nedorite.

Inca ceva: Pluto este cam extremist. In 2015 va trebui, asadar, sa ai mai multa bunavointa si sa fii mai maleabil(a) cu cel de alaturi.

Exista insa si un motiv de bucurie: Saturn paraseste casa iubirii si a sexualitatii Racului, in care s-a aflat incepand din 2012, perioada in care te-a obligat sa suporti o doza suplimentara de incordare si frustrari.

Odata influenta saturniana indepartata din casa iubirii Racului, apare o relaxare la nivel erotic, iar terenul ar putea deveni fertil pentru o noua iubire.

Lunile mai si decembrie 2015 sunt incarcate de senzualitate si potential romantic; capacitatea de seductie a Racilor este la maximum si pot aparea ocazii sentimentale favorabile.

Sfarsitul lui iunie, toata luna iulie si prima decada din august 2015 aduc Racului o forta sexuala crescuta si inclinatii pasionale, fiind orientate catre initiativa si cucerire.

Iubirea Racilor este impulsionata, deopotriva, la finele lui octombrie si in primele doua decade din noiembrie 2015.

LEU

Intrat in Sagetator in decembrie 2014, Saturn, stapanul casei cuplului Leului, scapa de atmosfera apasatoare a Scorpionului, iar viata intima a Leilor se relaxeaza.

Saturn va reveni pentru scurt timp in Scorpion, intre iunie si septembrie 2015, reactivand anumite tensiuni, cel mai probabil legate de familia, locuinta sau proprietatile Leilor. In rest, pana in decembrie 2017, Saturn se va afla in Sagetator, adica in casa dragostei, a sexualitatii si a copiilor Leului- o pozitie frumoasa, care promite.

Trigonul pe care il face Saturn cu Uranus indica posibilitatea aparitiei unor schimbari de situatie neasteptate care ii avantajeaza pe Lei, sau a unor intamplari inedite, mai putin obisnuite.

Uranus vrea independenta si originalitate, asa ca lucrurile vor merge perfect pentru Lei daca cuplul va fi deschis catre noi experimente si partenerii isi vor respecta unul altuia independenta.

Cireasa de pe tort este trigonul pe care acelasi Saturn il face cu Jupiter din Leu in prima jumatate a anului 2015, trigon care prevesteste Leilor impliniri sentimentale, fericire si realizari comune.

Pentru Leii care sunt inca singuri, cresc sansele de a-si intalni jumatatea.

Ianuarie 2015 este pentru Leu o luna favorabila iubirii, dar cea mai interesanta parte a anului este cuprinsa intre iunie si octombrie 2015, cand Venus se va afla aproape continuu in zodia Leului.

FECIOARA

Inca din prima luna a anului 2015 ai parte de actiune: pe 12 ianuarie Marte intra in casa relatiilor Fecioarei, unde sta pana pe 20 februarie.

Marte starneste pasiuni aprinse, are tendinta de a cuceri si de a-si manifesta deschis emotiile. Se inflacareaza rapid si poate sa aduca iubiri fulgeratoare. Dar Marte poate sa provoace si conflicte, fiindca este impulsiv, razboinic si pripit.

Intre 27 ianuarie si 20 februarie 2015, prin casa cuplului Fecioarei trece si Venus, planeta dragostei. Venus seduce, atrage iubirea si are multa afectiune de oferit.

In perioada 27 ianuarie- 20 februarie, Marte si Venus se afla amandoi in casa relatiilor Fecioarei: este o perioada... fierbinte!

Apoi se instaureaza o oarecare liniste. Abia prin luna mai 2015 s-ar mai putea ivi ceva palpitant.

Adevarata aventura incepe pentru Fecioare in august 2015, cand Jupiter intra in Fecioara.

Mai intai, Jupiter este creditat cu darul de a aduce sansa in toate domeniile, deci si in dragoste. Apoi, Jupiter este un mare furnizor de energie fizica si sexuala, deci te poti astepta la o amplificare a libidoului si, de aici, la o predispozitie amoroasa mai accentuata.

BALANTA

Se poate sa se nasca o relatie noua sau sa renasca relatia existenta.

In cazul in care te afli intr-o legatura constrangatoare sau care nu are la baza o compatibilitate reala, nu ar fi de mirare ca aceasta sa se rupa in 2015. In acest caz, ruptura nu trebuie privita ca o drama, ci mai degraba ca o eliberare: se incheie o etapa si incepe alta, probabil mult mai interesanta si mai motivanta.

Ca regula generala, cat timp Uranus se afla in casa cuplului Balantei (pana in 2018), nimic nu este batut in cuie, totul este supus schimbarii si reinnoirii.

Daca vrei sa-ti mearga bine in dragoste sau in casnicie, in 2015 trebuie sa fugi de rutina, sa aduci mereu in relatie ceva nou, original sau incitant si, mai ales, sa faci astfel incat sa respecti libertatea celuilalt si sa ti-o aperi pe a ta, in acelasi timp.

SCORPION

In 2015 iti regasesti entuziasmul, iti creste moralul si ai mai multa incredere in tine. Apoi, eliberandu-te de alte presiuni, te poti ocupa mai pe indelete de suflet.

Alt motiv de optimism in 2015 este situarea lui Jupiter, stapanul casei iubirii si a erotismului Scorpionului, in cel mai inalt punct al horoscopului tau solar si in pasionalul si radiantul semn la Leului. Asadar: actiune!

In plus, trigonul pe care-l face Jupiter cu Uranus arata ca in 2015 in viata ta poate aparea o noua dragoste, pe neasteptate sau pentru o persoana la care nu te-i fi gandit. Daca nu se pune problema unui nou amor, relatia existenta poate sa cunoasca o revigorare sexuala si o deschidere spre noi experimente.

Luna ianuarie si primele doua decade din februarie 2015 sunt pasionale, pline de senzualitate.

In ultima decada din februarie si prima jumatate din martie 2015, dragostea Scorpionilor se impleteste cu munca sau cu responsabilitatile.

In a doua jumatate din martie, aprilie si prima jumatate din mai 2015, cuplul este pentru Scorpioni axul Universului.

Un mare potential amoros au si lunile septembrie, octombrie si decembrie 2015.

SAGETATOR

Dragostea poate sa apara dintr-o data, in circumstante iesite din comun, sau sa te arunce in bratele unei persoane cu totul neasteptate. Si nu ar fi de mirare sa aiba legatura cu diferentele culturale sau distantele geografice.

Altfel, 2015 este pentru Sagetatori un an al romantismului si al senzualitatii: Marte, stapanul casei iubirii Sagetatorului, face trei conjunctii cu Venus, in loc de una singura, cat este normal intr-un an.

Dragostea te cauta si iti poate rasari in fata oricand. Totusi, sansele cel mai mari sunt in februarie-aprilie si octombrie-noiembrie.

Astfel, perioada ianuarie-februarie 2015 pune accentul pe comunicare in general si pe influenta comunicarii asupra vietii in doi.

Perioada mai-iunie 2015 se centreaza strict asupra relatiilor Sagetatorului, disecand probleme mai vechi care reapar la suprafata sau readucandu-ti in atentie o fosta iubire.

Iar perioada septembrie-octombrie 2015 Mercur ia la puricat integrarea sociala a relatiei.

CAPRICORN

Acum dispar unele bariere, obstacole sau ghinioane care se poate sa fi afectat viata sentimentala si sexuala a Capricornilor in ultimii doi ani sau sa le fi pus piedici in incercarea de a intra intr-o noua relatie.

2015 este un an bun pentru schimbari care tin de familie sau domiciliu. Este posibil sa te muti la el/ea sau invers, iar daca locuiti deja impreuna, este posibil sa va mutati intr-o locuinta mai mare sau mai frumoasa sau, poate, in alta localitate sau chiar in alta tara.

Daca nu ai inca pereche, ai sanse mari sa-ti gasesti. In prima parte a anului 2015 se pot produce transformari psihologice ce pot conduce la o imbunatatire a relatiilor cu ceilalti si, prin aceasta, la sporirea sanselor de a intalni omul potrivit.

In martie-aprilie 2015 tendintele pasionale ale Capricornului sunt puternice si nu ar fi de mirare sa se iste vreo poveste de amor.

Iulie 2015 este o alta luna importanta pentru cuplul Capricornului, cu o mare incarcare emotionala. Atentie: aceasta intensitate se poate solda cu zile fierbinti de neuitat, dar poate si sa piarda directia si sa se materializeze in conflict.

O dezamagire nu este exclusa in august-septembrie 2015.

Octombrie 2015 poate aduce o idila la distanta, iar decembrie 2015 poate aduce multa distractie in doi.

VARSATOR

Apar ocazii propice nasterii unei noi iubiri, oferte si tentatii sentimentale, propuneri de logodna sau de casatorie, cuceriri, impacari sau alte satisfactii amoroase.

Daca te afli deja intr-o relatie, aceasta trece printr-o perioada de buna intelegere, sprijin reciproc, implinire si dezvoltare. Partenerul/partenera are parte de realizari, iar reusita sa contribuie indirect la fericirea ta. Perioada aprilie-iunie 2015 este plina de senzualitate si pasiune.

Pe de alta parte, daca esti intr-o relatie restrictiva sau constrangatoare, care te apasa, in 2015 se poate sa rupi lanturile si sa te eliberezi. In acest caz, este putin probabil ca perioada de singuratate sa dureze. Se va gasi iute cineva care sa umple golul.

Atentie mai ales in august-septembrie 2015, cand in casa relatiilor Varsatorului, alaturi de Venus, apare si Marte, iar situatia devine clocotitoare- fie foarte pasionala, fie conflictuala.

PESTI

2015 poate fi pentru Pesti un an al intalnirilor fericite, al implinirilor sentimentale, sau chiar al casatoriei. Dar poate aduce si spulberarea unor sperante sau o situatie relationala confuza.

Anul incepe contradictoriu: ianuarie si februarie 2015 sunt luni incarcate de erotism, gratie trecerii simultane prin Pesti a lui Venus si Marte, dar tot cam atunci Mercur, stapanul casei cuplului Pestilor, se afla in ciclul retrogradarii intr-o casa defavorabila, asa ca pasiunea ar putea merge mana in mana cu frustrarea.

Luna mai 2015 este foarte senzuala si poate da nastere unor conjuncturi fericite.

In iunie si iulie 2015, erotismul Pestilor atinge din nou cote inalte, iar viata amoroasa este foarte dinamica.

In august 2015 se petrece evenimentul anului: Jupiter, Marele Benefic, intra in casa cuplului Pestilor, unde va sta pana in vara lui 2016. Influenta benefica a lui Jupiter ar trebui sa se traduca prin dragoste si impliniri. Jupiter poate sa aduca Pestilor o noua iubire, satisfactii in relatia existenta- sau chiar ruperea relatiei, daca te constrange sau te apasa.

Octombrie si prima parte din noiembrie 2015 constituie pentru Pesti o perioada fierbinte si provocatoare, dar care te poate face sa-ti pierzi capul. Numai ca, daca vrei sa ai o viata de cuplu fericita, in 2015 trebuie sa-ti pastrezi capul pe umeri- si foarte limpede!

Sursa: Eastrolog.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri neașteptate despre artistă:”Lumea a judecat-o foarte greșit, fără să se știe motivul. Vrea copii”- radioimpuls.ro

 

Citeste si: Mesajele emoționante primite de mama Geta de la fiicele sale, cu ocazia zilei de naștere: „Ești o mamă cum rar există în lume”. Surorile Sterp se mândresc cu cea care le-a dat viață- kanald.ro

Citeste si: Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea parte de sănătate? Tradiții și obiceiuri străvechi!- stirilekanald.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei din 27 martie 2023. O zodie preia conducerea

Zodiac 27 martie 2023. Află ce zodie va avea succes pe plan profesional

Anca Dinicu, fugărită în trafic de polițiști: 'Când erau după mine, au dat într-o groapă și...' EXCLUSIV - ego.ro

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei - kudika.ro

Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea parte de sănătate? Tradiții și obiceiuri străvechi! - stirilekanald.ro

Horoscop chinezesc weekend 25-26 martie 2023: Zodiile care-și împlinesc o mare dorință. Au astrele de partea lor la final de săptămână - kanald.ro

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea - radioimpuls.ro

Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile - wowbiz.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Care sunt trendurile în materie de rochii de mireasă pentru anul 2023
Citește mai departe
Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri