Horoscop Oana Hanganu: Mercur in Balanta, 22 septembrie-10 octombrie


Aflat în Balanţă, Mercur va favoriza comunicarea, negocierile, călătoriile ”în doi”, colaborările în plan profesional. Deciziile se vor lua doar după ce vor fi luate în calcul toate variantele şi, în general, se va ţine cont de interesul tuturor părţilor implicate sau vizate.

În cupluri se trece mai uşor peste probleme, iar reproşurile, chiar dacă nu lipsesc, nu mai sunt atât de ”tăioase” ca acelea din perioadele cu Mercur în Fecioară, de exemplu, când spiritul critic al Fecioarei făcea, adesea, ”din ţânţar, amăsar”.

 

Dar niciun tranzit astral nu este perfect! Perioada cu Mercur în Balanţă va pune la încercare răbdarea multora dintre noi!

 

Iar asta, pentru că Balanţei îi place să analizeze toate variantele şi să caute informaţii suplimentare despre orice ar putea avea legătură cu decizia pe care trebuie să o ia. Balanţei îi place să revină asupra deciziilor care, altora, li se par ”bătute în cuie” şi să provoace o nouă discuţie, o nouă negociere, o nouă abordare. Doar din dorinţa ca toate aspectele să fie avute în vedere, toate variantele să fie discutate, iar decizia să fie cea mai bună pentru toată lumea implicată sau vizată!

 

Citeste continuarea pe oanahoroscop.com


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Secretul luptătoarei Diana Belbiță! ”Prințesa Războinică” și-a arătat adevărata față: ”Viața e prea scurtă”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri