Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile cu mult noroc in saptamana 22 - 28 iulie. Au lumea la picioare


Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile cu mult noroc in saptamana 22 - 28 iulie. Au lumea la picioare.

Balanţa- La trecerea pe care Soarele o face din Rac în Leu, e clar că săptămâna viitoare se anunţă mult mai bună. De ce? Dispare cuadratura Rac(Soare prezent) cu Soare natal de pe astrograma voastră. Mă refer la horoscopul vostru general, nu la cel personal. Numai harta natală personală poate indica misiune de viaţă, blocajele, problemele care vă presează. Mercur va intra în mişcare retrogradă din data de 25 iulie, deci inteligenţa activă vă va ajuta să vă orientaţi. Prietenii vechi şi noi!...
 
Scorpion- Mercur Retrograd şi Soarele rezonează cu Mijlocul Cerului şi vă îndreaptă faţa către adevărata credinţă şi esoterism. Vă plac ştiinţele subtile şi terapiile naturiste, cât mai vechi, ancestrale (acupunctură, homeopatie, etc). Inotul elimină energiile negative. Băile cu sare mare relaxează.
 
Săgetător- La voi atât Mercur Retrograd cât şi planetele retrograde din sector astro-financiar(din Capricorn) predispun la pierderi. Plătiţi pentru plăceri sexuale şi nu vă pasă de cei din jur. Pierdeţi inutil timpul în anturaje în care nimeni nu vă preţuieşte. Trădări de la partenerii reali sau secreţi, inclusiv în iubire. Investiţi în sănătate, faceţi controale medicale. Doar aşa puteţi să vă mai reveniţi la normal.
 
Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Asa ceva e incredibil! A purtat o sarcina cu sapte bebelusi si i-a nascut pe cale naturala. VIDEO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri

Setări confidențialitate