Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 13 - 19 octombrie 2019! Zile negre pentru trei zodii


Ce anunță astrologul pentru săptămâna care urmează. O săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând.

Leu- Știți că anul trecut a fost unul foarte dificil? La cei mai mulți problemele continuă pentru că nu au înțeles ce ravagii face Axa Destinului de a fost conjunctă cu Malefica Lilith. Doar pe astrograma dumneavoastră karmică pot să descifrez aceste secrete. Deși credeți că aspectul a trecut, poate lăsa urmări grave pe sănătate, plan sentimental și relațional, relația cu cei mici, carieră,loc de muncă, câștiguri,ș.a.

Citeste si: 10.10. 2019 Câteva zodii au o zi EXTREM de proastă! Vezi de ce! "Ai grijă și de partenerul de viață, nu îl mai neglija"

 

Fecioara- Vedeți ce a pățit Reghe, nativ al acestei zodii? După o căsătorie dificilă în Germania, a luat o femeie-bărbat și agresivă. Știți ce zodie este? Săgetător. I s-a mai dat și emisiune la TV, deși e plină de bani din transferurile cu fotbaliști. Ați văzut cum l-a lovit pe Dan Alexa, de spune presa că-I este amant. Nu mă îndoiesc de așa ceva, că sunt native și nativi din Săgetător care aleargă caii rău de tot…

Balanță- Ați văzut ce am scris la Berbec și la celelalte zodii?!? Că este foarte important. Cum Soarele a rămas doar cu Marte în constelația voastră(Marte face opoziție cu Luna din Berbec) și cuadratură cu Axa Karmică e mai mult decât obligatoriu să înțelegeți cum pot raporta aceste aspecte la astrograma voastră karmică,să nu pățiți cine știe ce necaz.Și mai important,că e ziua voastră de naștere.

Scorpion- Ați citit horoscopul acesta și pe cele din trecut și nu vă întrebați de ce urmează? Aflați că totul este legat de trecutul vostru karmic și de viețile anterioare. Dacă nu vi le-am analizat, e greu să înțelegeți și să vă descurcați pe viitor. Tocmai mi-a confirmat o Doamnă din Săgetător ce a pățit și cum a fost trădată de partenerul de viață, care-I este și coleg de muncă. Vă spuneam de 2Malefic Kisses.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri