Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Saptamana 20 - 27 mai aduce mari schimbari pentru toate zodiile


Săptămâna este de bun augur, pentru că debutează cu o Mare Sărbătoare: Sfinţii Constantin şi Elena (21 mai). Soarele intră în Gemeni şi aduc o urare de viaţă lungă şi sănătate nativilor acestei Zodii.

Rac- Soarele şi Venus îşi dau mâna şi asigură o comunicare  bună la locul de muncă, de sunteţi diplomaţi, cooperanţi, dispuşi să lucraţi bine în echipă. Ceea ce aţi început săptămâna trecută începe să prindă contur. De ce? Pentru că vă spuneam săptămâna trecută de Luna Nouă şi de un nou început(proiect) Notă: Citiţi ce spuneam săptămâna trecută! Risc  crescut de trădări şi adulter(divorţ), datoriţă tranzitelor  saturniene, plutoniene prin sector astro- matrimonial.

Leu- Axa Tipului Tău este şi Axa Timpului Meu. De aceea progresiile solare anunţă faptul că prietenii sunt foarte importanţi. Importanţi sunt şi copiii, că sunt prieteni adevăraţi, de suflet. Chiar şi cei necuvântători(animăluţe cu suflet). De aceea, Leii care nu au copii din diverse motive, e bine să infieze din adăposturile din ţară, că e plină ţara de căţei abandonaţi. Unii donează pisicuţe, papagali,etc! Sunt mulţi ticăloşi care fac rău animalelor de companie şi trebuiesc aspru pedepsiţi.

Fecioara şi Feciorii- Să se gândească să îşi facă acum un dar de stele, să obţină un Bilet pentru Paradis. Sunt mulţi copii abandonaţi în Leagănele de Copii, în Orfelinate, care abia aşteaptă să fie iubiţi şi ocrotiţi de părinţi adoptatori(Mercur şi Soarele tranzitează sectorul astral al credinţei). Aşa vă asiguraţi o poziţie socială bună, vă consolidaţi cariera şi planul social şi profesional. Succes în toate spun! Kiron în Berbec reprezintă lecţie de viaţă - străngeţi bani albi pentru zile negre!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate

6 reguli pentru protecția solară corectă a copiilor, explicate de Ela Crăciun

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri