Horoscop decembrie 2016! Vezi ce iti rezerva astrele in luna Craciunului


Vedeta lunii decembrie 2016 este Uranus, maestrul surprizelor si initiatorul innoirii. Fiindca sta practic pe loc, efectele lui Uranus sunt foarte puternice si, tipic lui, impredictibile.

Horoscop decembrie 2016. Si fiindca se afla in Berbec, efectele lui sunt cu atat mai viguroase, explicite, poate chiar explozive.

Horoscop decembrie 2016.
Uranus este implicat in ambele aspecte astrologice majore ale lunii decembrie 2016: un trigon cu Saturn (de bine) si o opozitie cu Jupiter (care nu e de bine).

Top 4 zodii care fac alegeri gresite in dragoste

Horoscop decembrie 2016. Pe de o parte, trigonul dintre Saturn (situat in Sagetator) si Uranus (in Berbec), care se perfecteaza pe 25 decembrie 2016, agreeaza innoirea controlata. Adica schimbarile care au in spate o analiza prealabila si o strategie cu bataie pe termen lung, schimbarile care se fac in baza experientei sau a unor acumulari de lunga durata.

Top 4 zodii feminine care fac lucruri neobisnuite din dragost

Horoscop decembrie 2016. Pe de alta parte, opozitia dintre Jupiter (situat in Balanta) si Uranus (in Berbec), care se perfecteaza pe 26 decembrie, cere libertate, schimbare si innoire cu orice pret. O cere intempestiv: agita spiritele, forteaza nota, se comporta nebuneste, rebel, revolutionar, uneori violent. Aduce neprevazutul, intamplari bruste, bulversante.

Horoscop decembrie 2016. Distonantele Jupiter-Uranus au prostul obicei de a declansa evenimente neasteptate, cu tenta exploziva. La nivel macro, opozitia Jupiter-Uranus ar putea genera accidente de proportii, pene de curent, incendii, explozii, cataclisme naturale, rebeliuni, conflicte sau scandaluri diverse (politice, financiare, juridice, religioase, financiare, universitare etc.), sau viraje ciudate pe piata bursiera.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Andy are iubită acasă!? Aşa arată femeia de care concurentul de la Puterea Dragostei a fost îndrăgostit!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri