Horoscop complet DECEMBRIE 2016: Taurii isi schimba complet viata!


Citeste horoscopul complet al lunii Decembrie 2016. Afla ce ti-au pregatit astrele.

 

Berbec
Segmentul profesional este foarte dinamic pe tot parcursul lunii. Se întrezăresc discuţii importante cu şefii, cu reprezentanţi ai unor instituţii oficiale, invitaţii la evenimente sociale. Alege-ţi cuvintele şi gesturile cu grijă, pentru că mentalul şi percepţiile sunt distorsionate. Astfel, una se gândeşte, alta se vorbeşte şi cu totul altceva se înţelege. Este posibil să-ţi fie şifonată imaginea publică. Răsturnările de situaţie în plan profesional sunt frecvente şi greu de înţeles la prima vedere. A doua parte a lunii aduce neplăceri legate de sănătate. Ar fi bine să-ţi programezi analize medicale şi dialguri cu specialişti în sănătate. În relaţiile cu anturajul apropiat există şanse să se destrame unele relaţii. Detaşează-te, bucură-te de vacanţa de Iarnă şi ai încredere că totul se desfăşoară spre binele tău suprem.
Taur
Se pare că îţi vei schimba foarte mult filozofia de viaţă pe parcursul acestei luni.
Sunt favorizate studiile, participarea la seminarii şi cursuri pe teme diverse. Temele spirituale îţi vor atrage în mod special interesul, poate şi datorită faptului că finalul lunii aduce sărbători de sezon. Relaţiile cu persoanele aflate în străinătate vor fi frecvente. De asemenea vor avea succes planurile de călătorie. Totuşi, după 19 Decembrie fii prudent la drum, deoarece sunt posibile neplăceri. Călătoreşte numai în condiţii de siguranţă şi numai cu un scop bine determinat, ce nu poate fi rezolvat în altă perioadă.
Financiar este o perioadă bună, în sensul că poţi obţine bani şi bunuri prin intermediul altora. Te poţi descurca foarte bine şi cu datoriile, aşa încât ar fi bine să le achiţi pe toate. A doua parte a lunii îţi aduce în preajmă prieteni, dar fii prudent. Unii sunt cu totul altceva decât par!
Gemeni
Multă forfotă în plan partenerial în prima parte a lunii.
Este o perioadă de bun augur, pentru că ai şanse să lămureşti animozităţi vechi şi să te gândeşti serios la implicarea în colaborări noi sau, în funcţie de situaţie, într-o legătură amoroasă oficială. Segmentul financiar îţi aduce în atenţie cheltuielile comune cu alţii, dar şi moştenirile şi partajele personale sau profeisonale. Acordă atenţie maximă acestui segment şi redu cheltuielile. Este rost să primeşti recompense şi cadouri. După 19 Decembrie pot apărea nereguli în documentele financiare, cheltuieli nefinalizate în trecut şi discuţii aprinse pe teme patrimoniale. Prudenţă, discernământ, răbdare! Călătoriile sunt susţinute în prima parte a lunii, mai ales cele în străinătate. Însă relaţiile cu persoanele străine sunt conflictuale şi se pot destrăma de la banalităţi. Se aşterne în faţa ta o nouă etapă de viaţă.
Rac
O perioadă fructuoasă în plan partenerial! Sigur că la prima vedere, totul pare distorsionat, dar cu puţin efort şi bunăvoină vei reuşi să depistezi părţile bune ale situaţiilor în care vei fi implicat. Se vor lămuri chestiuni parteneriale vechi, atât cu partenerul de viaţă, cât şi cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. De asemenea este posibil să revii asupra unor înţelegeri şi contracte, deoarece apar elemente noi vizavi de modul de desfăşurare al acţiunilor comune sau vizavi de plata aferentă. Susţine-ţi punctele de vedere şi nu te lăsa impreisonat de figurile unora! Continuă să-ţi îndrepţi atenţia şi eforturile spre casă şi familie. Renovează, repară, schimbă piesele de mobilier, decorează-ţi căminul aşa cum îţi place, cu inima deschisă. Astfel vei atrage de partea şi fondurile necesare, dar şi oameni dragi şi de încredere.
Leu
Evenimentele principale ale perioadei analizate se vor desfăşura în mod special în segmentul profesional. Răsturnări de situaţie, reluarea unor activităţi vechi şi a unor discuţii furtunoase. Dozează-ţi eforturile, selectează priorităţile şi evită provocările celorlalţi. Pe fondul agitaţiei din câmpul muncii, sănătatea poate avea de suferit. Astfel este posibil să-ţi programezi consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale. Este bine să te tratezi corespunzător şi să-ţi pui pe primul loc sănătatea şi relaţiile cu cei dragi. Relaţiile parteneriale se menţin conflictuale în prima parte a lunii, însă există şi o parte bună. Vei reuşi să te debarasezi de oamenii şi situaţiile care te necăjesc şi care au devenit prea obositoare. A doua parte a lunii aduce iz de sărbătoare şi chef de petrecere. Bucură-te de tot ce te înconjoară!
Fecioara
În prima parte a lunii, accentul revine treburilor gospodăreşti şi relaţiilor cu membrii familiei. Ai şanse deosebite de a face uşor curăţenii, reparaţii, reamenajări interioare. Îngrijeşte atent sursele de foc şi de aer din spaţiul locativ, deoarece sunt posibile avarii importante. Relaţiile cu cei dragi sunt favorizate, astfel că întâlnirile şi dialogurile cu aceste persoane vor fi frecvente şi de bun augur. Până pe 18 Decembrie continuă iureşul din câmpul muncii, astfel că vor veni continu sarcini de lucru noi, importante şi urgente. Dozează-ţi eforturile, întrucât organismul are nevoie de repaos regulat şi de bună calitate. Pe la mijlocul lunii se va încheia o etapă profesională care durează de ceva vreme. Este vorba mai ales de relaţiile cu şefii de la locul de muncă. Dezamăgiri şi reproşuri nefondate din partea unor care doar pun paie pe foc.
Balanta
Foarte animate sunt relaţiile cu anturajul apropiat în prima parte a lunii. Întâlniri, dialoguri, vizite, activităţi comune cu cei dragi, toate se amestecă într-un carusel greu de stăpânit şi înţeles. Fii prudent în vorbe şi gesturi, pentru că unii te vor percepe eronat şi de aici apare un şir lung de conflicte. Segmentul domestic este activ pe toată durata lunii, astfel că activităţile gopodăreşti şi relaţiile cu membrii familiei vor fi frecvente. Se vor deschide discuţii ample privitoare la moşteniri, obiecte patrimoniale, vânzarea şi achiziţioarea unor bunuri. Prudenţă, deoarece după 19 Decembrie mentalul va fi răscolit şi te poţi răzgândi sau alţii se pot răzgândi vizavi de o chestiune patrimonială comună. Noutăţi în casă şi familiei, vrei, nu vrei! Persoana iubită şi copiii te provoacă mult până în preajma datei de 19, existând riscul unor despărţiri.
Scorpion
Cheltuielile predomină în prima parte a lunii, fiind vorba pe de o parte, de cele necesare traiului cotidian, iar pe de altă parte, despre mofturile celor dragi. Este adevărat că îţi cresc veniturile, însă doar temporar. Sunt şanse să primeşti cadouri, recompense sau veşti mult aşteptate privitoare la rezolvarea unor datorii, moşteniri sau partaje. Relaţiile cu anturajul apropiat sunt frecvente, astfel că vei lua legătura cu diverse persoane, unele cunoscute cu multă vreme în urmă. De asemenea se vor înteţi călătoriile pe distanţe scurte, fie în scop profesional, fie pentru a vizita pe cei dragi. Prudenţă la mijloacele de transport! Mentalul va fi răscolit începând cu 19 Decembrie, deci alege-ţi cu grijă vorbele şi gesturile. De unii prieteni te vei desprinde din varii motive. Este bine să-ţi selectezi cu grijă anturajul şi să te orientezi spre persoane de bună calitate.
Sagetator
Eşti în formă în prima parte a lunii, astfel că te poţi ocupa cu succes de îngrijirea sănătăţii şi de reorganizarea programului cotidian. Planifică obiective pe termen lung şi urmăreşte-le îndeaproape. Unii te vor lua drept exemplu bun, deci fii prudent cum te afişezi în lume. Segmentul financiar este foarte activ, în special secţiunea venituri şi cheltuieli cotidiene. Pe de o parte primeşti bani, cadouri, recompense, însă pe de altă parte cheltuieşti mult, poate chiar mai mult decât îţi poţi permite. Există riscul să te afunzi în datorii nefondate, deci chibzuieşte-ţi atent fiecare cumpărătură. Bine ar fi să achiţi la timp facturile, taxele sau orice alt tip de datorie şi abia apoi să-ţi orientezi fondurile spre mofturi. De evitat investiţiile după 19 Decembrie, întrucât sunt şanse de pierderi, furturi, fraude. Relaţiile cu anturajul apropiat sunt disonante. Fereşte-te să vorbeşti despre tine!
Capricorn
Îţi este favorizată detaşarea de cotidian, astfel că ar fi bine să profiţi de energia astrală din parima partea lunii şi să te gândeşti pe îndelete la planurile tale de viitor. Ai nevoie de odihnă, plimbări în aer liber, dialoguri de taină cu cei dragi şi de încredere. De asemenea îţi sunt susţinute activităţile departe de ochii şi urechile lumii. Programează-ţi şedinţe de îngrijire corporală, consultaţii medicale cu diverşi specialişti în sănătate şi vizite la prieteni şi rude. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului, pe şolduri, coapse şi pe sistemul respirator. A doua parte a lunii te aduce în prim-planul vieţii cotidiene, astfel că vei reveni în mijlocul celor dragi cu forţe proaspete. Cheltuielile sunt frecvente până în preajma datei de 19 Decembrie, existând riscul să acumulezi datorii sau să cheltuieşti pe obiecte inutile. Fii prudent şi chibzuieşte-ţi atent cumpărăturile!
Varsator
Eşti foarte apropiat de prieteni, însă ei de tine mai puţin. Este adevărat că se ivesc proiecte, acţiuni comune cu aceste persoane, dar şi dinspre segmentul profesional apar oprtunităţi de a te afirma şi de a obţine recompensele binemeritate. Îţi sunt favorizate relaţiile şi acţiunile comune cu persoanele mai în vârstă decât tine. Astfel se pot lega prietenii trainice, care să dureze mulţi ani de acum încolo. Relaţiile sentimentale sunt umbrite pe toată durata lunii, iar în preajma date de 14 Decembrie o etapă amoroasă se va finaliza. Ori se încheie o relaţie amoroasă veche, ori se reconfigurează relaţia existentă, prin modificarea foarte clară a termenilor şi condiţiilor de desfăşurare. A doua parte a lunii îţi aduce dorinţă de retragere din forfota cotidiană şi izolare. Fii înţelegător cu tine însuţi şi ocupă-te de sănătate. Cheltuieli majore după 19 Decembrie.
Pesti
Segmentul socio-profesional este foarte animat pe toată durata lunii. Şedinţe urgente la serviciu, prezentări importante la care trebuie să iei cuvântul sau să oferi soluţii constructive, decizii luate în grabă – totul se desfăşoară rapid şi greu de urmărit. Însă primeşti susţinerea colegilor, şefii te urmăresc atent şi punctează aspectele pozitive ale activităţii tale profesionale, astfel că de fapt lucrurile se desfăşoară frumos şi în beneficiul tău. Este posibil să obţii o funcţie de conducere, sarcini de lucru noi, de anvergură, ba chiar poţi primi recompense şi apluze pentru merite deosebite în câmpul muncii. Prudenţă şi măsură în toate, pentru că există şi reversul medaliei! Relaţiile cu prietenii se vor evideţia în a doua parte a lunii, unele chiar destul de zgomotos. Se vor relua discuţii aprinse şi conflicte vechi, deci nu te baza prea mult pe aceste persoane.

Berbec

Segmentul profesional este foarte dinamic pe tot parcursul lunii. Se întrezăresc discuţii importante cu şefii, cu reprezentanţi ai unor instituţii oficiale, invitaţii la evenimente sociale. Alege-ţi cuvintele şi gesturile cu grijă, pentru că mentalul şi percepţiile sunt distorsionate. Astfel, una se gândeşte, alta se vorbeşte şi cu totul altceva se înţelege. Este posibil să-ţi fie şifonată imaginea publică. Răsturnările de situaţie în plan profesional sunt frecvente şi greu de înţeles la prima vedere. A doua parte a lunii aduce neplăceri legate de sănătate. Ar fi bine să-ţi programezi analize medicale şi dialguri cu specialişti în sănătate. În relaţiile cu anturajul apropiat există şanse să se destrame unele relaţii. Detaşează-te, bucură-te de vacanţa de Iarnă şi ai încredere că totul se desfăşoară spre binele tău suprem.

Taur

Se pare că îţi vei schimba foarte mult filozofia de viaţă pe parcursul acestei luni. Sunt favorizate studiile, participarea la seminarii şi cursuri pe teme diverse. Temele spirituale îţi vor atrage în mod special interesul, poate şi datorită faptului că finalul lunii aduce sărbători de sezon. Relaţiile cu persoanele aflate în străinătate vor fi frecvente. De asemenea vor avea succes planurile de călătorie. Totuşi, după 19 Decembrie fii prudent la drum, deoarece sunt posibile neplăceri. Călătoreşte numai în condiţii de siguranţă şi numai cu un scop bine determinat, ce nu poate fi rezolvat în altă perioadă. Financiar este o perioadă bună, în sensul că poţi obţine bani şi bunuri prin intermediul altora. Te poţi descurca foarte bine şi cu datoriile, aşa încât ar fi bine să le achiţi pe toate. A doua parte a lunii îţi aduce în preajmă prieteni, dar fii prudent. Unii sunt cu totul altceva decât par!

Zodii care vor avea sarbatorile de iarna ingreunate! Decembrie este o luna a revelatiilor pentru ele!

Gemeni

Multă forfotă în plan partenerial în prima parte a lunii. Este o perioadă de bun augur, pentru că ai şanse să lămureşti animozităţi vechi şi să te gândeşti serios la implicarea în colaborări noi sau, în funcţie de situaţie, într-o legătură amoroasă oficială. Segmentul financiar îţi aduce în atenţie cheltuielile comune cu alţii, dar şi moştenirile şi partajele personale sau profeisonale. Acordă atenţie maximă acestui segment şi redu cheltuielile. Este rost să primeşti recompense şi cadouri. După 19 Decembrie pot apărea nereguli în documentele financiare, cheltuieli nefinalizate în trecut şi discuţii aprinse pe teme patrimoniale. Prudenţă, discernământ, răbdare! Călătoriile sunt susţinute în prima parte a lunii, mai ales cele în străinătate. Însă relaţiile cu persoanele străine sunt conflictuale şi se pot destrăma de la banalităţi. Se aşterne în faţa ta o nouă etapă de viaţă.

Rac

O perioadă fructuoasă în plan partenerial! Sigur că la prima vedere, totul pare distorsionat, dar cu puţin efort şi bunăvoină vei reuşi să depistezi părţile bune ale situaţiilor în care vei fi implicat. Se vor lămuri chestiuni parteneriale vechi, atât cu partenerul de viaţă, cât şi cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. De asemenea este posibil să revii asupra unor înţelegeri şi contracte, deoarece apar elemente noi vizavi de modul de desfăşurare al acţiunilor comune sau vizavi de plata aferentă. Susţine-ţi punctele de vedere şi nu te lăsa impreisonat de figurile unora! Continuă să-ţi îndrepţi atenţia şi eforturile spre casă şi familie. Renovează, repară, schimbă piesele de mobilier, decorează-ţi căminul aşa cum îţi place, cu inima deschisă. Astfel vei atrage de partea şi fondurile necesare, dar şi oameni dragi şi de încredere.

Leu

Evenimentele principale ale perioadei analizate se vor desfăşura în mod special în segmentul profesional. Răsturnări de situaţie, reluarea unor activităţi vechi şi a unor discuţii furtunoase. Dozează-ţi eforturile, selectează priorităţile şi evită provocările celorlalţi. Pe fondul agitaţiei din câmpul muncii, sănătatea poate avea de suferit. Astfel este posibil să-ţi programezi consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale. Este bine să te tratezi corespunzător şi să-ţi pui pe primul loc sănătatea şi relaţiile cu cei dragi. Relaţiile parteneriale se menţin conflictuale în prima parte a lunii, însă există şi o parte bună. Vei reuşi să te debarasezi de oamenii şi situaţiile care te necăjesc şi care au devenit prea obositoare. A doua parte a lunii aduce iz de sărbătoare şi chef de petrecere. Bucură-te de tot ce te înconjoară!

Horoscopul DRAGOSTEI pentru luna decembrie 2016. Doua zodii se despart de Craciun si alte doua isi gasesc sufletul pereche!

Fecioara

În prima parte a lunii, accentul revine treburilor gospodăreşti şi relaţiilor cu membrii familiei. Ai şanse deosebite de a face uşor curăţenii, reparaţii, reamenajări interioare. Îngrijeşte atent sursele de foc şi de aer din spaţiul locativ, deoarece sunt posibile avarii importante. Relaţiile cu cei dragi sunt favorizate, astfel că întâlnirile şi dialogurile cu aceste persoane vor fi frecvente şi de bun augur. Până pe 18 Decembrie continuă iureşul din câmpul muncii, astfel că vor veni continu sarcini de lucru noi, importante şi urgente. Dozează-ţi eforturile, întrucât organismul are nevoie de repaos regulat şi de bună calitate. Pe la mijlocul lunii se va încheia o etapă profesională care durează de ceva vreme. Este vorba mai ales de relaţiile cu şefii de la locul de muncă. Dezamăgiri şi reproşuri nefondate din partea unor care doar pun paie pe foc.  

Balanta

Foarte animate sunt relaţiile cu anturajul apropiat în prima parte a lunii. Întâlniri, dialoguri, vizite, activităţi comune cu cei dragi, toate se amestecă într-un carusel greu de stăpânit şi înţeles. Fii prudent în vorbe şi gesturi, pentru că unii te vor percepe eronat şi de aici apare un şir lung de conflicte. Segmentul domestic este activ pe toată durata lunii, astfel că activităţile gopodăreşti şi relaţiile cu membrii familiei vor fi frecvente. Se vor deschide discuţii ample privitoare la moşteniri, obiecte patrimoniale, vânzarea şi achiziţioarea unor bunuri. Prudenţă, deoarece după 19 Decembrie mentalul va fi răscolit şi te poţi răzgândi sau alţii se pot răzgândi vizavi de o chestiune patrimonială comună. Noutăţi în casă şi familiei, vrei, nu vrei! Persoana iubită şi copiii te provoacă mult până în preajma datei de 19, existând riscul unor despărţiri.

Scorpion

Cheltuielile predomină în prima parte a lunii, fiind vorba pe de o parte, de cele necesare traiului cotidian, iar pe de altă parte, despre mofturile celor dragi. Este adevărat că îţi cresc veniturile, însă doar temporar. Sunt şanse să primeşti cadouri, recompense sau veşti mult aşteptate privitoare la rezolvarea unor datorii, moşteniri sau partaje. Relaţiile cu anturajul apropiat sunt frecvente, astfel că vei lua legătura cu diverse persoane, unele cunoscute cu multă vreme în urmă. De asemenea se vor înteţi călătoriile pe distanţe scurte, fie în scop profesional, fie pentru a vizita pe cei dragi. Prudenţă la mijloacele de transport! Mentalul va fi răscolit începând cu 19 Decembrie, deci alege-ţi cu grijă vorbele şi gesturile. De unii prieteni te vei desprinde din varii motive. Este bine să-ţi selectezi cu grijă anturajul şi să te orientezi spre persoane de bună calitate.

Cei mai buni barbati la pat! Aceste zodii masculine dau foc asternuturilor!

Sagetator

Eşti în formă în prima parte a lunii, astfel că te poţi ocupa cu succes de îngrijirea sănătăţii şi de reorganizarea programului cotidian. Planifică obiective pe termen lung şi urmăreşte-le îndeaproape. Unii te vor lua drept exemplu bun, deci fii prudent cum te afişezi în lume. Segmentul financiar este foarte activ, în special secţiunea venituri şi cheltuieli cotidiene. Pe de o parte primeşti bani, cadouri, recompense, însă pe de altă parte cheltuieşti mult, poate chiar mai mult decât îţi poţi permite. Există riscul să te afunzi în datorii nefondate, deci chibzuieşte-ţi atent fiecare cumpărătură. Bine ar fi să achiţi la timp facturile, taxele sau orice alt tip de datorie şi abia apoi să-ţi orientezi fondurile spre mofturi. De evitat investiţiile după 19 Decembrie, întrucât sunt şanse de pierderi, furturi, fraude. Relaţiile cu anturajul apropiat sunt disonante. Fereşte-te să vorbeşti despre tine!

Capricorn

Îţi este favorizată detaşarea de cotidian, astfel că ar fi bine să profiţi de energia astrală din parima partea lunii şi să te gândeşti pe îndelete la planurile tale de viitor. Ai nevoie de odihnă, plimbări în aer liber, dialoguri de taină cu cei dragi şi de încredere. De asemenea îţi sunt susţinute activităţile departe de ochii şi urechile lumii. Programează-ţi şedinţe de îngrijire corporală, consultaţii medicale cu diverşi specialişti în sănătate şi vizite la prieteni şi rude. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului, pe şolduri, coapse şi pe sistemul respirator. A doua parte a lunii te aduce în prim-planul vieţii cotidiene, astfel că vei reveni în mijlocul celor dragi cu forţe proaspete. Cheltuielile sunt frecvente până în preajma datei de 19 Decembrie, existând riscul să acumulezi datorii sau să cheltuieşti pe obiecte inutile. Fii prudent şi chibzuieşte-ţi atent cumpărăturile!

Varsator

Eşti foarte apropiat de prieteni, însă ei de tine mai puţin. Este adevărat că se ivesc proiecte, acţiuni comune cu aceste persoane, dar şi dinspre segmentul profesional apar oprtunităţi de a te afirma şi de a obţine recompensele binemeritate. Îţi sunt favorizate relaţiile şi acţiunile comune cu persoanele mai în vârstă decât tine. Astfel se pot lega prietenii trainice, care să dureze mulţi ani de acum încolo. Relaţiile sentimentale sunt umbrite pe toată durata lunii, iar în preajma date de 14 Decembrie o etapă amoroasă se va finaliza. Ori se încheie o relaţie amoroasă veche, ori se reconfigurează relaţia existentă, prin modificarea foarte clară a termenilor şi condiţiilor de desfăşurare. A doua parte a lunii îţi aduce dorinţă de retragere din forfota cotidiană şi izolare. Fii înţelegător cu tine însuţi şi ocupă-te de sănătate. Cheltuieli majore după 19 Decembrie.

Pesti

Segmentul socio-profesional este foarte animat pe toată durata lunii. Şedinţe urgente la serviciu, prezentări importante la care trebuie să iei cuvântul sau să oferi soluţii constructive, decizii luate în grabă – totul se desfăşoară rapid şi greu de urmărit. Însă primeşti susţinerea colegilor, şefii te urmăresc atent şi punctează aspectele pozitive ale activităţii tale profesionale, astfel că de fapt lucrurile se desfăşoară frumos şi în beneficiul tău. Este posibil să obţii o funcţie de conducere, sarcini de lucru noi, de anvergură, ba chiar poţi primi recompense şi apluze pentru merite deosebite în câmpul muncii. Prudenţă şi măsură în toate, pentru că există şi reversul medaliei! Relaţiile cu prietenii se vor evideţia în a doua parte a lunii, unele chiar destul de zgomotos. Se vor relua discuţii aprinse şi conflicte vechi, deci nu te baza prea mult pe aceste persoane.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Leu Iulie 2022. Nativii Leu au discuții tensionate cu persoane din trecut

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”

Horoscop 23 MAI 2022. Află ce zodie începe să facă economii

Horoscop 22 MAI 2022. Află ce zodie va face un schimb de experiențe

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Cum a luat naștere cafeaua. Boabele au fost mâncate pentru prima dată, crude

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri