Horoscop complet AstroCafe pentru 12 noiembrie: Tragedii pentru o zodie, lacrimi de bucurie pentru alta

Balanta

In acest weekend se pare ca vei avea de-a face cu prietenii. Subiectele abordate cu aceste persoane sunt legate de domeniul socio-profesional in care activezi. Fii prudent si nu iti divulga intentiile sau proiectele in care esti implicat. Sunt persoane care poarta multe masti in preajma ta, asa incat nu te lasa pacalit de vorbele lor bine ticluite. Relaxeaza-te, plimba-te in aer liber si asculta detasat povestile celor din jur. Vei afla lucruri interesante!

Scorpion

Este rost de intalniri cu multa lume la finalul acestei saptamani. Minunat este ca ai energie, farmec, spor pentru a te descurca in orice situatie ivita. Insa, tendinta de a riposta in graba, la te miri ce maruntis, iti poate atrage oprobriul celor din jur. Alege-ti vorbele si actiunile cu grija. Depinde numai de tine daca imaginea in ochii celorlalti, poate chiar si pozitia ta in cadrul unui grup se vor imbuntati in urma prestatiei tale.

Sagetator

Te atrag subiectele filozofice, planurile de calatorie si discutiile cu oameni bine instruiti in ale vietii. Pe de alta parte iti sunt favorizate activitatile de invatare si participarea la cursuri de weekend. Poti afla multe lucuri interesante, daca ai sa-ti deschizi sufletul fata de persoanele intalnite in aceste zile. Insa este recomandabil sa asculti mai mult si sa vorbesti strictul necesar. Serile acestui final de saptamana, foloseste-le pentru a medita la cele aflate.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>

viewscnt

Pentru tine

Parteneri