Horoscop Ana-Maria Ticea 17 -23 ianuarie 2022. Această zodie se va bucura din plin de prezența partenerului de viață


Află ce îți rezervă astrele în săptămâna 17 -23 ianuarie 2022!


In articol:

Astrologul Ana-Maria Ticea vă prezintă horoscopul acestei săptămâni. 

18 ianuarie- Lună Plină în Rac- Fenomenul astrologic reprezintă nevoia de a avea mai multă grijă la absolut toate acțiunile și activitățile pe care le facem, implicit la modul în care reacționăm și comunicăm cu oamneii din jurul nostru.

20 ianuarie- Soare în Vărsător- Semnifică libertate, atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic. Este perioada excelentă de a ne exprima exact așa cum simțim, dar și de a face lucrurile în ritmul și stilul nostru, fără să ne gândim la ceea ce ar putea spune alții despre noi.

Citeste si: Zodii care isi vor intalni dragostea in februarie

Horoscop Ana-Maria Ticea 17 -23 ianuarie 2022

BERBEC- Trebuie să aveți foarte mare atenție la toate deciziile pe care le luați la locul de muncă, pentru că s-ar putea să întâmpinați anumite discuții contradictorii cu colegii. Mare grijă la modul în care vă exprimați punctele de vedere!

TAUR- Nativii acestei zodii se gândesc la o reorganizare a vieții profesionale și personale.

Este o perioadă excelentă de a căuta noi idei și soluții pentru situațiile pe care le-au întâmpinat în ultima perioadă de timp.

Horoscop Ana-Maria Ticea 17 -23 ianuarie 2022

Horoscop Ana-Maria Ticea 17 -23 ianuarie 2022

[Sursa foto: PixaBay]

GEMENI- Gemenii vor căuta soluții atât în ceea ce privește planul profesional, cât și cel personal, însă trebuie să acorde o mare atenție influenței exterioare. Este foarte important să nu se bazeze pe cei din jur!

RAC- Nativii acestei zodii se gândesc la noi strategii financiare în săptămâna 17- 13 ianuarie 2022, însă trebuie să aibă foarte mare grijă la influențele exterioare, la ceea ce propun oamenii din jur.

LEU- Leii se gândesc să renunțe la agitația urbană pentru o perioadă de timp și să plece în locuri pe care ar fi vrut să le viziteze de mai mult timp. Au nevoie de foarte multă odihnă după toată perioada încărcată pe care au traversat-o.

Citeste si: Zodii de barbati care fac doar ce vor ei. Nu te vor asculta

Horoscop săptămânal 17 -23 ianuarie 2022

FECIOARĂ- Nativii acestei zodii se vor descurca de minune în contextele sociale, se vor reîntâlni cu prietenii mai vechi și chiar se vor oferi să îi ajute.

BALANȚĂ- Comunicarea poate fi deficitară în perioada ce urmează! Mare atenție la cum tratați neînțelegerile de acasă și pe cele de la locul de muncă!

SCORPION- Scorpionii se vor axa mai mult pe problemele altora, vor căuta diferite soluții și își vor consuma energia mai mult decât de obicei.

SĂGETĂTOR- Simt nevoia de a discuta cu partenerul de viață pentru a echilibra balanța. Sunt prevăzute multe cheltuieli în perioada ce urmează, drept pentru care vor avea nevoie și de susținere.

CAPRICORN- Capricornii își vor pune baza în partenerii de viață! În ceea ce privește planul profesional, ar trebui să aibă mare grijă la modul în care comunică, mai ales în situațiile de criză pe care le întâmpină.

VĂRSĂTOR- Au nevoie de odihnă și de noi strategii la locul de muncă! Este ideal să își urmeze intuiția pentru a dobândi rezultate excelente.

PEȘTI- Vă bucurați mai mult decât de obicei de toate momentele petrecute alături de partenerul de viață.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul succesului: Ce zodii fac bani

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Cele mai puternice femei din horoscop. Se descurca in orice

Zodii care nu se împacă bine cu mariajul

Foile de dafin: beneficii si proprietati

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cei mai doriti barbati ai horoscopului: zodii carora nu le poti rezista

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri