Horoscop 9 iulie 2022. Află ce zodie este cuprinsă de emoții

horoscop 9 iulie 2022
Horoscop 9 iulie 2022

Consultă horoscopul 9 iulie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Pești se axează pe cei apropiați lor.

Nativii zodiei Berbec sunt puși pe gânduri, planuri și intenții. În timp ce anumiți nativi sunt pregătiți să ofere tot ce au mai bun, fie că este vorba despre o anumită persoană sau despre planul profesional, alți nativi sunt pe punctul de a cădea în melancolia trecutului.

Horoscopul   oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

 

horoscop kfetele azi
Horoscop 9 iulie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Calendar ortodox 9 iulie 2022. Este sărbătoare cu cruce neagră sau roșie?

 

Horoscop 9 iulie 2022 -Zodia Berbec

Nativii Berbec se gândesc la mai multe aspecte pe care le consideră importante. Pe lângă acestea, există și mai multe intenții, planuri și dorințe care observi că te consumă destul.

Din cauza faptului că nu se pot realiza într-o clipită, cel mai bine ar fi să îți faci puțină ordine în gânduri.

Horoscop 9 iulie 2022 -Zodia Taur

Nativii Taur se lasă cuprinși de anumite emoții puternice, fie că este vorba despre unele frumoase sau unele mai puțin. Aceste emoții au legătură în special cu persoanele din anturajul apropiat.

Însă nu ar trebui să te lași pradă acestor emoții, pentru că vor trece.

Horoscop 9 iulie 2022 -Zodia Gemeni

Nativii Gemeni ar trebui să țină cont de faptul că este important să nu amestece emoțiile cu deciziile. Ar trebui să acorzi mai multă atenție domeniului financiar, pentru a nu intra în alte divergențe. Dacă vei amesteca emoțiile cu deciziile, vei observa că vor apărea consecințe neplăcute pentru toate persoanele implicate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Horoscop 9 iulie 2022 -Zodia Rac

Nativii Rac se simt între ciocan și nicovală. Pe de o parte, te simți bine, dar pe de altă parte te cuprind anumite gânduri negre, exact în momentele în care ți-e lumea mai dragă. Ținând cont de faptul că aceste gânduri apar total neintenționat, ar trebui să le faci să și plece mai ușor. 

 

Horoscopul din 9 iulie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

horoscop 2022
Horoscop 9 iulie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Calendar ortodox 5 iulie 2022. Este sărbătoare cu cruce neagră sau roșie?

Horoscop 9 iulie 2022 -Zodia Leu

Nativii Leu sunt pregătiți să se ocupe de o organizare mai bună.

Cu toate acestea, se vor amesteca mai multe lucruri care se dovedesc a nu fi tocmai în avantajul tău. Acesta este și motivul pentru care va trebui să preiei inițiativa organizării, astfel nu vei mai pierde nici timpul.

Horoscop 9 iulie 2022 -Zodia Fecioară

Nativii Fecioară au tendința de a-și refuza anumite necesități sau plăceri de moment. Trebuie să ții cont de faptul că există chiar anumite motive pe care le consideri a fi corecte și care te duc la astfel de decizii.

Cu toate acestea, nu ar trebui să dai în extrema pesimismului sau a neîncrederii în sine.

Horoscop 9 iulie 2022 -Zodia Balanță

Nativii Balanță nu pot accepta că au ceva de învățat de la toate persoanele din jurul lor. De menționat este faptul că ai de învățat chiar și de la partenerii cu care ai avut relații tensionate. Chiar acolo este și punctul de care ai nevoie în viața ta.

Horoscop 9 iulie 2022 -Zodia Scorpion

Nativii Scorpion au tendința de a se gândi tot mai mult la trecut. Acesta este un semn clar al faptului că poți cădea în ispită, mai exact în acea nostalgie. Cel mai bine ar fi să încerci să îți reconstruiești anumite situații pe care să le consideri ideale.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

horoscop zilnic dragoste
Horoscop 9 iulie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 6 iulie 2022. Află ce zodie are parte de o dezamăgire

Horoscop 9 iulie 2022 -Zodia Săgetător

Nativii Săgetător își fac griji de câteva zile, în legătură cu anumite situații care le tulbură starea de spirit. Aceste griji pot deveni treptat chiar pietre de moară, în special în cursul zilei de astăzi. Cu toate acestea, ar trebui să știi că tu ești singura persoană care le poate permite sau nu, să îți ocupe gândurile.

Horoscop 9 iulie 2022 -Zodia Capricorn

Nativii Capricorn sunt asaltați de noi idei și inițiative. Acestea vin tocmai din partea partenerilor de afaceri la care te așteptai cel mai puțin. Deși există și o parte pozitivă a acestor propuneri, există și o parte mai puțin plăcută, ținând cont de faptul că îți cam dă peste cap planurile pe care le aveai pentru astăzi.

Horoscop 9 iulie 2022 -Zodia Vărsător

Nativii Vărsător cad pe gânduri în ceea ce privește starea lor de sănătate sau chiar locul de muncă. Ideea principală a acestor gânduri, nu ține de fapt de legătură cu starea de sănătate sau locul de muncă, ci mai degrabă cu o altă parte a vieții tale, pe care încă nu ai descoperit-o.

Horoscop 9 iulie 2022 -Zodia Pești

Nativii Pești încep să fie din ce în ce mai axați pe sfera sentimentală din viața lor. A sosit semnul de care aveai nevoie, iar în acest moment, ar trebui să începi să te ocupi și de nevoile celor dragi și de solicitările acestor. Încearcă să vezi dincolo de cuvinte.

 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul zilnic şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Calendar ortodox 8 iulie 2022. Este sărbătoare cu cruce neagră sau roșie?

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Horoscop 8 iulie 2022. Află ce zodie este nevoită să plece în deplasare

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies