Horoscop 18-23 decembrie! Afla ce ti-au pregatit astrele la final de saptamana


Horoscop 18-23 decembrie! Afla ce ti-au pregatit astrele la final de saptamana

Mai e putin pana la Craciun si astrele deja lucreaza in favoarea noastra. E timpul sa scapi de griji si sa te bucuri de ce a mai ramas din 2014!

Berbec (21 martie- 20 aprilie)

Concentrarea dumneavoastră se va muta asupra carierei şi ambiţiilor profesionale. Mercur a intrat în Capricorn şi vă aduce oportunitatea de a cunoaşte şi relaţiona cu oamenii potriviţi, veţi primi sfaturi şi informaţii utile. Trebuie să găsiţi alte metode de a vă îmbunătăţi imaginea, asumarea de riscuri mari nu este utilă şi nici binevenită.

Taur (21 aprilie- 21 mai)

Vă veţi simţi nerăbdători să vă extindeţi teritoriul opţiunilor prin metode care vă sunt la îndemână, cum ar fi urmarea unor cursuri sau schimbul de experienţă profesională cu o altă companie,

dintr-o altă ţară. Este un moment bun să decideţi dacă vreţi ceva mai mult de la viaţă. Apar şansele unei legături romantice care va deveni mult mai pasională.

Gemeni (22 mai- 21 iunie)

Urmaţi-vă intuiţia şi nu vă mai faceţi atâtea griji. Veţi lua deciziile potrivite. Un prieten sau partener are chef de ceva distractiv şi vă tot invită, asigurându-vă că sunteţi companionul preferat.

Grijile dumneavoastră se vor referi mai degrabă la problemele de ordin financiar, dar aceasta este o perioadă bună pentru o reorganizare din acest punct de vedere.

Rac (22 iunie- 23 iulie)

Prezenţa neîntreruptă a lui Marte în sectorul care guvernează finanţele dumneavoastră v-ar putea încuraja să vă revizuiţi strategiile de investiţii. Parteneriatele vor trebui rediscutate, planurile, refăcute. O întâlnire importantă şi foarte intensă, cel mai probabil va avea loc sâmbătă, vă va face să luaţi o hotărâre mult amânată.

Viaţa socială străluceşte.

Leu (24 iulie- 23 august)

Dacă aveţi nevoie de ajutor, lăsaţi mândria la o parte şi cereţi sfatul şi intervenţia celor ce vă pot ajuta. Interesele care ţin de parteneriate vor fi evidenţiate, iar unirea forţelor cu cei din jur va fi o cale de a obţine mai mult. Grijile se vor muta, apoi, încet, dinspre domeniul profesional spre stilul de viaţă.

Fecioară (24 august- 23 septembrie)

Faptul că Marte stă în Vărsător vă poate face nerăbdători, ceea ce poate însemna că aţi putea fi nesatisfăcuţi de progresul dumneavoastră. Vă place să vă faceţi treaba ca la carte, aşa că este de ajutor să fiţi răbdători şi să mai reduceţi ritmul pentru a vă asigura că nu greşiţi.

Balanţă (24 septembrie- 23 octombrie)

Uneori, relaţiile romantice par ca picate din cer, din rai mai bine spus, iar această perioadă poate fi una pozitivă din acest punct de vedere. Dacă sunteţi într-o relaţie, partnerul ar putea avea planuri care vă vor face cât se poate de mulţumiţi. Următoarele zile vin cu o dorinţă de reorganizare şi de structură în viaţa dumneavoastră.

Scorpion (24 octombrie- 22 noiembrie)

Este foarte posibil să plecaţi la cumnpărături cu gândul de a lua cadouri pentru cei dragi şi să veniţi acasă cu ceva extraordinar pentru dumneavoastră înşivă. Iar aceasta este şi o metaforă pentru toate aspectele vieţii dumneavoastră, mai ales viaţa de cuplu.

Săgetător (23 noiembrie- 21 decembrie)

Nu vă angajaţi la mai mult decât puteţi duce într-o perioadă obişnuită doar pentru că se apropie sărbătorile. Dacă aveţi multe de realizat, fiţi realişti. Veţi descoperi în perioada următoare că vă este mai uşor să vă setaţi limite şi să fiţi mai pragmatici.

Capricorn (22 decembrie- 20 ianuarie)

Este o perioadă bună pentru a vă acorda timpul de relaxare de care aveţi nevoie. O privire introspectivă vă va ajuta să găsiţi calea de urmat în chestiunile ce ţin de cuplu şi familie. Este timpul ca planurile personale să aibă ceva mai multă importanţă, acordaţi-le prioritatea necesară.

Vărsător (21 ianuarie- 19 februarie)

Păreţi a fi plini de energie şi cu chef de muncă, dar şi de distracţie, în toată această perioadă. Totuşi, încet-încet, vă veţi muta concentrarea asupra problemelor de ordin spiritual, încurajându-vă să vă acordaţi timpul necesar relaxării. Este un moment bun să vă revizuiţi priorităţile şi să vă analizaţi parcursul personal.

Peşti (20 februarie- 20 martie)

Aveţi tot felul de planuri şi termene limită pe care vi le-aţi impus, dar, pe măsură ce sărbătorile se apropie, vă veţi simţi din ce în ce mai atraşi de ideea de a petrece timp cu familia şi prietenii. Veţi descoperi că dorinţa de distracţie este încă acolo, ba chiar mai puternică decât vă aşteptaţi.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este Mircea Cîmpeanu, soțul Mariei Ciobanu. Biografie: data nașterii, căsătorii, viață sportivă

Ambulanța chemată de URGENȚĂ acasă la Gabriela Cristea! Are COVID!

DESCOPERĂ: Casa de modă CHANEL. Cum a revoluționat Coco Chanel lumea modei

DESCOPERĂ: Casa de modă Schiaparelli. Cine a fost Elsa Schiaparelli, rivala lui Coco Chanel

DESCOPERĂ: Casa de modă YVES SAINT LAURENT. Povestea designerului care a revoluționat istoria modei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este MARIA CIOBANU. Data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri