Han și Inci, ”confruntări” cu trecutul

Han și Inci, ”confruntări” cu trecutul
Han și Inci, ”confruntări” cu trecutul

În această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Han și Inci vor trebui să se “confrunte” cu himerele trecutului, care nu le dau pace și care le-au marcat dramatic existența.

Han încearcă să aibă grijă, așa cum se cuvine, de familia sa, însă trecutul dureros, care și-a pus atât de dramatic amprenta în viețile tuturor membrilor familiei Derenoglu, este greu de uitat.

Și Inci trece printr-o perioada dificilă, atunci când află că tatăl său este internat în spital. Inci află că părintele patern, pe care îl consideră vinovat de moartea mamei sale, se află la terapie intensivă, în urma unor altercații cu infractorii locali și, cu toate că nu îl mai acceptă în viața sa, din cauza evenimentelor petrecute în familie, tânăra tresare la

auzul acestei vești.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pe de altă parte, bunicul Memduh are bucuria să afle că a fost acceptat să predea, ca profesor, la o școală din oraș, însă nu știe că această situație nu este întâmplătoare.

Nu ratați, în această seară, de la ora 21:45, un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Denise Rifai semnalează un nou fake news

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Sfatul zilei din 27 iulie 2024. O zodie nu se poate bucura de vacanță din cauza locului de muncă

Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies