Han și Inci, ”confruntări” cu trecutul

Han și Inci, ”confruntări” cu trecutul
Han și Inci, ”confruntări” cu trecutul

În această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Han și Inci vor trebui să se “confrunte” cu himerele trecutului, care nu le dau pace și care le-au marcat dramatic existența.

Han încearcă să aibă grijă, așa cum se cuvine, de familia sa, însă trecutul dureros, care și-a pus atât de dramatic amprenta în viețile tuturor membrilor familiei Derenoglu, este greu de uitat.

Și Inci trece printr-o perioada dificilă, atunci când află că tatăl său este internat în spital. Inci află că părintele patern, pe care îl consideră vinovat de moartea mamei sale, se află la terapie intensivă, în urma unor altercații cu infractorii locali și, cu toate că nu îl mai acceptă în viața sa, din cauza evenimentelor petrecute în familie, tânăra tresare la

auzul acestei vești.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Pe de altă parte, bunicul Memduh are bucuria să afle că a fost acceptat să predea, ca profesor, la o școală din oraș, însă nu știe că această situație nu este întâmplătoare.

Nu ratați, în această seară, de la ora 21:45, un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Daca nu aș mai avea emoții, nu aș mai fi eu

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Visul neîmplinit al Deliei Budeanu

Top coafuri pentru mirese la modă toamna aceasta

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies