Han și Inci, ”confruntări” cu trecutul

Han și Inci, ”confruntări” cu trecutul
Han și Inci, ”confruntări” cu trecutul

În această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Han și Inci vor trebui să se “confrunte” cu himerele trecutului, care nu le dau pace și care le-au marcat dramatic existența.

Han încearcă să aibă grijă, așa cum se cuvine, de familia sa, însă trecutul dureros, care și-a pus atât de dramatic amprenta în viețile tuturor membrilor familiei Derenoglu, este greu de uitat.

Și Inci trece printr-o perioada dificilă, atunci când află că tatăl său este internat în spital. Inci află că părintele patern, pe care îl consideră vinovat de moartea mamei sale, se află la terapie intensivă, în urma unor altercații cu infractorii locali și, cu toate că nu îl mai acceptă în viața sa, din cauza evenimentelor petrecute în familie, tânăra tresare la

auzul acestei vești.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pe de altă parte, bunicul Memduh are bucuria să afle că a fost acceptat să predea, ca profesor, la o școală din oraș, însă nu știe că această situație nu este întâmplătoare.

Nu ratați, în această seară, de la ora 21:45, un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies