Halil și Melek, noi speranțe pentru viitor

Halil și Melek, noi speranțe pentru viitor

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Melek”, fanii îndrăgitei producții își vor revedea eroina într-o nouă ipostază emotionantă.

Melek are parte, după mulți ani de suferință, de toată dragostea paternă, așa cum și-a dorit ani la rând. Acum Seyit Ali realizează cât a greșit atunci când i-a întors spatele în repetate rânduri fiicei sale, din cauza prejudecăților, și încearcă să recupereze momentele unice alături de aceasta și de nepoții săi.

În plus, Seyit Ali realizează că l-a neglijat și pe Mithat, lăsând-ul să poarte singur povara greutăților vieții, atunci când ar fi avut mai multă nevoie de familia sa.

De data aceasta, Seyit Ali și Mahmut sunt lângă Mithat, iar problemele par să dispară din familia celui din urmă. Defne duce dorul logodnicului său, plecat să satisfacă stagiul militar. Defne tresare la gândul că Omer s-ar putea să nu se mai întoarcă de pe câmpul de luptă.

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Halil, bărbatul care este trup și suflet alături de Melek, îl surprinde pe Seyit Ali cu o dorință care poate îndrepta cu mult greșelile trecutului ce leagă cele două familii, Șirhan și Karadag.

Dacă vor reuși Halil și Melek să <repare> greșelile trecutului împreună și să se bucure de un viitor minunat, alături de cei dragi lor, putem afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din  serialul “Melek”, difuzat numai la Kanal D.

 Citește și:

10 afirmații pozitive pentru a-ți începe ziua cu optimism

5 surse sănătoase de proteine

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies