Haine care sunt la fel de bune ca orice dieta de slabire! Vezi in ce fel iti ascund micile defecte


Daca nu esti in cea mai buna forma fizica, insa iti doresti sa porti o rochie frumoasa, trebuie sa inveti sa iti ascunzi micile "defecte".

 

aca stii sa porti corect hainele, iti poti ascunde burtica si sa pari mult mai slaba. Atunci cand hainele pot acoperi zonele tale sensibile, nu trebuie sa te mai ingrijorezi pentru colaceii pe care ii ai in plus.
Eliza Scarborough, fashion editor, iti da cateva sfaturi despre cum sa te imbraci daca vrei sa pari mai slaba.
1. Totul se leaga la mijloc - daca legi o haina in jurul sau mai jos de talie, orice urma de colacel si burtica va disparea imediat.
2. Fusta larga - ascunde toate micile imperfectiuni ale posteriorului si coapselor.
3. Rochia care iti ascunde burtica - are un design usor care reuseste sa te faca sa pari cu cateva kilograme mai slaba.
4. Rochia stransa pe talie - orice curea iti va da totusi acest efect. Alege o nuanta mai inchisa pentru cel mai suplu punct al tau pentru a-l pune in evidenta.
5. Iluzia optica - vei parea mult mai slaba daca poti o rochie care ofera o iluzie optica.
6. Alege rochiile de tip creion - iti pun umerii in evidenta, punand accentul pe parte de sus a corpului si acunzand micile imperfectiuni din partea de jos.
Sursa: Dailymail.co.uk

Daca stii sa porti corect hainele, iti poti ascunde burtica si sa pari mult mai slaba. Atunci cand hainele pot acoperi zonele tale sensibile, nu trebuie sa te mai ingrijorezi pentru colaceii pe care ii ai in plus. 

Eliza Scarborough, fashion editor, iti da cateva sfaturi despre cum sa te imbraci daca vrei sa pari mai slaba. 

1. Totul se leaga la mijloc - daca legi o haina in jurul sau mai jos de talie, orice urma de colacel si burtica va disparea imediat.2. Fusta larga - ascunde toate micile imperfectiuni ale posteriorului si coapselor.3. Rochia care iti ascunde burtica - are un design usor care reuseste sa te faca sa pari cu cateva kilograme mai slaba.4. Rochia stransa pe talie - orice curea iti va da totusi acest efect. Alege o nuanta mai inchisa pentru cel mai suplu punct al tau pentru a-l pune in evidenta.5. Iluzia optica - vei parea mult mai slaba daca poti o rochie care ofera o iluzie optica.6. Alege rochiile de tip creion - iti pun umerii in evidenta, punand accentul pe parte de sus a corpului si acunzand micile imperfectiuni din partea de jos.Sursa: Dailymail.co.uk

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Dieta suedeză. Te scapă de 5 kilograme în numai 7 zile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri