“Hai noroc, România!”

“Hai noroc, România!”
“Hai noroc, România!”

Revelionul Kanal D, cu umor din belșug și distracție la maximum, este prezentat de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi

În aceasta seară, începând cu ora 20:00, Kanal D își invită telespectatorii să urmărească un show unic, absolut special, menit să ofere o noapte de neuitat, așa cum se cuvine, la cumpăna dintre ani.

Prezentat de Bursucu si de Ana-Maria Barnoschi,  “Hai noroc, România!”  este show-ul dintre ani în care distracția la superlativ, cu muzică live, momente inedite, dans și bucurie si, nu în ultimul rând, cu  Roata Norocului  aproape.

Pepe, Theo Rose, Jean de la Craiova, Jador, Mitoșeru și îndrăgiții actori din serialul de comedie “Moldovenii”, Radu Țibulcă,  Petronel Gongeanu și Andreea Lodbă, sunt câteva dintre vedetele care vor fi prezente, în această seară magică alături de telespectatori.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Muzica, dansul și foarte mult umor de calitate ne vor face să pășim în Noul An cu zâmbetul pe buze și sufletele pline de bucurie!

Ana-Maria Barnoschi și Bursucu își vor delecta fanii cu o scenetă în care umorul va fi la cote maxime! Din distribuție mai fac parte Emy Alupei, Gabriel Costin, Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu. Situații pline de haz decurg din încercarile lui Bursucu de a se debarasa de noua lui “vecină”, nimeni alta decât Ana-Maria Barnoschi.  

Așadar, vom păși în 2021 cu zâmbetul pe buze, cu optimism debordant, alături de vedete iubite de publicul larg, iar Roata Norocului se va învârti, de data aceasta, pentru a le aduce tuturor celor de acasă și mai multă distracție! “Hai

Noroc, România!”

Nu ratați, în această seară, un spectacol unic, inedit, plin de umor și bună dispozitie,  ”Hai noroc, România!”,  începând cu ora 20:00, la Kanal D.Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Regulile pe care le aplică franțuzoaicele din înalta clasă a societății. Cum poate viața ta să devină mai bună

4 zodii care își găsesc MAREA DRAGOSTE până la finalul lunii iunie 2024. Pasiunea își face loc în viața lor, vor avea o vară de neuitat

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Cum va arată nunta lui Theo Rose și Anghel Damian: ”Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru”

Cum și de ce să alegi mobila de bucătărie pe colț

Roberta, decizie radicală în privința lui Sebastian! „Nu cred că e ceea ce merit și vreau să pun punct aici!” Aflați cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 18 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere


Cookies